Sunucu Bot Atiyolar.

Yaren_Hanik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya Bot Atiyolar Ne Yapmam Lazım Degişik Degişik İsimler Giriyor Flood Yapip Cikiyorlar Yardımcı Olurmusunuz.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
1.çözüm Authmeden Farklı Ülkelerden girişi engelliyebilirsin
2.
Kod:
on connect:
 if {safewall::%player%} is not set:
  if player doesn't have permission "safe.giris":
   kick the player because "&a[&6Safe-Wall&a] &bTekrar giriş yapın."
   wait 0.3 second
   set {safewall::%player%} to 1
   stop
on quit:
 delete {safewall::%player%}
on skript start:
 delete {safewall}
bunu editleyebilirsin
3.istersende botlara karşı koruma paketi yapıyoruz paralı

2.olan skripttir

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
2.
Kod:
on connect:
   wait 0.3 second
   stop
on quit:
on skript start:
 delete {safewall}
bunu editleyebilirsin

2.olan skripttir
Karşimin verdiği işe yarar fakat console işlediği icin giremesede lag yapar :)

+ Artık bot programlarında 2 3 giriş yapma seçeneği bulunmakda :) (Her türlü girebilir)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript hiçbir işe yaramaz.
Firewall kurdur ardından PAC kur tüm korumaları devre dışı bırak sadece Bot koruması aktif kalsın.

TouchMyLantern

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dostum, Benim tavsiyem
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'dir 100% koruma sağlıyor bende kendi sunucum'da kullanıyorum sanada tavsiye ediyorum. Ücretli yalnız 2.49 EUR.

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Şu aralar çok bot saldırısına rast geliyorum. Misal hydro, deathbot tarzı bot special eklentileri ile sunucunuza hasar verebiliyor.
Benim kodladığım plugin sayesinde bu Proxy Bot saldırları engelliyor aynı saldırılar benim sunucuma atıldı ama. Hepsini engelledim. Proxy Ağ saldırıları bungeecord 1.8 sürümünde çok görünüyor o yüzden 1.8 bungeecord pek kullanma derim ama illa 1.8 lazım diyorsanız Skype adresim : granaus2 buradan bana ulaşabilirsiniz.!
TIKLA bunu tıklayarak benim spigot için geliştirdiğim hem bot korumalı hemde /crash korumalı spigotumu sizler kullanabilirsiniz.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
en iyi çözüm whitelisttir bana göre...
oyuncularınızın hepsini whitelist'e ekleyeceksiniz böylece bot korumanız olacak :) (bende çalışıyordu bot koruması satın almadım o yüzden)

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
oyuncularınızın hepsini whitelist'e ekleyeceksiniz böylece bot korumanız olacak :) (bende çalışıyordu bot koruması satın almadım o yüzden)
Hocam böel saldırları whitelistte durduramıyor whitelist her zaman kapalı kalırsa oyuncular giremez hem bu tür saldıları direk bungeecorda yükleniyor 40 kişilik kapasitesi olan sunucuyu 1000 ölü bot sokuyor ve hepsini yönetebiliyor bir anda başka warpa ışınlıyor botları ve sunucu komple kapanıyor..

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Çakma lobi kur ben kurmuştum bir daha da çökmedi.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
2.
Kod:
on connect:
   wait 0.3 second
   stop
on quit:
on skript start:
 delete {safewall}
bunu editleyebilirsin

2.olan skripttir

Koruma paketi dediğin nedir? yine saçma mantıklı skriptler ve eklentiler mi? Heryerde amacınız milletin parasını (ç)almak.
Attığın skripti kullanmak sadece sunucuya giren insanların ilk girişte girememesini belkide tekrar girmemesini sağlar ve insanları rahatsız eder.

Karşimin verdiği işe yarar fakat console işlediği icin giremesede lag yapar :)

+ Artık bot programlarında 2 3 giriş yapma seçeneği bulunmakda :) (Her türlü girebilir)

O artık değil çoktandır var. 2-3 değil istediğin kadar tekrarlıyor. Bu tür saçma mantıklı korumalar sadece oyuncuların sunucudan soğumasını sağlar.

Ülkeleri bloklamakta artık fazla yaramıyor maalesef daha düzgün korumalar bulmanız(yapmanız) gerek.

Şu aralar çok bot saldırısına rast geliyorum. Misal hydro, deathbot tarzı bot special eklentileri ile sunucunuza hasar verebiliyor.
Benim kodladığım plugin sayesinde bu Proxy Bot saldırları engelliyor aynı saldırılar benim sunucuma atıldı ama. Hepsini engelledim. Proxy Ağ saldırıları bungeecord 1.8 sürümünde çok görünüyor o yüzden 1.8 bungeecord pek kullanma derim ama illa 1.8 lazım diyorsanız Skype adresim : granaus2 buradan bana ulaşabilirsiniz.!
TIKLA bunu tıklayarak benim spigot için geliştirdiğim hem bot korumalı hemde /crash korumalı spigotumu sizler kullanabilirsiniz.

PaperSpigot ne zamandan beri bot koruması sağlıyor? balon koruması dediğin şey PaperSpigot'tan ibaret ve ben PaperSpigot'u optimizeleri için kullanıyorum.

Bir zamanlar AntiBotUltra vardı(hala var) onun mantığı buydu, ama bu mantık çok saçma. Whitelist sürekli açık olursa yeni oyuncular giremez. Tüm oyuncularla teker teker ilgilenip whiteliste eklemekte zaman kaybı ve işsizlik olur. Sadece bot atıldığında whitelist açarız diyosan birisi çıkar sürekli bot atar sunucuna oyuncu giremez.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koruma paketi dediğin nedir? yine saçma mantıklı skriptler ve eklentiler mi? Heryerde amacınız milletin parasını (ç)almak.
Attığın skripti kullanmak sadece sunucuya giren insanların ilk girişte girememesini belkide tekrar girmemesini sağlar ve insanları rahatsız eder.

O artık değil çoktandır var. 2-3 değil istediğin kadar tekrarlıyor. Bu tür saçma mantıklı korumalar sadece oyuncuların sunucudan soğumasını sağlar.

Ülkeleri bloklamakta artık fazla yaramıyor maalesef daha düzgün korumalar bulmanız(yapmanız) gerek.

PaperSpigot ne zamandan beri bot koruması sağlıyor? balon koruması dediğin şey PaperSpigot'tan ibaret ve ben PaperSpigot'u optimizeleri için kullanıyorum.

Bir zamanlar AntiBotUltra vardı(hala var) onun mantığı buydu, ama bu mantık çok saçma. Whitelist sürekli açık olursa yeni oyuncular giremez. Tüm oyuncularla teker teker ilgilenip whiteliste eklemekte zaman kaybı ve işsizlik olur. Sadece bot atıldığında whitelist açarız diyosan birisi çıkar sürekli bot atar sunucuna oyuncu giremez.
5 dakika sonra kapatıyor motd yi ona göre dizaynlıyorduk :)

Hocam böel saldırları whitelistte durduramıyor whitelist her zaman kapalı kalırsa oyuncular giremez hem bu tür saldıları direk bungeecorda yükleniyor 40 kişilik kapasitesi olan sunucuyu 1000 ölü bot sokuyor ve hepsini yönetebiliyor bir anda başka warpa ışınlıyor botları ve sunucu komple kapanıyor..

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Kendi düşünceme göre zaman kaybı. İnternetten ücretsiz bir bot koruması veya ücretli bir bot koruması alıp idare edebiliriz.
Bot saldırılarının en büyük sebebi ise;
Server sahibinin herkesle kötü konuşması,
Server sahibinin başarısının kıskanılması.

O yüzden herkesle iyi geçinmeye bakın.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi düşünceme göre zaman kaybı. İnternetten ücretsiz bir bot koruması veya ücretli bir bot koruması alıp idare edebiliriz.
Bot saldırılarının en büyük sebebi ise;
Server sahibinin herkesle kötü konuşması,
Server sahibinin başarısının kıskanılması.

O yüzden herkesle iyi geçinmeye bakın.
bende işe yaradığı için paylaşmıştım. Düşüncene saygı duyarım.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
.
koruma paketine senin aklın ermez bizim kimsenin parasında gözümüz yok kendi yaptıgımız korumayı veriyoruz kendi serverimdede kurulu gel bot at sv yi çökert serverin anahtarını vericem sana

biz bir şeyleri kendimiz üretebiliyor isek bunun bir karşılığı olması gerekir

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
koruma paketine senin aklın ermez bizim kimsenin parasında gözümüz yok kendi yaptıgımız korumayı veriyoruz kendi serverimdede kurulu gel bot at sv yi çökert serverin anahtarını vericem sana

biz bir şeyleri kendimiz üretebiliyor isek bunun bir karşılığı olması gerekir

2 Plugin yükleyip çakma lobi kurmakla ultra master pluginer + bot koruması olmuyor maalesef birşeyleri kendin ürettiysen kendinde kalsın başkasına satıp reklamını yapma gereği duyma. Tek birşeyler üretebilen sen değilsin ve burda ultra master pluginer + bot koruması olan tek kişi de sen değilsin.
Sunucunda çakma lobi bulunuyor çünkü buna ihtiyacın var. Mesela benim yok.

Bunun için birçok yöntem var fakat yarısı oyuncuları rahatsız eder. Amacımız çakma lobi kurup gelen saldırının asıl sunucuya gelmesini engellemek veya saldırının hasarını düşürmek, veya giren botları kicklemek değil, girmelerini engellemek.

Az önce birkaç şey denedim ve şu an sunucuna giriş yapılmıyor :) İlk başta sunucu dolu dedi şimdide sunucu kapandı.
Yanlış anlama kimseyle bir sorunum yoktur kimseyede böyle saçma sapan saldırılar falan yapmam fakat kendi bilgisayarımdan 2 program yardımıyla attığım şeye bu sunucu böyle oluyorsa makinelerimden 5-6 program ile saldırırsam ne olacağını tahmin edemiyorum. Kendi ürettiğiniz delinmez korumanızda size başarılar..
2017 Slot koymakla olmuyor maalesef. Istesem o slotun hepsini doldurabilirdim :) 70 online olan sunucun birden 150 online'a fırladı.

Bu mesajı yolladığımda durdurmuş olurum merak etme. Sırf sen dedin diye yapıyorum.
İyi forumlar.

Başlamadan önce:

Başladıktan sonra: