[SORUN DEVAM EDIYOR] BUNGEECORD Server Bot Sorunu Bilgisi Olan Acil Baksın.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KadirYLCN daha detaylı anlatırmısın yani nerden yapcam o dedigin şeyi.

@xxsmetxx dediğin korumayı yükledim fakat benim serverim 1.7/1.8 senin bu koruma 1.8 sadece.
bu korumanın 1.7/1.8 için olanı yokmu ?​

Ya şu Allahın belası mcspam "deathbot" denilen illet programın koruması nasıl yok yaa.
bu server engellemiş. mc.bandalicraft.net /bukkit: yazdıgımda pluginleri çıkıyor ama pek anlamadım bide siz incelermisiniz bu yabancı serveri.

Sorun halen devam ediyor ve bir çözüm yolu bulunamadı.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam, makine işletim sistemi Windows ise GEO IP FireWall kur. [
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
]
Linux veya bir türevi ise hostinginden IP Tables kurmalarını iste.
Bunlardan birini yaptıktan sonra sunucuna PAC kur, Proxy olmadan atılan saldırıları az olsada o engeller. Default config tam engelleyemiyor, kontrol süresi ile oynaman lazım.
Bunların hiçbiri olmazsa
adlı ücretli eklentiyi kullan.
Sorunun için bundan başka tavsiye edebileceğim bir şey yok.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
özelden mesaj at sorununu çözeceğim ÜCRETSİZ bir şekilde

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum senin bot yemen çok doğal :( gitmişsin skript ile engellemeye çalışıyorsun zaten skript sunucunun ramını bitiriyor bot atılınca, sil onu çökmesine bile sebeb olur AuthMe koruması açık değilse aç açtıktan sonra BungeeCord configinde bulunan

connection_throttle: 4000
timeout: 30000
player_limit: -1
max_players: 70
ayarlamalarını yap ve normal Bungee yerine HexaBungee kur daha geliştirilmiş ve sabitlenmiş bir Bungee çoğu sunucu bunu kullanmakta ve girişler arasında en az 4 saniye bulunmaktadır.

MitterWeaLs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum sorun önce Bot programlarıyla çözülecek bir şey değil kısaca anlatayım exploit açığı sayesinde sen "spigot.yml" dosyasından "bungeecord=true" yapsan bile giriş yapabiliyolar engellemek için "onlyproxyjoin" adlı plugini kullan düzeltirsin hemen bi sorun olursa skype üzerinden iletişime geçebilirsin.

İletişim = Yunu123123_2

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum sorun önce Bot programlarıyla çözülecek bir şey değil kısaca anlatayım exploit açığı sayesinde sen "spigot.yml" dosyasından "bungeecord=true" yapsan bile giriş yapabiliyolar engellemek için "onlyproxyjoin" adlı plugini kullan düzeltirsin hemen bi sorun olursa skype üzerinden iletişime geçebilirsin.

İletişim = Yunu123123_2
İşe yarıya bilir, arkadaşa katılıyorum! (Edit: işe yaramayacaktır bu plugin sadece diğer girişleri engelliyor arkadaşın sorunu bungeecord üzerinden sunucusunun bot yemesidir, bu bence ancak şu şekilde çözüle bilir! Bir yardım sever developer arkadaşımız plugin yazarak bu botlara çözüm ola bilir mantık iste şu şekilde; 10 dakika'da bir aynı ip adresinden 1 defa katılına bilir yani 10 dk içinde 1 ip veyahut (şahısa özel)proxy adresinden 1 kişinin katılması sağlanırsa bence sorun çözüle bilir..)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
İşe yarıya bilir, arkadaşa katılıyorum! (Edit: işe yaramayacaktır bu plugin sadece diğer girişleri engelliyor arkadaşın sorunu bungeecord üzerinden sunucusunun bot yemesidir, bu bence ancak şu şekilde çözüle bilir! Bir yardım sever developer arkadaşımız plugin yazarak bu botlara çözüm ola bilir mantık iste şu şekilde; 10 dakika'da bir aynı ip adresinden 1 defa katılına bilir yani 10 dk içinde 1 ip veyahut (şahısa özel)proxy adresinden 1 kişinin katılması sağlanırsa bence sorun çözüle bilir..)

PAC için yeni güncellemede gelicek özelliklerden biriydi bu :p

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Botları şu şekilde çok kolay engelleyebilirsiniz: Authme'den sadece Türkiye'ye izin verin eğer bot saldırısı olursa o adamın gerçek İP'si çıkar ve dava edebilirsiniz.

Ya da Authme'den veya başka pluginlerden proxyi engelliyebilirsiniz ama authmeden sadece türkiye yaparsanız sorun çözülecektir.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Botları şu şekilde çok kolay engelleyebilirsiniz: Authme'den sadece Türkiye'ye izin verin eğer bot saldırısı olursa o adamın gerçek İP'si çıkar ve dava edebilirsiniz.

Ya da Authme'den veya başka pluginlerden proxyi engelliyebilirsiniz ama authmeden sadece türkiye yaparsanız sorun çözülecektir.
Gene isteyen çok kolay bir şekilde bot ata bilir. AuthMe de diğer ülkeleri engellemek bi yere kadar işe yarar.

MitterWeaLs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum farkettiysen local ipsi ile giriş yapılıyo bu şekilde çoğu proxy koruması işe yaramaz ancak dediğim plugin sayesinde kurtarabilirsin.
İyi forumlar.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum farkettiysen local ipsi ile giriş yapılıyo bu şekilde çoğu proxy koruması işe yaramaz ancak dediğim plugin sayesinde kurtarabilirsin.
İyi forumlar.
Senin verdiğin pluginin proxy ipleri ile alakası bile yok sen sadece bu sunucuya bağlanmalarını o plugin ile engelliyorsun ve bu sayede sadece bungee üzerinden sunucuya giriş yapıla biliyor arkadaşın sorunu ise senin anlamadığın üzere bungeecord ipsi üzerinden sunucusunun bot yiyip çokmesidir. ve bu arada gene aynı şeyi söyleyecek isen bu plugin dediğim gibi sadece Lobi, Faction, SkyBlock gibi sunuculara bilmemne.com/25567 gibi portlardan girilmesini engelliyor.