• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Kaliteli oyun sunucusu kurmak isteyenler...

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Nitradoda bedava 16gb server verseler üste para verseler yine oradan server açmam çok iyi hatırlıyorum bundan 3 sene önce AtinaSaga vardır MMORPGlerin babası neyse oynuyoz sv yi bi anda bi attı herkesi panele falan ulaşamıyor kurucu(yakın arkadaşım) nitrado beyi aradık dedi saldırı oldu sunucunun kabloları koptu falan filan dediler hiçbir yedeği yoktu işte ATİNASAGA bu şekilde yok oldu

cnclk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben burda hiçbir Hostu Kötülemiyorum Öncelikle bunu belirtmek istiyorum Baştan Kullandıgım Hostları sıralamak isterim Sonrada Ne gibi yarar veya zararları oldu onları Söylemek isterim Tekrar belirtiyorum Kimseyi kötülemiorum . !
Batıhost: Batıhost Gerçekten İyi Bir host oldugunu Söyleyebilirim Benim Pek iyi anılarım yoktu fakat İlgililerdi Ben Lag falan yaparmı sorusunu sordugumda Size Deneme serveri verelim Lag olup olmayacagını deneyin Sonra alın demişlerdi burdan + puan gelir bu arada Bu deneyimim 1 yıl önce oldu ozaman 10 gb bir server almıştım 25 kişide lag yapıyordu fakat Bu sorun Batıhosttan değildi Benim kullandıgım Pugin paketindendi Scriptlerim aşırı fazlaydı Bu yüzdende cpu yu aşırı kullanıyordu
kısacası Tavsiye edermiyim ederim Batıhost hakkında düşüncelerim bunlar (Herhangi bir kötüleme yapmıyorum )

Rabisu : Rabisu ya gelirsek Çok uzun Bir Tanışıklıgımız olmadı kısa bir süre yaklaşık 2 hafta gibi bir deneyimim oldu Ve Tekrar ayrılamma sebep olan Şey Skriptlerim :( Fazla Bir yorumda bulunamayacagım kusura bakmayın bu yüzden Ama Yaşadıgım deneyimler yeterince yetti
yani söyliyeceklerim şunlar Fiyat açısından Makul Bir yerdir Lag Sıkıntısına gelirsek
tanıdıgım Bir kaç arkadaşım Rabisudan sw açmışlardı Ve gayet lagsızdı Bu yüzden Rabisuda İyi derim

Nitrado : Nitradoya gelirsek Benim Skriptlerimle tek lag sıkıntısı yaşamadıgım yer Nitrado Fiyatları Fazla ama napalım yapabilecek bişeyimiz yok Tek diyeceğim Rabisu Ve Batıhost Varken Nitradoya geçmeyin ( b*k gibi paranız varsa tabi nitradoya geçebilirsiniz )

Yani ne sonuç çıkartırsınız bilmiorum Böyle bir yazı yazmak istedim Kimseyi kötülememeye çalıştım Eğer Bir hatam olduysada Kusura bakmayın @rabisu @batihost.com

bu arada AXitr yi Neden katmadım listeye Çünkü ismini nickinizde kullanmanızı tavsiye etmiyorum

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Paranız yoksa nitrado haricinde hosting firmalar tercih edin. Boşa tartışmalar yapmayın. Karar veremiyorsanız sunucu açmayın.
Her hosting kalitelidir.

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben asla ve asla batihost'a kayıt olmam. Ayrıca herhangi bir firmayı tutmuyorum. Açık bir şekilde hatalarınızı söylüyorum. Ayrıca 3 gb diye 2.5gb 5 diye 4.5 gb ram veren de sizsiniz. Serverleri teftiş ederken "k**um" kelimesini kullananlarda sizsiniz.
Batihosttan 4 GB Makine aldım ekstra 1 GB Ram verdiler. Tam olarak 5 GB yok 4.5 yok 4.75.