ZORLUNETWORK |RPGS EV,ŞEHİR,SİLAH,ARABA,HACKERLIK,MÜZİK,KUMAR,MESLEK,ORMAN | ZORLUNW.NITRADO.NET |

ZorluNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba forumun kıdemli üyeleri.

Bu sunucuyu oynamanızı kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM.

Kendileri o kadar leş bir durumdadır ki benim 78 kişilik RPG Aksiyon sunucumun skype grubuna hunharca reklam spamı yapmıştır.
Bununla da kalmayıp 'abisinin gülü neden böyle yapıyosun diye' sorduğumda bu sunucunun kurucusunun HER CÜMLESİNDE BİR KÜFÜR BULUNDURAN 2002'li bir çocuk olduğunu farkettim.

Bu yorumumda bahsettiğim hiçbir şey hakaret değildir bilhakis gerçeklerdir.

Bonus:

Kardeşim server açılalı 2 gün oldu server dolunca tabii böyle iftiralara maruz kalıyoruz :).

D3mirh4NTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim server açılalı 2 gün oldu server dolunca tabii böyle iftiralara maruz kalıyoruz :).
Ss bile atmış.Ben de şahidiyim yazdığının.

Merhaba forumun kıdemli üyeleri.

Bu sunucuyu oynamanızı kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM.

Kendileri o kadar leş bir durumdadır ki benim 78 kişilik RPG Aksiyon sunucumun skype grubuna hunharca reklam spamı yapmıştır.
Bununla da kalmayıp 'abisinin gülü neden böyle yapıyosun diye' sorduğumda bu sunucunun kurucusunun HER CÜMLESİNDE BİR KÜFÜR BULUNDURAN 2002'li bir çocuk olduğunu farkettim.

Bu yorumumda bahsettiğim hiçbir şey hakaret değildir bilhakis gerçeklerdir.

Bonus:

Bu arada bu fotoğrafta gördüğünüz kişi bizim grubun üyesi değildir.

ZorluNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar böyle iftiralarla kendi serverinizi doldurcağınızı zannetmeyin serverinizi başka yollarla harekete geçirmeyi deneyin...

tuna146

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar böyle iftiralarla kendi serverinizi doldurcağınızı zannetmeyin serverinizi başka yollarla harekete geçirmeyi deneyin...
İfitira ha :D afedersinde senin gibi bir çocukla neden işimiz olsun insanlara sataşıp da sonra *** atıyolar bana demen ayrı bir komedi :D hakkında hayırlısı gerçekten boşuna şu servera girip de kanser olmayın derim ^_^ yorumlarada baklırsa yetkililer oyuncularla baya ilgisizmiş serverı açman için babanın sana verdiği paraya yazık ziyan cidden :( Ha birde son bir şey çocuklar üstünden prim yapmak gibi bir isteğimiz veya derdimiz yok şükür neyse hadi rast gele :lol:

Son düzenleme:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Resimli kanıt attım istersen facebook adresinide paylaşayım kim çocukmuş görsün forum.
Yok hani resim olmasa iftira diyip yalanla ama yüzsüzlüğün bile bi limiti var, bu kadar ve-öhm yakışıklı olmayın.

Son düzenleme:

Falkenbach

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İşte arkadaşlar bu tür çocuklar gidip kendinden büyük serverlerin skype grubunda reklam yapar ucu ona dokununca hemen yalanlarlar.
Adam ss atmış olmasına ragmen boş konuşuyor biz o grupta 70 kişiydik şahit daha çok var isterseniz gruba gelip sorun bir se*****z reklam yaptımı diye orada eskiden bulunan herkes evet bir se*****z reklam yaptı der.
Sizin iyiliğiniz icin soyluyorum boyle gevsek insanların serverlerinden uzak durun diger insanlarında dedigi gibi cop bir server zaten.
Bu cocugun serverinde oynayanlarda cocuktur eger adamakıllı oynamak istiyorsanız moralınızı bozmaya gerek yok.

Bu arada yukarıdaki ozelliklere bakıcak olursanız nerdeyse hiçbir kendine özgü özelliği olmayan bir serverdir.
Adam özelliklere orman vardır yazmıs cok gozuksun diye boyle sacma insanlardan uzak durun size tavsiyem.

Polis57

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Düzeni Kötü Serverde Polisler Yolsuzluk Yapıyor Düzeltin bunları

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Konuyu Okurken Pluginleri Görünce Servere Hemen Giresim Geldi Fakat Yorum Bölümüne Bakınca Server Gözüme Baya Kötü Geldi...