WarningScore | Oyuncularınızı değerlendirin, oyuncularınız tarafından ! Sürüm: 1.8.X - 1.12.X

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birinin böyle basit bir eklentiyi çalmak isteyeceğini mi düşünüyorsun? Yanlış anlama amacım aşağılamak değil fakat açık kaynak kodlu birçok eklenti var Spigot'ta ve bir çoğu seninkinden çok çok daha işlevsel. Ayrıca decompile denen bir olay var. Yani birinin eklentini çalabilmesi için kaynak kodunu paylaşman gerekmez.
Sanırım sen olayı yanlış anlıyorsun ve anlamaya devam ediyorsun, arkadaşım ben eklentimin kodunu paylaşmak istemiyorum. Ha tabii decompile yaparlar, bakarlar bir şey demem o onun terbiyesizliği olur. şu an ki eklenti alt yapı olacak bunun yanında paylaşacağım 10'larca eklentim var. (Hepsi bir biriyle senkronizasyonlu çalışacak)

Whoisthatinblack

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım sen olayı yanlış anlıyorsun ve anlamaya devam ediyorsun, arkadaşım ben eklentimin kodunu paylaşmak istemiyorum. Ha tabii decompile yaparlar, bakarlar bir şey demem o onun terbiyesizliği olur. şu an ki eklenti alt yapı olacak bunun yanında paylaşacağım 10'larca eklentim var. (Hepsi bir biriyle senkronizasyonlu çalışacak)
Yanlış anlamıyorum. Skript ile uğraşırken Java'ya terfi etmiş birisin ve daha önce yazdığın herhangi bir kodu görmedim. Dolayısıyla eğer kaynak kodunu paylaşırsan senin gibi Java ile uğraşan diğer kişiler yazmış olduğun kodu değerlendirebilir, bunda yanlış olan bir şey yok. Ha, "benim kaynak kodum çok değerli başka hiçbir yerde bulunamaz, çok yenilikçi fikirlerim var dünyayı değiştiricem" kafasındaysan bir an önce bu kafadan çıkmanı umarım.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamıyorum. Skript ile uğraşırken Java'ya terfi etmiş birisin ve daha önce yazdığın herhangi bir kodu görmedim. Dolayısıyla eğer kaynak kodunu paylaşırsan senin gibi Java ile uğraşan diğer kişiler yazmış olduğun kodu değerlendirebilir, bunda yanlış olan bir şey yok. Ha, "benim kaynak kodum çok değerli başka hiçbir yerde bulunamaz, çok yenilikçi fikirlerim var dünyayı değiştiricem" kafasındaysan bir an önce bu kafadan çıkmanı umarım.
Anladım hocam, iyi günler.

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin fikri olarak başarılı ancak kurgun yanlış;
Hadi diyelim ki bir yetkili oyuncunun hile olduğunu düşünüyor ve oylama başlatıyor break;
Neden? Yetkili birisi neden cezayı doğrudan vermek yerine oylama başlatıp oyuncunun ceza puanlarının dolmasını beklesin?
Bu üzerinde durduğum husus dışında gayet başarılı olmuş; özgün fikirlerinin devamını dilerim.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HER YERDE REKLAM VAR : d
HER YERDE REKLAM VAR : D

Plugin fikri olarak başarılı ancak kurgun yanlış;
Hadi diyelim ki bir yetkili oyuncunun hile olduğunu düşünüyor ve oylama başlatıyor break;
Neden? Yetkili birisi neden cezayı doğrudan vermek yerine oylama başlatıp oyuncunun ceza puanlarının dolmasını beklesin?
Bu üzerinde durduğum husus dışında gayet başarılı olmuş; özgün fikirlerinin devamını dilerim.
Yorumun için teşekkür ederim, forum da ki birçok kişinin aklın da ki soruydu bu. Benim kurgumda sırf hile yüzünden oylama başlatılmıyor. Eğer oyuncu sahtekarlık, hile gibi kötü şeyler yapıyorsa oylama başlatılıyor ve oy çoğunluğu ile hak ettiğini alıyor. Evet haklısın, eğer oyuncu hile ise direk yetkili ban atabilir veya puan el ile ekleyebilir. Bu sunucunun yapısına(Hayal gücüne/Kurgusuna vs.) kalmış.

Hoş bir plugin olmuş. Başarıların devamını dilerim.
Yorumun için teşekkür ederim, devamını getirmeyi bende istiyorum.

Son düzenleme: