xFallPvP › Mimar Alımları

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
upload_2017-7-16_1-52-25.png

Herkese merhaba,
Sunucumun 2.yıldönümünde sunucuma yepyeni bir lobi tasarlatmayı düşünüyorum. Aklımda bazı fikirler var, bu fikirler doğrultusunda çalışacağız. Çok profesyonel olmasam da ben de mimarım ve yanımda bir kişi daha var. Fakat ikimizin de mimari yetenekleri fikirlerime yaklaşamıyor. Bundan dolayı üst düzey mimarlarla çalışmak istiyorum.

Şartlar (Yıldızlı kısımlar zorunluluktur):
1*- Olgun ve konuşmasını bilir biri olmak.
2*- Görevini disiplinle yapan, yeri gelince samimiyetini koruyabilen biri olmak.
3- Tecrübe sahibi olmak.
4- Geçmişte çalışmalara sahip olmak.
5- 2001 dahil olmak üzere, daha erken doğmuş olmak.
6*- Atacağım çalışmaları yapabilecek yetenekte olmak.
7- Grup çalışmasına ayak uydurabilmek.

Fikirlerim:

upload_2017-7-16_1-46-0.png

Yukarıda gördüğünüz TRGamer sunucusuna ait bir lobidir. Kesinlikle kopyası yada çalınmış vaziyeti olmayacaktır. Uçan adalar stili istediğim için bu sunucunun mimarisini örnek göstermeyi uygun gördüm. Hiçbir şekilde özentilik ve kopya çekmek söz konusu değildir. Özgün olacaktır.
Bir kale duvarı içinde doğup diğer adalara zıplayarak geçiş olacaktır. Fotoğraftaki gibi ayrıntıya lüzum yok. Ama yapıların kalitesi son derece önemli.

upload_2017-7-16_1-48-34.png

Köprülerle ana adalar arası gezilebilecektir. Küçük adalara zıplama eklentisi ile gidilecektir.

upload_2017-7-16_1-49-47.png

Kale duvarından başlamaktan kastım budur. Bu kadar ayrıntılı bir duvara gerek yok. Ancak bu stilde olacaktır.

Kendine güvenen arkadaşları yoruma bekliyorum. Çalışmalarını da yoruma koyarlarsa Skype veya Discord üzerinden iletişime geçeceğiz.

Sunucuyu ziyaret etmek isteyenler PVP Sunucular kısmından sunucumu bulabilirler.

Seçilen mimar isteğe bağlı sunucumuzda Mimar olarak yetki alabilir, isteğe bağlı ücret talep edebilir. Dengeli şekilde ikisini de edinebilme düşünülebilir.

Başvuru formu:
Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Tecrübeleriniz ve Çalışmalarınız (Görselli):
İletişim adresiniz:

İyi forumlar.

Alımlar devam etmektedir.

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Başvuru formu:
Adınız: Yusuf Emre
Soyadınız: Eren
Yaşınız: 12
images.jpg dasd.jpg imagesJTXK7TC6.jpg
İletişim adresiniz:live:lucianthe54

Daha İyisini Yaparım Ama Maalesef Latop Da Oynuyodum Ejderha,Gemi Yapmayı biliyom!

bir texture pack normal bide shaderli koydum

Ayrıca Para İstemem!

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Başvuru formu:
Adınız: Yusuf Emre
Soyadınız: Eren
Yaşınız: 12
Ekli dosyayı görüntüle 50780Ekli dosyayı görüntüle 50781Ekli dosyayı görüntüle 50782
İletişim adresiniz:live:lucianthe54

Daha İyisini Yaparım Ama Maalesef Latop Da Oynuyodum Ejderha,Gemi Yapmayı biliyom!

bir texture pack normal bide shaderli koydum

Ayrıca Para İstemem!
upload_2017-7-17_0-29-32.png

Alıntı görselleri yaptım diye göstermen üzdü dostum, kendi inşaalarını göstersen daha iyi olurdu. Olumsuz :(

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 50783

Alıntı görselleri yaptım diye göstermen üzdü dostum, kendi inşaalarını göstersen daha iyi olurdu. Olumsuz :(
İşte bu yüzden formların yapılmasına karşıyım . Size bir görsel göstersem sen hemen googlede aratmaya başlayacaksın . Emin değilsen neden tecrübeleriniz ve çalışmalarınız yazıyorsunuz ki . Eğer görselinde bile bir yalan varsa formdada yalan vardır .

MrHappy

En iyi cevaplar
0
İşte bu yüzden formların yapılmasına karşıyım . Size bir görsel göstersem sen hemen googlede aratmaya başlayacaksın . Emin değilsen neden tecrübeleriniz ve çalışmalarınız yazıyorsunuz ki . Eğer görselinde bile bir yalan varsa formdada yalan vardır .
Ben görseli görür görmez şahsı göreve koymayacağım elbette. Atölye sunucum var mimari işler için. Orada ufak bir performans testine sokacağım. Bu form sadece numunelik.

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Başvuru formu:
Adınız: Ada
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız: 22
Tecrübeleriniz ve Çalışmalarınız (Görselli): bilgisayarıma format atıldığı için serverda yapabilirmiyim güzel bir build ?
İletişim adresiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Miraç2233

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şartlar (Yıldızlı kısımlar zorunluluktur):
1*- Olgun ve konuşmasını bilir biri olmak.
2*- Görevini disiplinle yapan, yeri gelince samimiyetini koruyabilen biri olmak.
3- Tecrübe sahibi olmak.
4- Geçmişte çalışmalara sahip olmak.
5- 2001 dahil olmak üzere, daha erken doğmuş olmak.
6*- Atacağım çalışmaları yapabilecek yetenekte olmak.
7- Grup çalışmasına ayak uydurabilmek.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
çok iyi bir ekipsiniz keşke sizle çalışabilseydim.
ama sanırım alınmıyacağım ama yaptığım
buildlerden birtanesini skypeden size atabilirim
ve bu şartların hepsinide yerinde getirebilirim
ad ve soy ad : ahmet kahraman
Tecrübeleriniz ve Çalışmalarınız (Görselli): Skype üzerinden resim ve isterseniz serverinizde build yapabilirim.
Skypem : xManiacTR5615

emocan502

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emre can
Soyadınız:Yıldız
Yaşınız:16
Tecrübeleriniz ve Çalışmalarınız (Görselli): Bolca sunucuda çaliştim şu an çaliştiğim 1 tane sunucu var ismini vermeyeyim reklam gibi olmasin Skype yada Discord üzerinden yollasam çok daha şık olur burda paylaştigimda hoş sonuçlar doğmadi
İletişim adresiniz: Skype:Emocan502 Discord:seal#9502

aress_180

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Olgun
Soyadınız: Yılmaz
Yaşınız: 17
ayrıca NoMercynin yapımında 1.5 hafta kadar çalıştım. Görseller alıntı değildir formatlı bilgisayarımdayım şu an harddiskten buldum , önceden evler yapıp altına şehir yolları yapıyordum.
İletişim adresiniz: Discord - aress180 #7803

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Adınız: Olgun
Soyadınız: Yılmaz
Yaşınız: 17
ayrıca NoMercynin yapımında 1.5 hafta kadar çalıştım.
İletişim adresiniz: Discord - aress180 #7803
Dikkatimi çektiniz, ev dışında lobi olur spawn olur vs. çalışmalarınız var mı?

aress_180

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dikkatimi çektiniz, ev dışında lobi olur spawn olur vs. çalışmalarınız var mı?
Hocam ben takımla yapıyorum onları onun dışında mod olarak WorldEdit yükleyip survival'da kendimce böyle şehir falan yapıyorum , bi 25 gündür oynadığım survival serim var ama sağlam bir takım olursa büyükçe bir lobi yapabilirim onlarla , komutlarla da aram iyidir ha ayrıca var olmasına da benim değil ve SS'leri yok çünkü eskiden NoMercy ilk açıldığında yapmıştım öyle büyük bir şey o zamandan bu zamana yapmadım.

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Hocam ben takımla yapıyorum onları onun dışında mod olarak WorldEdit yükleyip survival'da kendimce böyle şehir falan yapıyorum , bi 25 gündür oynadığım survival serim var ama sağlam bir takım olursa büyükçe bir lobi yapabilirim onlarla , komutlarla da aram iyidir ha ayrıca var olmasına da benim değil ve SS'leri yok çünkü eskiden NoMercy ilk açıldığında yapmıştım öyle büyük bir şey o zamandan bu zamana yapmadım.
Paylaştığım fotoğraflardaki gibi inşa yapabileceğinizi düşünüyorsanız özel mesaj ile bana ulaşınız. Takım olarak, yanınızda ben dahil 2 kişi daha olacağız.

Saymnn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mustafa
Soyadınız:Tanrıverdi
Yaşınız:16
Tecrübeleriniz ve Çalışmalarınız (Görselli):serverde göstermeyi tercih ederim
İletişim adresiniz:bu mesaja cvp atabilrsiniz
Teşekkürler