Diyelim size doğduğunuzda hangi ülkede doğabileceğinizi...

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suudi arabistanda doğmak isterdim çünkü petrol var petrol money abe money mani mani para para :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben de Arabistanda doğmak isterdim fakir olsamda zengin olsamda zerre umrumda değil Harameyn'de doğayım yeter :p
Valla ne diyeyim? Ben Türk doğdum Türklüğümden şaşmam. Dünya ya bir daha gelsem bir daha Türk olarak doğmak isterim.
Arap yarım adasıyla işim yok benim. Türk olayım yeter.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Valla ne diyeyim? Ben Türk doğdum Türklüğümden şaşmam. Dünya ya bir daha gelsem bir daha Türk olarak doğmak isterim.
Arap yarım adasıyla işim yok benim. Türk olayım yeter.
Kardeşim konu Türkiye dışında doğsaydınız nerede doğmak isterdiniz Arap mı olmak istersiniz Türk mü olmak istersiniz değil. Ben de konunun amacına göre yazdım zaten.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kardeşim konu Türkiye dışında doğsaydınız nerede doğmak isterdiniz Arap mı olmak istersiniz Türk mü olmak istersiniz değil. Ben de konunun amacına göre yazdım zaten.
Bana öyle gelmedi. Ayrıca ben mesajımda ''Türkiye'' diye bir şey kullanmadım. Türk olmak isterim dedim. Her hangi bir Ülke olabilir. Türkiye dışında da bir Türk Devleti olabilir.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana öyle gelmedi. Ayrıca ben mesajımda ''Türkiye'' diye bir şey kullanmadım. Türk olmak isterim dedim. Her hangi bir Ülke olabilir. Türkiye dışında da bir Türk Devleti olabilir.
Türkiye gibi bir şey dediğini iddia etmedim fakat soru "Türkiye dışında doğabilseydiniz" ile başlıyor ben de Arap olmak isterim demedim Arabistanda doğmak isterdim dedim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben arkamı sağlama almak istiyorum bro
Şu anda arkan orada olabileceğinden daha büyük bir tehlikede canım benim.
Orada insanlar önleri kesilmediği için eş arıyorlar hetero birey gibi (Doğruluğu konusunda fikrim yok ancak izlediğim yabancı dizilerden bazılarında eşcinsellerin kendilerinden utanmamaları için teşvik edilmesi gibi olaylar gerçekleşiyordu). Ama ülkemiz gibi yerlerde hem yasal hem de toplumsal engellerin varlığı eşcinselleri tecavüze teşvik etmekte. Bunlar benim görüşüm tabii.

Son düzenleme: