QuarftMC.Batihost.Com | 1.8x PvP Serveri |

90TryHqrd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki mesajları utf-8 olarak kayıt edin , BUHC & FFA'da acıkılıyor. Sunucuda 2 developer var diyeceğinize eksiklerinizi gidermeye çalışın. Haritalar küçük ve eski. Sunucuda lag oluyor geri atılma vs. İlgili yetkililer bulmanız şart. 0/10

90TryHqrd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki mesajları utf-8 olarak kayıt edin , BUHC & FFA'da acıkılıyor. Sunucuda 2 developer var diyeceğinize eksiklerinizi gidermeye çalışın. Haritalar küçük ve eski. Sunucuda lag oluyor geri atılma vs. İlgili yetkililer bulmanız şart. 0/10
Yinede teşekkürler yeni açıldık :) Yetkili arıyoruz :) Sizide bekliyoruz

Yinede teşekkürler yeni açıldık :) Yetkili arıyoruz :) Sizide bekliyoruz

90TryHqrd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Pvp Amaçlı Kurulu - PvP Geliştirebileceğiniz Bir Yer - Yetkililerin 7/24 Oyunda Olduğu - Hack Koruması Vs. Olan - Muhteşem Bir Server - Yakında Survival Games - Skywars - Gelecek - Sizide Bekleriz By (QuarftMC Developer) = xJitterStyle <3
Hayalimdeki PVP Serveri Diyosun :D

GÜNCEL+++

GreenGapple

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunun anti-hile plugini yok. Harita dar ve basit yerdeki fns ler söndürülmüyor, yetkililer kalitesiz, daha birsürü hatalar bulunmakta geliştirilmesi lazım. Tavsiye etmiyorum puanım 1/10
Bu arada yetkili birisine rekt attım diye ban yedim.Kafasına göre ban atıyor yani skype çağırılma felanda olmadı dediğim gibi tavsiye etmiyorum.

90TryHqrd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun anti-hile plugini yok. Harita dar ve basit yerdeki fns ler söndürülmüyor, yetkililer kalitesiz, daha birsürü hatalar bulunmakta geliştirilmesi lazım. Tavsiye etmiyorum puanım 1/10
Bu arada yetkili birisine rekt attım diye ban yedim.Kafasına göre ban atıyor yani skype çağırılma felanda olmadı dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
Kararınız. Değişmek istiyoruz bizde ne yazik ki gerekli yetkililer yok.. Mapimiz bugün mahfoldu arena pvp ve survival games getireceğiz. Ve yeni bir başlangıç yapacağız :)

GreenGapple

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kararınız. Değişmek istiyoruz bizde ne yazik ki gerekli yetkililer yok.. Mapimiz bugün mahfoldu arena pvp ve survival games getireceğiz. Ve yeni bir başlangıç yapacağız :)
Görüşlerimi dikkate aldığınız için teşekkürler,umarım düzelirsiniz.Yeni açılan bir sunucu olduğu için böyle şeyler olabilir beni banlayan yetkilinin ismi xJitterStyle'di bu arada tekrardan iyi oyunlar.

xJitterStyle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Başarılı Ve Emeğini Gösteren Bir Server. Açıkları Var Ama Düzeltebilecek Yetkililer Bulmanız Şart. Haritalar Küçük. Büyütürseniz yararlı olucaktır. Ram'inizi Yükseltirseniz Gayet Başarılı Bir Server Olcaktır. -QuarftMC-Eski Developer- İyi Oyunlar :) xJitterStyle :)

Servere Emek Verdik Ama Olmadı Sağlık Olsu¨n :) 'Eski Developer' Saygılar ' xJitterStyle :)

OdunKafa80

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Amatörce Açılmış Bir Sunucu Buildler Aşırı Basit Ve PL lerde Güzel Değil ANti Hile Nerede ??