BurakTrHn1
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Yok Ben Daha İlk Defa Yaoıyorum.Aklımda Sadece Kasa Var.Ama Diğerlerinden Anlamıyorum.Yardım derken?
Yani sistemi seçmemi mi istiyorsun?
Yok Ben Daha İlk Defa Yaoıyorum.Aklımda Sadece Kasa Var.Ama Diğerlerinden Anlamıyorum.Yardım derken?
Yani sistemi seçmemi mi istiyorsun?
Fiyat aralığın 1500-2000 tl ise sistem toplamana gerek yok diye düşünüyorum.Yok Ben Daha İlk Defa Yaoıyorum.Aklımda Sadece Kasa Var.Ama Diğerlerinden Anlamıyorum.
Teşekkür ederim. Yani bilgisayar fiyatlarının kışın %40'a kadar düşüceğini umuyoruz kışa kadar çalış veya para biriktir kendine müthiş bir bilgisayar alHayırlı olsun bende vds sunucusunda lol oynayayım ancak![]()
Dark N10 Kasaya Uygun Varmı?Fiyat aralığın 1500-2000 tl ise sistem toplamana gerek yok diye düşünüyorum.
Şu kasalara bir bak :-)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
Bu bilgisayarlar Donanım Arşivinin tavsiyesidir dostum :-) Gta V Falan rahat açarlar. Fakat biraz darboğaz olabilir.
Gerek yok zaten bütün günüm universitede geçiyor macbook yetiyor.Teşekkür ederim. Yani bilgisayar fiyatlarının kışın %40'a kadar düşüceğini umuyoruz kışa kadar çalış veya para biriktir kendine müthiş bir bilgisayar al![]()
Yorumun için teşekkürler iyi forumlar dilerim![]()
12 tane oyun yükledim sırada 8 tane daha oyun varSistem mükemmel. Hayırlı olsun. Oyunlardaki performanslarını paylaşabilirmisin.
Hahahah :-)Hayırlı olsun ama o ekran kartı eski değil mi yha bende gt 610 varda artislik yapmış gibi olmasın![]()
Dostum ben bunu düzdükten sonraki gün çıkardılar i9'a eşit işlemciyi. O Yüzden pişmanım zaten.AMD yüksek performans diyordun haniIntel almışsın
![]()
Aynen öyleHarddisk ve SSD karmaşık olmuş gibi geldi. Seagate Harddisk 2TB ve SSD olarak Samsung 850 Evo, bellek ise Corsair Vengeance olabilirdi HyperX o konuda gecikme olarak biraz daha fazla. Ama 4-5 yıl götürecek bir sistem olmuş güle güle kullanman dileğiyle.