[WorldEdit V1 Skript EMEĞE SAYGI...]

Beğendinmmi?

• Çok Beğendim!

Kullanılan: 3 21.4%
  • Evet

Kullanılan: 2 14.3%
  • Hayır

Kullanılan: 2 14.3%
  • Berbat!

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha Kapsamlı Olanı; Bir Plugini Varkan Bu Skripti Birilerinin Kullanacağını Sanmam. Ama Yinede Başarılı, Başarıların Devamını Dilerim.

#Edit: Arkadaş Kendisi Yapmamış Yeni Gördüm. Böyle Insan Kandırmaya Çalışmayın Lütfen

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu Linkteki O Skriptle Aynı Kuzenim Zack Yaptı Bende Bi Kaç Şey Yaptım Sonra Spigota Koydu Spigotta Adı scareface oyundada aynısı arkadaş demişki adından belli skript yazdığı yok demiş Ben 1 Yıldır Javada Plugin Yazıyorum Banan Böyle Hakaret Edemmesin Spigotta Bu Skript Çok eskiden YÜKLENDİ!
kuzenimde Gösterdi bak benim skriptim dedi bi kaç editleme yaptık kuzenim bu skripti 7 saatte yaptı bende üzerinde 10 dakika çalıştım!
Eğer Beğenmiyosanız Konuyu Terk Edin Emeğe Saygı Diyenlere Teşekkürler Diyorum!

Daha Kapsamlı Olanı; Bir Plugini Varkan Bu Skripti Birilerinin Kullanacağını Sanmam. Ama Yinede Başarılı, Başarıların Devamını Dilerim.

#Edit: Arkadaş Kendisi Yapmamış Yeni Gördüm. Böyle Insan Kandırmaya Çalışmayın Lütfen

Yorumumu Oku Anla !

Yemin ederim profil fotoğrafı ve kullanıcı adından sonra yazıyı biraz okuyunca bu skripti kesinlikle yapmadığını anlamıştım tam Google üzerinden aratıyordum ki bir arkadaşımız derdimize deva olmuş :) Başarılarının devamını dilemiyorum, lütfen başka skriptleri ben yaptım demekten vazgeç.

Yorumumu Oku!

Ben yorum yaptıktan sonra gördüm ne yazık ki.
Yorumuma Bak!

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bu Linkteki O Skriptle Aynı Kuzenim Zack Yaptı Bende Bi Kaç Şey Yaptım Sonra Spigota Koydu Spigotta Adı scareface oyundada aynısı arkadaş demişki adından belli skript yazdığı yok demiş Ben 1 Yıldır Javada Plugin Yazıyorum Banan Böyle Hakaret Edemmesin Spigotta Bu Skript Çok eskiden YÜKLENDİ!
kuzenimde Gösterdi bak benim skriptim dedi bi kaç editleme yaptık kuzenim bu skripti 7 saatte yaptı bende üzerinde 10 dakika çalıştım!
Eğer Beğenmiyosanız Konuyu Terk Edin Emeğe Saygı Diyenlere Teşekkürler Diyorum!

Yorumumu Oku Anla !

Yorumumu Oku!

Yorumuma Bak!
1 yıldır java plugin yazıyorum demişsin peki senden bi ricam var bana kılıç icin can çalma skript yada plugin tarzı bişi yapabilirmisin aklımda bi düşünce var onu gerçekleştirmek istiyorum

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Skripti Spigottan indirip ben ve kuzenim yazdık diyor emeğe saygı diyor bunu asıl yazan kişinin emeğinin içine edip emeğe saygı diyor :) Link
Yorumumu Oku Ben Çaldınmmı Anla Her İş Öyle Olabilir ?

V2 GELMİYOR BU KADAR İSTEK ÜZERİNE ÇALINTI OLMADIĞINI ANLAYIN

1 yıldır java plugin yazıyorum demişsin peki senden bi ricam var bana kılıç icin can çalma skript yada plugin tarzı bişi yapabilirmisin aklımda bi düşünce var onu gerçekleştirmek istiyorum
Yazmıcammmmm Skripti ALINTI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLER Foruma Yorum At Sonra Nazikçe bir şey İste İnsan İyi Kalpli Olur Bee Kuzenim Uğraştı ben editledim

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Yazmıcammmmm Skripti ALINTI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLER Foruma Yorum At Sonra Nazikçe bir şey İste İnsan İyi Kalpli Olur Bee Kuzenim Uğraştı ben editledim
dostum ben negatif yorum yapmadım sadece link'i görünce yorumumu geri çekiyorum dedim yinede eywallah

dostum ben negatif yorum yapmadım sadece link'i görünce yorumumu geri çekiyorum dedim yinede eywallah

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Plugin zaten var neden skript olarak çıkarmak istiyorsunuz anlamadım ek olarak pluginde daha fazla komut var skript ise çok sınırlı kalmış v2 çıkarmayacağım demişsin kimse senden v 2 tarzı bir şey istemedi zaten neden kendi kendine triplere girdiğini anlamadım insanlar geniş kapsamlı ve kolay plugin varken neden sınırlandırılmış 3-4 komuttan oluşan skripti tercih etsinler ki ? bu durumda v2 çıkarman saçma olur zaten ilgi görmemiş pek yinede başarılar :)

Yazmicammmm
Anlıyorum 1 yıldır plugin yazıyorsun kuzeninin adıda Jack :D
adam yabancı takılıyor belki(!) sanane :D

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Plugin'in olduğunu zaten biliyor. kendini geliştirmek adına skript yazmış paylaşıyor alın kullanın işinize çok yarıcak dediği yok.

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Plugin'in olduğunu zaten biliyor. kendini geliştirmek adına skript yazmış paylaşıyor alın kullanın işinize çok yarıcak dediği yok.
Sanırım Okumamışsın Yorumları sözde "jack" adında kuzeni 7 saat uğraşmış o sadece 10 dakika üzerinde oynama yapmış 10 dakikada kendini geliştirmek için ne yapılabilir ?