ZORLUNETWORK |RPGS EV,ŞEHİR,SİLAH,ARABA,HACKERLIK,MÜZİK,KUMAR,MESLEK,ORMAN | ZORLUNW.NITRADO.NET |

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverinizde gelip oynamayı bile düşündüm ve burayada olumlu bir yorum atacaktım fakat yaptığınız kalitesiz hareketler ve ters tutumunuz beni kötü yönden etkiledi. Bu şekilde gelişmeyi beklemeyin. İyi forumlar !

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Üzgününm sunucu kalitesiz ve ahlaksızca bir tutum var. Buildlere kötü demeye dilim varmasada sunucunuza ısınamadım üzgünüm.

ZorluNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim arkadaşlar reklamın iyi kötüsü olmaz,zaten meyve veren ağaç taşlanır benim server bu kadar iyi olmasa sizde laf söylemezdiniz böyle uğraşmazdınız şimdi sayenizde daha çok dikkat çekmeye başladı millet sürekli geliyor gelende tabii serveri beğendiği için vipinide alıp oyununa devam ediyor :)

teşekkür ederim iyi oyunlar :)

afacanoyuncu01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim arkadaşlar reklamın iyi kötüsü olmaz,zaten meyve veren ağaç taşlanır benim server bu kadar iyi olmasa sizde laf söylemezdiniz böyle uğraşmazdınız şimdi sayenizde daha çok dikkat çekmeye başladı millet sürekli geliyor gelende tabii serveri beğendiği için vipinide alıp oyununa devam ediyor :)

teşekkür ederim iyi oyunlar :)
bu güzel sw için ben tşk ederim :D

emrekante

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Polis olan kişi polis alımında sayıyı yazıp bizim hakkımızı yiyor bu şahısın banlanmasını istiyorum lütfen

Ekli dosyalar

• 2017-08-10_14.04.22.png
    2017-08-10_14.04.22.png
    538 KB · Görüntüleme: 247

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bencede Çok Güzel Bir Server Oynadıkça Saran Bir Eğlencesi Var Serverde Vip Aldım Çok Memnunum :) [Adım : DEMOR4NG

XEmrePvPX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İP geçersiz diyor sayılı ip atma şansınız varmı? Bu arada polis mesleği vardır umarım çünkü polis olmak isterim :) !

XEmrePvPX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
./warp karakol eklenip polislere özel eşyalar eklense ve polis olmak için Exams adlı bir plugin var tabelaya tıklayınca sınav gibi bir şey yapıyor lütfen polis olmayı öyle yapın bide asker mesleği gelse iyi olur

Kardeşim Serverin İpsini Ben Burdan Veriyim Sana Bununla Girmeye Çalış + Evet Polis Olunabiliyor :) ip:zoranw.nitrado.net
Girdim zaten saol :D oyun içi adın ney?

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
./warp karakol eklenip polislere özel eşyalar eklense ve polis olmak için Exams adlı bir plugin var tabelaya tıklayınca sınav gibi bir şey yapıyor lütfen polis olmayı öyle yapın bide asker mesleği gelse iyi olur

Girdim zaten saol :D oyun içi adın ney?
Ben Zaten Serverde Zvipim :) Adım Yandaki Minecraft Yazısında Yazıyor + karakol var zaten /warp karakol eklenmedi çünkü /warp sehir'den gitmek daha mantıklı bir şey yoksa direk kaçarlar + askerlik yakında gelicek