Yalnız orada zengin kısım hep zengin fakir kısım ise hep fakir kalıyorSuudi arabistanda doğmak isterdim çünkü petrol var petrol money abe money mani mani para para![]()
dogaçlama takıl knkYalnız orada zengin kısım hep zengin fakir kısım ise hep fakir kalıyor![]()
Ne doğaçlama takılacağım arkadaş?dogaçlama takıl knk![]()
höh para bol harca harca bitmez mis misNe doğaçlama takılacağım arkadaş?
Dubai de zengin olarak doğarım, ferrarimden sıkılınca sağlam bir şekilde hurdalığa bırakıp altın kaplamalı lamborghini alırım![]()
Gidipte kendi tecrübelerine göre mi söylüyorsun yoksa öğrendiğin kadarıyla mı söylüyorsun? Sadece merak ettim.Yalnız orada zengin kısım hep zengin fakir kısım ise hep fakir kalıyor
Hela çukuru kazmak için kumu eştiğinde de petrol çıkmıyor![]()
Tek bir kelime. ''Belgesel''Gidipte kendi tecrübelerine göre mi söylüyorsun yoksa öğrendiğin kadarıyla mı söylüyorsun? Sadece merak ettim.
Ben de Arabistanda doğmak isterdim fakir olsamda zengin olsamda zerre umrumda değil Harameyn'de doğayım yeterTek bir kelime. ''Belgesel''
Ve bir kaç Arapla muhabbet sonucu öğrendim.
Valla ne diyeyim? Ben Türk doğdum Türklüğümden şaşmam. Dünya ya bir daha gelsem bir daha Türk olarak doğmak isterim.Ben de Arabistanda doğmak isterdim fakir olsamda zengin olsamda zerre umrumda değil Harameyn'de doğayım yeter![]()
Kardeşim konu Türkiye dışında doğsaydınız nerede doğmak isterdiniz Arap mı olmak istersiniz Türk mü olmak istersiniz değil. Ben de konunun amacına göre yazdım zaten.Valla ne diyeyim? Ben Türk doğdum Türklüğümden şaşmam. Dünya ya bir daha gelsem bir daha Türk olarak doğmak isterim.
Arap yarım adasıyla işim yok benim. Türk olayım yeter.
Bana öyle gelmedi. Ayrıca ben mesajımda ''Türkiye'' diye bir şey kullanmadım. Türk olmak isterim dedim. Her hangi bir Ülke olabilir. Türkiye dışında da bir Türk Devleti olabilir.Kardeşim konu Türkiye dışında doğsaydınız nerede doğmak isterdiniz Arap mı olmak istersiniz Türk mü olmak istersiniz değil. Ben de konunun amacına göre yazdım zaten.
Türkiye gibi bir şey dediğini iddia etmedim fakat soru "Türkiye dışında doğabilseydiniz" ile başlıyor ben de Arap olmak isterim demedim Arabistanda doğmak isterdim dedim.Bana öyle gelmedi. Ayrıca ben mesajımda ''Türkiye'' diye bir şey kullanmadım. Türk olmak isterim dedim. Her hangi bir Ülke olabilir. Türkiye dışında da bir Türk Devleti olabilir.
Ben zaten Türkiye dışında doğsaydım nerede doğacağımı yazdım.Türkiye gibi bir şey dediğini iddia etmedim fakat soru "Türkiye dışında doğabilseydiniz" ile başlıyor ben de Arap olmak isterim demedim Arabistanda doğmak isterdim dedim.
Şu anda arkan orada olabileceğinden daha büyük bir tehlikede canım benim.Ben arkamı sağlama almak istiyorum bro