- En iyi cevaplar
- 98
Güzel Server 10/9
Nice ............
Yorumlarınız için teşekkürler.
Güzel Server 10/9
Nice ............
Çok Güzel Sunucunuz Başarılar!
Merhabalar...Bu sunucu içerisinde öyle aman aman oynamış birisi değilim.Oynadığım o kısacık süre dahi bana fazlasıyla zevk verdi...Bir süreliğine sunucuda oynamayı bırakmıştım şimdi bugün oynamaya tekrardan başladım.Ve umarım aktif de olabilirim.Yorumumu kısa tutacağım sunucuyu herkesin denemesini öneririm.Skyblock sevenleri kaçırmasın derim.![]()
Geliştirilebilir bir sunucu, fakat gine de "klasik"
Yorumun için teşekkürler.
Konuyu okuduğuna eminmisin neresi klasik? Herşeyiyle fark yaratan bir sunucu. Bence sizin yorumunuz da yorum kasmak için yapılmış "klasik" bir yorum.
Herneyse yinede yorumunuz için teşekkür ediyorum ve aşşağıdakileri okumanızı ve konuyu tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.
GENEL ÖZELLİKLER - SİSTEMLER
Ayarlar sistemi. (/ayarlar)![]()
Sorularınıza otomatik cevap veren bot sistemi.![]()
AntiBug sistemi sayesinde sıfır bug.![]()
CombatLog sayesinde savaştan kaçanlar öldürülür.![]()
IronSP golem yerine direk demir spawnlar, afk olmanıza gerek yok. (/ironsp help)![]()
Doğrulama (DL) sistemi sayesinde dolandırıcılığa son. (/dl)![]()
Etiket sistemi sayesinde afk olan kişilerin oyuna bakmasını sağlayın. (@oyuncuadi)![]()
Güvenlik Testi sistemi sayesinde şifrenizin ne kadar güvenli olduğunu test edin. (/guvenliktest)![]()
İninal sistemi sayesinde oyundan kredi yükleyin. (/ininal)![]()
Gelişmiş ve adaletli Kelime Oyunu.![]()
Belirli yerlerden alınıp kullanılabilen hediye kodları ile avantaj elde edin. (/kodkullan <kod>)![]()
Gelişmiş Mağaza sistemi sayesinde kredi yükleyip alışveriş yapın. (/mağaza)![]()
Level sistemi sayesinde savaşta avantajlar kazanın. (/lvl)![]()
Madalya sistemi sayesinde tabda ve kafanızın üstünde görünen güzel bir madalya kazanın. (/madalya)![]()
NW sistemi sayesinde Asker alın ve keşfe gönderin. (/nw)![]()
Tamamen optimizeli sunucumuzda sıfır lagın keyfini sürün.![]()
İpeksi kazma ile spawnerları alın, normal kazma ile kırınca gelmez.![]()
Oto Satış sistemi sayesinde herşeyi hızlıca satın. (/os)![]()
Oynanış Süresi sistemi sayesinde Oynama Sürenizi ve daha fazlasını görün. (/oynanissurem)![]()
ParaKas sistemi sayesinde demir al-sat warplarını hızlıca bulun. (/parakas)![]()
Profil sistemi sayesinde kendi bilgilerinizi gösterin ve diğer oyuncuların bilgilerini görün. (/profil)![]()
Şans Kutuları sistemi sayesinde hergün 3 anahtar alıp şansınızı deneyin. (/kit Anahtar)![]()
Şans Oyunları sayesinde paranızı ikiye katlayın. (/so)![]()
Şifremi unuttum sistemi sayesinde hesabınız kurtarın. (/sifremiunuttum)![]()
Şirket sistemi sayesinde diğer oyunculardan farkınızı ortaya koyun. (/şirket)![]()
Skin sistemi sayesinde skininizi değiştirin. (/skin)![]()
Teklif sistemi sayesinde diğer oyuncularla güvenli golem sp alışverişi gerçekleştirin. (/teklif oyuncuadi)![]()
Turnuva sistemi sayesinde oyundaki eniyi itemleri Kutsal Taş karşılığında alın. (/turnuva)![]()
Tutorial sistemi sayesinde oyunu ve sunucuyu öğrenin. (/tutorial)![]()
Uyarı sistemi sayesinde 20 uyarıyı geçen kişiler banlanır ve küfürler azalır. (/uyarı)![]()
Yardım Merkezi sistemi sayesinde tüm sistemler hakkında hızlı bilgi alın. (/ym)![]()
Yetkililer sistemi sayesinde yetkilileri bir menüde görün. (/yetkililer)![]()
Ki bundan çok daha fazlası mevcut bunlar aklıma gelen genel bilinen sistemler. Emin olun çok daha fazlası var.
Sunucuyu çok beğendim bi aralar bırakcam diyodum çok sıkılıyodum 15-30 gün sonra dayanamayıp geri başladım çok eğlenceli bir sunucu.Başarılarının devamını dilerim
Güzel Sunucu,Yeni Güncellemeler İle Bu Mükemmel Server Daha Da Güzel Oluyor.
Konu duzeni mütüs olmus basarılar![]()