Konu Kapandı

wores

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MC Adı:Anqarizma
Ad:muhammed
Soyad:sari*****
Face:kadir kadir sarialtun
TS:var

Discord:yok skype: dado 77

DerpBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wg atmayı bilmiyorlar mapın dışına çıktım ban attılar :D :D Hiç gitmeyin derim swye build 0/10

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şu rezalete bakınız, Sunucunuz kolay çökertilir diye uyardım ve kurucunun yazdığına bakınız, gereğini yapacağım.

Böyleleri baba parası ile sunucu açmaya devam ettikçe ama durun bir dakika sunucu server.pro ile açılmış ayırca her yer kırılıyor.

iRahimCan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yahu Wg Lememişler Yerleri Tahta Yeri Yakınca Yandı Block Kırıldı İleri Zekalı Kurucu Arkadaşımız Banladı Beni 23 Yasındamıymıs Neymiş Adam Olamamış Bilip Bilmeden Banlıyor Hayır Ban Sebebinede bb Yazmış Böylede İleri Zekalılık Olmaz Kardeşim Orayı Ben Yakmadım Beni Niye Banlıyorsunuz Yanmıs Diye Gösterdim İleri Zekalı Arkadaşımız 'bb' diye Banladı Böyle İnsanlar Sunucu Falan Acmasın Acabılsem Keske Ben Efsane Bir Server Yapıcamda Yapamıyorum İnsan Deyil Bunlar

Kimliksizyt

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu rezalete bakınız, Sunucunuz kolay çökertilir diye uyardım ve kurucunun yazdığına bakınız, gereğini yapacağım.

Böyleleri baba parası ile sunucu açmaya devam ettikçe ama durun bir dakika sunucu server.pro ile açılmış ayırca her yer kırılıyor.
Kurucumuz Yanlışlıkla Küfür Edebilir Banınız Kalkmıştır Keyfini Çıkarın Oyunda

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kurucumuz Yanlışlıkla Küfür Edebilir Banınız Kalkmıştır Keyfini Çıkarın Oyunda
Hala banlıyım, ip ban. Ayrıca kaldırın ya da kaldırmayın ne fark eder, LuckyMC ya da xFall varken. Birde kurucumuz YANLIŞLIKLA küfür edebilir ne demek ? Bunun yanlışlığı mı olur iradesiz mi sizin kurucunuz, ayrıca sırf ben değil dolu insana da etmiş.

Sıkışınca konuyu mu kapattınız ha ?

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala banlıyım, ip ban. Ayrıca kaldırın ya da kaldırmayın ne fark eder, LuckyMC ya da xFall varken. Birde kurucumuz YANLIŞLIKLA küfür edebilir ne demek ? Bunun yanlışlığı mı olur iradesiz mi sizin kurucunuz, ayrıca sırf ben değil dolu insana da etmiş. @Breakthrough @admiraldus @KozmikKaplumbağa

Luckymc'mi orda oynayım dedim moderatorunuz EnesYzak mı neydi o herif kill aura ile beni öldürdü sonra da kanıt varmı diyor . Kanıt isticekseniz istemeye devam edin. Anca kanıt isteyip kendinizi kandırıyorsunuz Modunuz hile kullanmaya devam edebilir nasıl olsa arkınız Daha uyarı vermeden ban atıyorsunuz yazık.
@Breakthrough

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Luckymc'mi orda oynayım dedim moderatorunuz EnesYzak mı neydi o herif kill aura ile beni öldürdü sonra da kanıt varmı diyor . Kanıt isticekseniz istemeye devam edin. Anca kanıt isteyip kendinizi kandırıyorsunuz Modunuz hile kullanmaya devam edebilir nasıl olsa arkınız Daha uyarı vermeden ban atıyorsunuz yazık.
@Breakthrough
Peki. ..