WorldEdit Türkçe Olabilirmi ?

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
WorldEdit Türkçe Olabilirmi ? Kodlarına Bakıp Türkçe Versiona Getirmek Mümkünmü ? Usenmeyip Yapacagım :D

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
CommandHelper plugini ile /set 2 yi /cimenyap olarak dönüştürebilirsin. Bunu skript ile de yapabilirsin hatta çok daha iyi olur. Türkçe'den kastını tam anlamadım, az daha açarsan daha iyi olur.

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CommandHelper plugini ile /set 2 yi /cimenyap olarak dönüştürebilirsin. Bunu skript ile de yapabilirsin hatta çok daha iyi olur. Türkçe'den kastını tam anlamadım, az daha açarsan daha iyi olur.

hocam o //set 2 olucak ayrıca /çimenyap /bedrockyap /taşyap ....... İnsan erinir.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Komutlara aliases ekleyebilirsiniz. worldedit jarını açın winrar ile sonra plugin.yaml den aliasese ekleyebilirsiniz. //set asd ye //doldur asd gibi yan komutlar ekleyebilirsiniz.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Benim Istedigim WorldEditi Tamamen Türkçe Kodlamak /set komutunu /yap komutu yapmak istiyorum skript felan olmaz yani bu worldeditin yan eklentileri varsa yapamazmıyım demek istiyorum...

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Istedigim WorldEditi Tamamen Türkçe Kodlamak /set komutunu /yap komutu yapmak istiyorum skript felan olmaz yani bu worldeditin yan eklentileri varsa yapamazmıyım demek istiyorum...
Böyle Bir şey Gereksizdir. Aşırı Gereksiz Hatta. Sunucun Creative Değilse Bunu Yapman Saçma. Gerçi Creative İse de Biraz Saçma Yani WorldEdit Kullanmayı Zaten Çoğu Kişi Biliyor Ama İlla Yapıcam ya da Deniycem Diyorsan Kaynak Kodları Üzerinden Çalışabilirsinz

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Böyle Bir şey Gereksizdir. Aşırı Gereksiz Hatta. Sunucun Creative Değilse Bunu Yapman Saçma. Gerçi Creative İse de Biraz Saçma Yani WorldEdit Kullanmayı Zaten Çoğu Kişi Biliyor Ama İlla Yapıcam ya da Deniycem Diyorsan Kaynak Kodları Üzerinden Çalışabilirsinz
Yani Diyorsunki Hiçbirşeye Gerek Duymadan Kaynak Kodlarına Bakara Türkçe Yapabiliriz. ?