OynaFactionTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
tamam eywallahLütfen özel mesaj yolunu deneyelim, konu içerisinde yorumdan soru sormayalım.
tamam eywallahLütfen özel mesaj yolunu deneyelim, konu içerisinde yorumdan soru sormayalım.
Daha Kapsamlı Olanı; Bir Plugini Varkan Bu Skripti Birilerinin Kullanacağını Sanmam. Ama Yinede Başarılı, Başarıların Devamını Dilerim.
#Edit: Arkadaş Kendisi Yapmamış Yeni Gördüm. Böyle Insan Kandırmaya Çalışmayın Lütfen
Yemin ederim profil fotoğrafı ve kullanıcı adından sonra yazıyı biraz okuyunca bu skripti kesinlikle yapmadığını anlamıştım tam Google üzerinden aratıyordum ki bir arkadaşımız derdimize deva olmuşBaşarılarının devamını dilemiyorum, lütfen başka skriptleri ben yaptım demekten vazgeç.
Yorumuma Bak!Ben yorum yaptıktan sonra gördüm ne yazık ki.
1 yıldır java plugin yazıyorum demişsin peki senden bi ricam var bana kılıç icin can çalma skript yada plugin tarzı bişi yapabilirmisin aklımda bi düşünce var onu gerçekleştirmek istiyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Linkteki O Skriptle Aynı Kuzenim Zack Yaptı Bende Bi Kaç Şey Yaptım Sonra Spigota Koydu Spigotta Adı scareface oyundada aynısı arkadaş demişki adından belli skript yazdığı yok demiş Ben 1 Yıldır Javada Plugin Yazıyorum Banan Böyle Hakaret Edemmesin Spigotta Bu Skript Çok eskiden YÜKLENDİ!
kuzenimde Gösterdi bak benim skriptim dedi bi kaç editleme yaptık kuzenim bu skripti 7 saatte yaptı bende üzerinde 10 dakika çalıştım!
Eğer Beğenmiyosanız Konuyu Terk Edin Emeğe Saygı Diyenlere Teşekkürler Diyorum!
Yorumumu Oku Anla !
Yorumumu Oku!
Yorumuma Bak!
Yorumumu Oku Ben Çaldınmmı Anla Her İş Öyle Olabilir ?Skripti Spigottan indirip ben ve kuzenim yazdık diyor emeğe saygı diyor bunu asıl yazan kişinin emeğinin içine edip emeğe saygı diyorLink
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yazmıcammmmm Skripti ALINTI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLER Foruma Yorum At Sonra Nazikçe bir şey İste İnsan İyi Kalpli Olur Bee Kuzenim Uğraştı ben editledim1 yıldır java plugin yazıyorum demişsin peki senden bi ricam var bana kılıç icin can çalma skript yada plugin tarzı bişi yapabilirmisin aklımda bi düşünce var onu gerçekleştirmek istiyorum
dostum ben negatif yorum yapmadım sadece link'i görünce yorumumu geri çekiyorum dedim yinede eywallahYorumumu Oku Ben Çaldınmmı Anla Her İş Öyle Olabilir ?
V2 GELMİYOR BU KADAR İSTEK ÜZERİNE ÇALINTI OLMADIĞINI ANLAYIN
Yazmıcammmmm Skripti ALINTI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLER Foruma Yorum At Sonra Nazikçe bir şey İste İnsan İyi Kalpli Olur Bee Kuzenim Uğraştı ben editledim
dostum ben negatif yorum yapmadım sadece link'i görünce yorumumu geri çekiyorum dedim yinede eywallahYorumumu Oku Ben Çaldınmmı Anla Her İş Öyle Olabilir ?
V2 GELMİYOR BU KADAR İSTEK ÜZERİNE ÇALINTI OLMADIĞINI ANLAYIN
Yazmıcammmmm Skripti ALINTI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLER Foruma Yorum At Sonra Nazikçe bir şey İste İnsan İyi Kalpli Olur Bee Kuzenim Uğraştı ben editledim
Burdada Karşıma ÇıktınPlugin varken boşa yazmışsın hem plugin sunucuyu daha az yorar.
Skript zorlar.
Orda Durumum #Bıraktı Çok kötü forum sende bırak derim.!.!:!Burdada Karşıma Çıktın![]()
adam yabancı takılıyor belki(!) sananeYazmicammmm
Anlıyorum 1 yıldır plugin yazıyorsun kuzeninin adıda Jack![]()
Sanırım Okumamışsın Yorumları sözde "jack" adında kuzeni 7 saat uğraşmış o sadece 10 dakika üzerinde oynama yapmış 10 dakikada kendini geliştirmek için ne yapılabilir ?Plugin'in olduğunu zaten biliyor. kendini geliştirmek adına skript yazmış paylaşıyor alın kullanın işinize çok yarıcak dediği yok.
jack umrumda değil bu arkadaştan ve yaptığın yanlış yorumu kastettim diğer türk arkadaş için yazdığın yorumu hani "jackın kuzeni"belki bana kızıcaksın ama jack kendini geliştirmiş.
-,- bende gördüğüm kötü yorumları kastettim.jack umrumda değil bu arkadaştan ve yaptığın yanlış yorumu kastettim diğer türk arkadaş için yazdığın yorumu hani "jackın kuzeni"![]()