Kimliksizyt
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Konu Kapando
Son düzenleme:
Teşekkürler DenenceksinizAdmin Alımı
MC Adı:GG_ArdaPvP147
Ad:Arda
Soyad:YAVUZ
Face:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
TS:Varr
Discord:Var
Kurucumuz Yanlışlıkla Küfür Edebilir Banınız Kalkmıştır Keyfini Çıkarın OyundaŞu rezalete bakınız, Sunucunuz kolay çökertilir diye uyardım ve kurucunun yazdığına bakınız, gereğini yapacağım.
![]()
![]()
Böyleleri baba parası ile sunucu açmaya devam ettikçe ama durun bir dakika sunucu server.pro ile açılmış ayırca her yer kırılıyor.
Hala banlıyım, ip ban. Ayrıca kaldırın ya da kaldırmayın ne fark eder, LuckyMC ya da xFall varken. Birde kurucumuz YANLIŞLIKLA küfür edebilir ne demek ? Bunun yanlışlığı mı olur iradesiz mi sizin kurucunuz, ayrıca sırf ben değil dolu insana da etmiş.Kurucumuz Yanlışlıkla Küfür Edebilir Banınız Kalkmıştır Keyfini Çıkarın Oyunda
Hala banlıyım, ip ban. Ayrıca kaldırın ya da kaldırmayın ne fark eder, LuckyMC ya da xFall varken. Birde kurucumuz YANLIŞLIKLA küfür edebilir ne demek ? Bunun yanlışlığı mı olur iradesiz mi sizin kurucunuz, ayrıca sırf ben değil dolu insana da etmiş. @Breakthrough @admiraldus @KozmikKaplumbağa
Peki. ..Luckymc'mi orda oynayım dedim moderatorunuz EnesYzak mı neydi o herif kill aura ile beni öldürdü sonra da kanıt varmı diyor . Kanıt isticekseniz istemeye devam edin. Anca kanıt isteyip kendinizi kandırıyorsunuz Modunuz hile kullanmaya devam edebilir nasıl olsa arkınız Daha uyarı vermeden ban atıyorsunuz yazık.
@Breakthrough