• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Kaliteli oyun sunucusu kurmak isteyenler...

EfsunNW

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaw anlamadığım batihosttan ne istedikleri kaliteli sunucu veriyor diyemi ? size ücretsiz web sitesi veriyor diye mi ?
üstüne 16 gb altı makinelerde 1 gb hediye ediyor diye mi ? ozaman kıskanmaya devam edin.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız adam konuyu güncel tutturup sonra da editle iyice reklamı gözümüze gözümüze soktu he. Bence başarılı taktik :D

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Konuda ilk defa karşılaştığım şeyleride duydum az gülmedim doğrusu. Batıhost ve rabisu kullandım ikiside çok iyi firmalar. Sıkıntılarını görmedim. Nitrado cep yakıyor..

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Kaliteli oyun sunucusu firması arayanlar için hazırlanmıştır.
Nitrado sağlam donmayan cihazları ve efsane oyun sunucuları ile
Dünya'nın lideri diyebiliriz. Büyük destek sistemi ile oyunculara
7/24 destek veriliyor. Fiyatına göre server arıyorsanız hoşgeldiniz.
Vermiş olduğunuz paraya en iyi hizmeti gerçekleştiren bir firma.
Batıhost ve Rabisu gibi lider hosting firmalarından Binkat daha iyi
bir firma ile karşınızdayım. En ufak bir donma yok! En küçük sorununuzda
sizi bekleyen büyük bir destek odası 4 yıldır kullanıyorum hepinizi beklerim.

Ayyy ayyy ayyy şuna bak. Kazık yeyip, kürek içmek hoşuna mı gidiyor?

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Nitrado falan boş işler. Rabisu.. Kuruluşlarına yakın bir süre içerisinde almıştık VDS sunucumuzu, tek kelimeyle mükemmeldi ve hâlâ daha mükemmel hizmet vermeye devam ediyorlar. Ne ilkinde ne de şimdikinde herhangi bir problemle karşılaşmadık. Gerek ekonomik yönden gerekse kabiliyet, bilgi, yardımseverlik ve iletişim konusunda Nitrado yanlarına bile yaklaşamaz. Alacaksan Rabisu'dan alacaksın :')