Adam defalarca "bug var kaldırın" demiş, uyarılarda bulunmuş. Sunucunuzun çökertilmesini istemiyorsanız bugu "zamanında" kaldırın, iş işten geçtikten sonra değil.Doğru.. Ancak adam serverimizi çökertiyor.. Sence normal mi ? Küfretse bile böyle bir şey demem.. Ancak emek veriyoruz servere
TeşekkürlerGüzel sunucu olmuş başarılar.
Açıldığı andan itibaren çökertmekte yapamadan crash verdiriyor vs.Adam defalarca "bug var kaldırın" demiş, uyarılarda bulunmuş. Sunucunuzun çökertilmesini istemiyorsanız bugu "zamanında" kaldırın, iş işten geçtikten sonra değil.
Yinede teşekkürler yeni açıldıkSunucudaki mesajları utf-8 olarak kayıt edin , BUHC & FFA'da acıkılıyor. Sunucuda 2 developer var diyeceğinize eksiklerinizi gidermeye çalışın. Haritalar küçük ve eski. Sunucuda lag oluyor geri atılma vs. İlgili yetkililer bulmanız şart. 0/10
Yinede teşekkürler yeni açıldıkSunucudaki mesajları utf-8 olarak kayıt edin , BUHC & FFA'da acıkılıyor. Sunucuda 2 developer var diyeceğinize eksiklerinizi gidermeye çalışın. Haritalar küçük ve eski. Sunucuda lag oluyor geri atılma vs. İlgili yetkililer bulmanız şart. 0/10
Hayalimdeki PVP Serveri DiyosunServer Pvp Amaçlı Kurulu - PvP Geliştirebileceğiniz Bir Yer - Yetkililerin 7/24 Oyunda Olduğu - Hack Koruması Vs. Olan - Muhteşem Bir Server - Yakında Survival Games - Skywars - Gelecek - Sizide Bekleriz By (QuarftMC Developer) = xJitterStyle <3
Kararınız. Değişmek istiyoruz bizde ne yazik ki gerekli yetkililer yok.. Mapimiz bugün mahfoldu arena pvp ve survival games getireceğiz. Ve yeni bir başlangıç yapacağızSunucunun anti-hile plugini yok. Harita dar ve basit yerdeki fns ler söndürülmüyor, yetkililer kalitesiz, daha birsürü hatalar bulunmakta geliştirilmesi lazım. Tavsiye etmiyorum puanım 1/10
Bu arada yetkili birisine rekt attım diye ban yedim.Kafasına göre ban atıyor yani skype çağırılma felanda olmadı dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
Görüşlerimi dikkate aldığınız için teşekkürler,umarım düzelirsiniz.Yeni açılan bir sunucu olduğu için böyle şeyler olabilir beni banlayan yetkilinin ismi xJitterStyle'di bu arada tekrardan iyi oyunlar.Kararınız. Değişmek istiyoruz bizde ne yazik ki gerekli yetkililer yok.. Mapimiz bugün mahfoldu arena pvp ve survival games getireceğiz. Ve yeni bir başlangıç yapacağız![]()
Servere Emek Verdik Ama Olmadı Sağlık Olsu¨nEkli dosyayı görüntüle 50957
Gereksiz sunuculardan biri daha.