CommandHelper plugini ile /set 2 yi /cimenyap olarak dönüştürebilirsin. Bunu skript ile de yapabilirsin hatta çok daha iyi olur. Türkçe'den kastını tam anlamadım, az daha açarsan daha iyi olur.
Ufak bir hata olmuş, evet //set 2hocam o //set 2 olucak
Böyle Bir şey Gereksizdir. Aşırı Gereksiz Hatta. Sunucun Creative Değilse Bunu Yapman Saçma. Gerçi Creative İse de Biraz Saçma Yani WorldEdit Kullanmayı Zaten Çoğu Kişi Biliyor Ama İlla Yapıcam ya da Deniycem Diyorsan Kaynak Kodları Üzerinden ÇalışabilirsinzBenim Istedigim WorldEditi Tamamen Türkçe Kodlamak /set komutunu /yap komutu yapmak istiyorum skript felan olmaz yani bu worldeditin yan eklentileri varsa yapamazmıyım demek istiyorum...
Yani Diyorsunki Hiçbirşeye Gerek Duymadan Kaynak Kodlarına Bakara Türkçe Yapabiliriz. ?Böyle Bir şey Gereksizdir. Aşırı Gereksiz Hatta. Sunucun Creative Değilse Bunu Yapman Saçma. Gerçi Creative İse de Biraz Saçma Yani WorldEdit Kullanmayı Zaten Çoğu Kişi Biliyor Ama İlla Yapıcam ya da Deniycem Diyorsan Kaynak Kodları Üzerinden Çalışabilirsinz
DeneyebilirsinYani Diyorsunki Hiçbirşeye Gerek Duymadan Kaynak Kodlarına Bakara Türkçe Yapabiliriz. ?