batihost.com
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hocam bizi üstteki büyük şirketlerin arasından çıkartırmısınız. LÜTFEN!
Merhabalar iyi forumlar;Şöyleki bu insanlar banada saldırı yapmışlardır. Fakat VDS değiştirdim dün itibari ile almanyaya geçtim. (Rabisu) Ve kayıtlar vb. kanıtlar silindi malesefki. Ama bunların her birini yakından tanımaktayım. Skype Adresim: Skoldbang eğer bu insanlarla irtibata geçmek istersen ekle hepsini ifşa edebilirim. + Elimde büyük kanıtlar mevcut. Hatta legendcrafta saldırırken bana mesaj attı. Bu kanıt bile bence önemli.
Görüntüler yalanmı söylüyor bunu söylüyorsunuz.SoulCrafTR Kimseye yardım etmez bizim böyle bir işde parmağımız olmaz olamaz da. Gerekli işlemleri yapın bathiost.
Bizim konu ile alakamız olmadığını anlayacaksınız.
Yaptığınız çok kaliteli ve doğru bir davranıştı. Bu kaliteli davranışınızdan ötürü teşekkür eder, böyle insanlara sahip çıkmadığınız için ileriki süreçte başarılar dilerim.Şikayet edilen sunucuyu defalarca incelesekde içinde yasal olmayan bir yazılım site girişi dosya vb şeyler bulunmadığı için elimizden bir şey gelmediğini şikatte bulunan arkadaşlara izah ettik fakat çok fazla ısrar geldiği ve bizimle alakası olmayan bir konu olduğu için gerekli müsteriye ücret iadesi yapıp sunucusunu kapatmış bulunuyoruz.
Yaptığınız çok büyük, gerekli bir davranış. Bu tür hırsızları bulundurmadığınız için teşekkürlerimi sunup minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Başarılar!Şikayet edilen sunucuyu defalarca incelesekde içinde yasal olmayan bir yazılım site girişi dosya vb şeyler bulunmadığı için elimizden bir şey gelmediğini şikatte bulunan arkadaşlara izah ettik fakat çok fazla ısrar geldiği ve bizimle alakası olmayan bir konu olduğu için gerekli müsteriye ücret iadesi yapıp sunucusunu kapatmış bulunuyoruz.
Verdiğiniz karar çok doğru karardı. Böyle kendi emekleriyle bir yere gelemeyip başkalarının emekleriyle oynayan sunucunun arkasında olmadığınız için teşşekür ederim.Şikayet edilen sunucuyu defalarca incelesekde içinde yasal olmayan bir yazılım site girişi dosya vb şeyler bulunmadığı için elimizden bir şey gelmediğini şikatte bulunan arkadaşlara izah ettik fakat çok fazla ısrar geldiği ve bizimle alakası olmayan bir konu olduğu için gerekli müsteriye ücret iadesi yapıp sunucusunu kapatmış bulunuyoruz.
en iyisini yapmışsınız rabisu ekibiŞikayet edilen sunucuyu defalarca incelesekde içinde yasal olmayan bir yazılım site girişi dosya vb şeyler bulunmadığı için elimizden bir şey gelmediğini şikatte bulunan arkadaşlara izah ettik fakat çok fazla ısrar geldiği ve bizimle alakası olmayan bir konu olduğu için gerekli müsteriye ücret iadesi yapıp sunucusunu kapatmış bulunuyoruz.
En İyisini Yapmışşınız Rabisu Ekibi Başarılar Dilerim.Şikayet edilen sunucuyu defalarca incelesekde içinde yasal olmayan bir yazılım site girişi dosya vb şeyler bulunmadığı için elimizden bir şey gelmediğini şikatte bulunan arkadaşlara izah ettik fakat çok fazla ısrar geldiği ve bizimle alakası olmayan bir konu olduğu için gerekli müsteriye ücret iadesi yapıp sunucusunu kapatmış bulunuyoruz.