Bilişim okulu hakkında (YARDIM)

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak sana önerim hedefin benim gibi Bilgisayar Mühendisliği olsun, yerleştikten sonra Yazılıma ağırlık verirsin.
Bir nevi Yazılım Mühendisi olursun :)

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Peki açıktan okusam üniversite de bilisim okusam, TR'de iş imkanı yok? Ancak bi' California'da Apple veritaban yazılımcısı olabilirim.

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurt dışında çalışmak o kadar basit değil maalesef, açıktan liseyi bitirip ygs/lys ile tıp fakültesi bile okuyabilirsiniz.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Neresi basit değil ben üniversiteyi bilişim okursam TR'de okumam ki zaten.

Herhalde her elini kolunu sallayan ingiltereye girebiliyor? Türkiyede okumam şeklinde bir ithamda bulunuyorsunuz ama daha olayın ciddiyetinde değilsiniz, bakalım türkiyede ki üniversiteler sizi kabul ediyor mu? Meslek lisesinden çıktığınız gibi beklemez sizi abd :D anca peder bey burjuva felansa olur o iş, ayrıcı daha bunun dil kısmı var (hem türkiyede hem yurt dışında) dil bilmeden adamın anlattığı dersi nasıl anlamayı düşünüyorsunuz? Size özel eğitmen tutulursa orası ayrı tabii, velhasıl kelam bu iş tokattan çoruma gitmeye benzemez.

BiesseTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herhalde her elini kolunu sallayan ingiltereye girebiliyor? Türkiyede okumam şeklinde bir ithamda bulunuyorsunuz ama daha olayın ciddiyetinde değilsiniz, bakalım türkiyede ki üniversiteler sizi kabul ediyor mu? Meslek lisesinden çıktığınız gibi beklemez sizi abd :D anca peder bey burjuva felansa olur o iş, ayrıcı daha bunun dil kısmı var (hem türkiyede hem yurt dışında) dil bilmeden adamın anlattığı dersi nasıl anlamayı düşünüyorsunuz? Size özel eğitmen tutulursa orası ayrı tabii, velhasıl kelam bu iş tokattan çoruma gitmeye benzemez.
Zaten okursam TR'de okumam dedim Türkiyeyi küçümsemedim ki. Bilisimin is imkanlari Amerika'da daha fazla 50 yıl ilerde adamlar öyle değil mi?

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Zaten okursam TR'de okumam dedim Türkiyeyi küçümsemedim ki. Bilisimin is imkanlari Amerika'da daha fazla 50 yıl ilerde adamlar öyle değil mi?

Tabii ki daha fazla, ama onlar herkesi almaz, dediğim gibi yeterli bir mesleki seviye gerekli, dil bilmek gerekli, çalışmak için vizeyi almak gerekli.