• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Kaliteli oyun sunucusu kurmak isteyenler...

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Yöncü Bilişim Önerimdir Bide Rabisu Veya En iyisi Yabancı VDS ler :)
Axitr Ve Batihost'u Hiç Tercih Etmem Hele Axitr Yi Nitrado İse Gayet İyi
Amaa.. Fiyatı Havalarda Malesef..
Axi Ve Nitradomu sadece güler geçerim en iyi hosting Batihosttur fiyatıylada öyledir 1 ayda factiondan hub a yükseldiysek bu batihost sayesindedir

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
vay arkadaş. biz 2012 den bu yana ilk defa 1gb stogunu kapattık, oda sürekli lag şikayeti almamızdan kaynaklı.
ne kadar kolay, sen burada kendini parçala, gece 3 lere kadar destek bildirimi cevapla, 25 Tl para verip, 30 gün boyunca destek ver, site kur, adamlara bedava site ver, ts3 ver, destek ver, adamların daha üste çıkmaları için alttan hep destek ver,
daha dün kayıt olan adam batihost kötü desin. vay arkadaş.

kahrolsun bağzı şeyler.

yorekok

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
vay arkadaş. biz 2012 den bu yana ilk defa 1gb stogunu kapattık, oda sürekli lag şikayeti almamızdan kaynaklı.
ne kadar kolay, sen burada kendini parçala, gece 3 lere kadar destek bildirimi cevapla, 25 Tl para verip, 30 gün boyunca destek ver, site kur, adamlara bedava site ver, ts3 ver, destek ver, adamların daha üste çıkmaları için alttan hep destek ver,
daha dün kayıt olan adam batihost kötü desin. vay arkadaş.

kahrolsun bağzı şeyler.
Erkan Abi Ben Kötü Demedim Ki .d Neden Bu Kadar Kızdın. İlk Tercihim Sizdiniz Ama Tam Açacağım Gün Tam Ona Göre Herseyi Parayı v.s Ayarladığım İcin Vazgecmistim
<3BatiHost<3 Sunucu Sitesi Ek Ram Team Speak Veren Adam Gibi Host!

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kızmak mı? kızmak değil benim ki. koca bir hayal kırıklığı.
demek ki burada kendimizi de parçalasak, birisi gelip lanet olsun batihost dan almayın diyebilyor.
böyle zamanlar da kendi kendime lan ne yapıyorsun, baksana hak etmiyorlar, ne yaparsan yap adamlar memnun olmuyorlar lan diyorum.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kızmak mı? kızmak değil benim ki. koca bir hayal kırıklığı.
demek ki burada kendimizi de parçalasak, birisi gelip lanet olsun batihost dan almayın diyebilyor.
böyle zamanlar da kendi kendime lan ne yapıyorsun, baksana hak etmiyorlar, ne yaparsan yap adamlar memnun olmuyorlar lan diyorum.
Kardeşim , batihost 3GB Ram söyleyip 2.5 GB Ram veriyor. Ayrıca desteğe 2-3 gün sonra cevap veriyorsunuz. Serverleriniz zaten lagla dolu zaten batihost server açan hata yapmıştır 1 ay bile zor dayanır.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Nitrado pişmanlıktır, Axitr'de hakeza Batıhost'u şu zamana kadar hep 1. sıraya koyardım fakat sanki Rabisu geldi de fiyat açısından Batıhost'a bir pençe attı da aşağı çekiyor gibi. Tam o sırada Erkan Bey ekstra ram kampanyası ve web scriptleri ile tekrar kendini üste taşımayı başardı. (8gb üstüne BungeeCord destek vermeniz üzdü tabii oysaki benim makinede 7GB idi.)

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben asla ve asla batihost'a kayıt olmam. Ayrıca herhangi bir firmayı tutmuyorum. Açık bir şekilde hatalarınızı söylüyorum. Ayrıca 3 gb diye 2.5gb 5 diye 4.5 gb ram veren de sizsiniz. Serverleri teftiş ederken "koçum" kelimesini kullananlarda sizsiniz.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
yaklaşık 3 aydır, 2 alan herkese 3 veriyoruz, 4 alana 5 veriyoruz.
yaw olm sanki başkası bizim verdiğimizi vermiyor de ortasına şemsiye dikiyor.
hay allam. mallık bende. gelip ciddiye alıyorum sizi.
Aslında resmi olması gereken bir firmanın forumdaki hesabından bu kadar dalga geçici sözler görmeyi beklemiyor tabii ki gözler.

Edit: Nitrado küçük sunucular için fena değil ama fiyatları biraz fazla.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aslında resmi olması gereken bir firmanın forumdaki hesabından bu kadar dalga geçici sözler görmeyi beklemiyor tabii ki gözler.

Edit: Nitrado küçük sunucular için fena değil ama fiyatları biraz fazla.
İlk defa mı gördünüz ? Servere gelip oyunculara " k o ç u m " diye hitap eden bir firmadan söz ediyoruz.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
birinci bu samimiyet, doğallık ve spontan konuşma. hesapsız olmak demek. içinden geldiği gibi yani.. yukarda beklediğin şey bizde olmayan bir şey evet. bunu bilerek ve isteyerek yapıyoruz. bu samimiyet sizi zor anlarınızda anlamamıza ve empati yapmamıza yarıyor, içimizdeki çocuğu öldürmedik yani. siz ise erken büyümüşsünüz.

ikincisi biz oyun içi destek vermiyoruz, kimseye de koçum demeyiz.

aslanım deriz, evladım deriz, naber deriz ama koçum demeyiz.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
birinci bu samimiyet, doğallık ve spontan konuşma. hesapsız olmak demek. içinden geldiği gibi yani.. yukarda beklediğin şey bizde olmayan bir şey evet. bunu bilerek ve isteyerek yapıyoruz. bu samimiyet sizi zor anlarınızda anlamamıza ve empati yapmamıza yarıyor, içimizdeki çocuğu öldürmedik yani. siz ise erken büyümüşsünüz.

ikincisi biz oyun içi destek vermiyoruz, kimseye de k**um demeyiz.

aslanım deriz, evladım deriz, naber deriz ama k**um demeyiz.
Samimiyet olmamalı demedim sadece "Büyük" bir firma için biraz fazla resmi olmayan bir şekilde davrandığınızı yazdım. "Ben de bunları ciddiye alıyorum, yaw, olm" felan gibi şeyleri beklemiyordum açıkcası.

Eternalisa

Marangoz
En iyi cevaplar
0

ikincisi biz oyun içi destek vermiyoruz, kimseye de k**um demeyiz.

aslanım deriz, evladım deriz, naber deriz ama k**um demeyiz.
Eminmisiniz ben lightfaction adminiydim. Servere gelip "mimar'a oplukmu verilir ko çum" dediğinizi hatırlatırım.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kişisel düşüncem bu konuya daha cevap yazılmamasıdır çünkü cevap yazıldıkça konu öne çıkıyor, bir bakıma reklam amaçlarına ulaşıyorlar. Bırakınız konuşsunlar...