MrHappy
belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba,
Sunucumun 2.yıldönümünde sunucuma yepyeni bir lobi tasarlatmayı düşünüyorum. Aklımda bazı fikirler var, bu fikirler doğrultusunda çalışacağız. Çok profesyonel olmasam da ben de mimarım ve yanımda bir kişi daha var. Fakat ikimizin de mimari yetenekleri fikirlerime yaklaşamıyor. Bundan dolayı üst düzey mimarlarla çalışmak istiyorum.
Şartlar (Yıldızlı kısımlar zorunluluktur):
1*- Olgun ve konuşmasını bilir biri olmak.
2*- Görevini disiplinle yapan, yeri gelince samimiyetini koruyabilen biri olmak.
3- Tecrübe sahibi olmak.
4- Geçmişte çalışmalara sahip olmak.
5- 2001 dahil olmak üzere, daha erken doğmuş olmak.
6*- Atacağım çalışmaları yapabilecek yetenekte olmak.
7- Grup çalışmasına ayak uydurabilmek.
Fikirlerim:
Yukarıda gördüğünüz TRGamer sunucusuna ait bir lobidir. Kesinlikle kopyası yada çalınmış vaziyeti olmayacaktır. Uçan adalar stili istediğim için bu sunucunun mimarisini örnek göstermeyi uygun gördüm. Hiçbir şekilde özentilik ve kopya çekmek söz konusu değildir. Özgün olacaktır.
Bir kale duvarı içinde doğup diğer adalara zıplayarak geçiş olacaktır. Fotoğraftaki gibi ayrıntıya lüzum yok. Ama yapıların kalitesi son derece önemli.
Köprülerle ana adalar arası gezilebilecektir. Küçük adalara zıplama eklentisi ile gidilecektir.
Kale duvarından başlamaktan kastım budur. Bu kadar ayrıntılı bir duvara gerek yok. Ancak bu stilde olacaktır.
Kendine güvenen arkadaşları yoruma bekliyorum. Çalışmalarını da yoruma koyarlarsa Skype veya Discord üzerinden iletişime geçeceğiz.
Sunucuyu ziyaret etmek isteyenler PVP Sunucular kısmından sunucumu bulabilirler.
Seçilen mimar isteğe bağlı sunucumuzda Mimar olarak yetki alabilir, isteğe bağlı ücret talep edebilir. Dengeli şekilde ikisini de edinebilme düşünülebilir.
Başvuru formu:
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Tecrübeleriniz ve Çalışmalarınız (Görselli):
İletişim adresiniz:
İyi forumlar.
Alımlar devam etmektedir.