Minecraft Türkiye ölüyor...Forum.Gamer yükseliyor

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayları bir kenara bırakıp uzaktan duruma bir göz atalım...

Biz ne yapalım bu durumda? Kural ihlalini "yav bu aktif üye" diyerek görmezden mi gelelim? Objektif olup şu duruma bir göz atın, 4 yıldır bu forumdayım hala bazı şeylere anlam veremiyorum, insanları ikna etmek kolay değildir derler, harbiden doğruymuş.
sanırım konuyu çok yanlış anlamışsınız
biz burda arkadaşlarımızın gittiğine üzülüyoruz ve oldların azaldığına siz foruma karşı geliyormuşuz gibi anladınız sanırım bizim böyle bir amacımız yok şahsen bende bir yetkilinin konuyla alakasız yorum yazmasına anlam veremiyorum.
lütfen sizde bizim açımızdan bakın. anlıyorum çok üstünüze geliyorlar fakat biz burda üzüntümüzü belirtiyoruz

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
sanırım konuyu çok yanlış anlamışsınız
biz burda arkadaşlarımızın gittiğine üzülüyoruz ve oldların azaldığına siz foruma karşı geliyormuşuz gibi anladınız sanırım bizim böyle bir amacımız yok şahsen bende bir yetkilinin konuyla alakasız yorum yazmasına anlam veremiyorum.
Çok alakasız, benim yorumum çorumun leblebisi ile alakalıydı herhalde?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

36 uyarı almış birinin hiç suçu yok zaten, sanki bu uyarıların sorumlusu bizmişiz gibi tasvir etmeniz esas olayın konuyla alakasız kısmı, o kadar ihlali yapan biz değiliz.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Olayları bir kenara bırakıp uzaktan duruma bir göz atalım...

Biz ne yapalım bu durumda? Kural ihlalini "yav bu aktif üye" diyerek görmezden mi gelelim? Objektif olup şu duruma bir göz atın, 4 yıldır bu forumdayım hala bazı şeylere anlam veremiyorum, insanları ikna etmek kolay değildir derler, harbiden doğruymuş.
24 uyarı puanı olan kişinin banı neden açıldı o zaman?

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok alakasız, benim yorumum çorumun leblebisi ile alakalıydı herhalde?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

36 uyarı almış birinin hiç suçu yok zaten, sanki bu uyarıların sorumlusu bizmişiz gibi tasvir etmeniz esas olayın konuyla alakasız kısmı, o kadar ihlali yapan biz değiliz.
sizi suçlamıyorum,biz burda üzüntümüzü paylaşırken kötü bir şey yapmışız gibi bir yorum atmanızdan hoşlanmadım.
O kısımı yazmamın sebebi minecraft türkiye den olanların banlanması. Umarım bu sefer düzgün anlatabilmişimdir

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
2 gün yasaklandı ama sınırsız yasaklanması gerekir. Neden açıldı? Adam dalga geçiyor insanlarla siz banını açıyorsunuz.
Biz yükümlülüğümüz yerine getirmişiz, işlemde sıkıntı olur,işlem hatalı olur... Gibi durumlar burada sizinle değil bahsedilen şahıs ile aramızda görüşülür.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biz yükümlülüğümüz yerine getirmişiz, işlemde sıkıntı olur,işlem hatalı olur... Gibi durumlar burada sizinle değil bahsedilen şahıs ile aramızda görüşülür.
36 puanı olanın suçu var, 24 olanın suçu yok. Ayrıca yükümlülüğünüzü yerinize getirmiş, banlamışsınız. Herkesin banını açsanıza? Madem gerekeni yapmışsınız adam banlanmış. Şimdi açın hiçbir sıkıntı olmaz.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
36 puanı olanın suçu var, 24 olanın suçu yok. Ayrıca yükümlülüğünüzü yerinize getirmiş, banlamışsınız. Herkesin banını açsanıza? Madem gerekeni yapmışsınız adam banlanmış. Şimdi açın hiçbir sıkıntı olmaz.
İşte yorumda bahsettiğim buydu, polemiğe girip vaktimi harcamak gibi bir niyetim, polemiğe girsem gene bir şey değişmeyecek, yasaklasak bu sefer usulsüz yasakladı olur, sanki muhalefet olmak için özel taktikler veren bir kitap varda ezberleyip gelmiş gibisiniz.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İşte yorumda bahsettiğim buydu, polemiğe girip vaktimi harcamak gibi bir niyetim, polemiğe girsem gene bir şey değişmeyecek, yasaklasak bu sefer usulsüz yasakladı olur, sanki muhalefet olmak için özel taktikler veren bir kitap varda ezberleyip gelmiş gibisiniz.
Bunun neresi usulsüz yasaklamaktır hocam ben onu anlayamıyorum. Kurallara göre 20 uyarı puanın olunca ve geçince sınırsız yasaklanmak gerekiyor. Ben diyorum ki neden açılmış?

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Bunun neresi usulsüz yasaklamaktır hocam ben onu anlayamıyorum. Kurallara göre 20 uyarı puanın olunca ve geçince sınırsız yasaklanmak gerekiyor. Ben diyorum ki neden açılmış?
Peki bende bu işlemde hata yok kesinlikle doğru dedim mi? Muhalefet olmak için yorumu bile okumuyorsun.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bücür yine ne yaptı?
Geri gelir O merak etmeyin siz :D Hatta şu an konuyu izliyordur kendisi.
Kurallara göre 20 uyarı puanın olunca ve geçince sınırsız yasaklanmak gerekiyor. Ben diyorum ki neden açılmış?
Verilen uyarı ile uyarı puanını karıştırmayın lütfen. Adamın 40 uyarısı olur ancak toplamda 10 uyarı puanı almıştır sınırsız yasaklanmaz. Verilen uyarıyı uyarı puanıyla karıştırıyorsunuz.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bücür yine ne yaptı?
Geri gelir O merak etmeyin siz :D Hatta şu an konuyu izliyordur kendisi.

Verilen uyarı ile uyarı puanını karıştırmayın lütfen. Adamın 40 uyarısı olur ancak toplamda 10 uyarı puanı almıştır sınırsız yasaklanmaz. Verilen uyarıyı uyarı puanıyla karıştırıyorsunuz.
Uyarı puanını söylüyorum ben.