LegendSKY Skyblock PLUGİN PAKETİ [1.0v] ( 1.7.X - 1.8.X ) Bukkit - SPİGOT KALİTELİ PAKET

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Birde bilmemezlikten geliyor paketi indirip ekran görüntülerini atıyorum şimdi. Eklenti listesinin fotoğrafı bile aynı, kalkmış hala alıntı yok diyorsun.
Dostum Paketi 0'Dan Yazıcak Kadar İnsan Yok Türkiyede Herkes Paketlerden Birleştirip Editliyor. Şahsen Ben 1 Haftadan Fazla Uraştım Ve Güncellemeler Yapiyorum V2 Sağlam Olucak.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu Artık Konuyu Baltalamanıza Gerek Yok. Siz Alıntı Olduğunu Bildiğinize Göre Bu Arkadaş İtiraf Etmez. Ayrıca Zaten Plugin Birleştirme ve Paket Yapma Olayına Gelirsek Bu Arkadaş Her Şeyi Pluginle Yapacağını Sanıp Paketine DDOS Koruması Ekleyen Biri. Bence Buradan Sonra Baltalamayın Konuyu. @AdexTR Lütfen Gereksiz Olan Mesajları Siler misin Konu Çok Uzuyor. (GEREKSİZ YERE)

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yahu Artık Konuyu Baltalamanıza Gerek Yok. Siz Alıntı Olduğunu Bildiğinize Göre Bu Arkadaş İtiraf Etmez. Ayrıca Zaten Plugin Birleştirme ve Paket Yapma Olayına Gelirsek Bu Arkadaş Her Şeyi Pluginle Yapacağını Sanıp Paketine DDOS Koruması Ekleyen Biri. Bence Buradan Sonra Baltalamayın Konuyu. @AdexTR Lütfen Gereksiz Olan Mesajları Siler misin Konu Çok Uzuyor. (GEREKSİZ YERE)

İyide Kilitlese Nolcak 2 Yıl Önce Konular açık

++ GÜNCEL Global Sistemler GETİRİLDİ!

++ GÜNCEL OTO EVENT SKRİPTİ YAZILDI