[ Devrim Survival Cok Yakında hiçbir Yere Gitmiyoruz ! ]

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server da oldukça çok eksik var ve çok acemice hazırlanmış. Eskiden hamachi ile kurulan amatör serverlar gibi olmuş. Böyle olacağı zaten konunun kendisinden belliydi; hiç özen gösterilmemiş.
Amatorce olması ile ozen gosteririlmemesi başka bir şey tamam ben size saygı gösteriyorum ama sizde saygı değer bir yorum yapın.

Merhabalar sunucunuz ve konunuz hakkında görüşlerim ;
1-) Konunuz güzel fakat çok kafa karıştırıcı,
2-) Sunucunuzun açılışı tam bir Vasat. Sunucuya 20 Dakikada girebildim ve 5Dakika bile duramadan otomatik banlandım,
3-) Sunucunuzda plugin paketi kullanmışsınız buda bir hayli oyun içi performansı düşürüyor ( LAG ) Yapıyor,
4-) Buildleriniz güzel,
5-) 1 Saat geç açtınız sorun var diyerek ama oda yaramadı , Sunucuda sorun üstüne sorun umarım düzeltirsiniz,

Sunucunuzun Genel Durumu ( Bence ) | Geliştirilmeli | Sunucunuza Olan Puanım: 4/10
Öncelikle yorum yaptığınız için teşşekür ederim eksikleri düzeltmeye çalışacağım iyi günler

Anfernia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Amatorce olması ile ozen gosteririlmemesi başka bir şey tamam ben size saygı gösteriyorum ama sizde saygı değer bir yorum yapın.

Öncelikle yorum yaptığınız için teşşekür ederim eksikleri düzeltmeye çalışacağım iyi günler

Dediklerimi yanlış anlamışsınız. Amatörce olması ile özen gösterilmemesini aynı şey olarak söylemedim. Demek istediğim şey sunucunuz hem amatörce hemde özen gösterilmemiş.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu hakkındaki düşüncelerim
Gücenme ama ilk girdiğim anda tiksindim sunucudan ilk girdiğinde yani kayıt olurken yukardan bir suya düşüyorsun kayıt olduktan sonra bir lobinin bile olmadığı flatworld e düşüyorsun dümdüz bir köy yani hadi tamam olur böle şeyler dedim ama sunucunun kitlesini ve başlangıçta verdiği eşyaları görünce yok bu sunucuda oynanmaz dedim ve direk çıktım hele kitlesi rezalet klasik çocuk kavgaları var küfür ediyorlar ilgilenen yok sövüşcülerle dolu hani şu bass açıp söven çocuklar hadş sunucu güzel olsa kitleye aldırış etmem ama sunucunun kendiside rezalet para israfı olmuş daha survival sunucuyu düzgün açamamışsınız tamamen bitirememiş birde skyblock açmayı düşünüyorsunuz kimsenin bu sunucuda zaman geçirmesini önermem açıkcası herhalde sunucuyu açarken çok acele ettiniz ?

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Serverde hacker bulunmakta YusufPVP diye bi allahın kulu açmış speedi. Lütfen gerekinin yapılmasını isterim.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu hakkındaki düşüncelerim
Gücenme ama ilk girdiğim anda tiksindim sunucudan ilk girdiğinde yani kayıt olurken yukardan bir suya düşüyorsun kayıt olduktan sonra bir lobinin bile olmadığı flatworld e düşüyorsun dümdüz bir köy yani hadi tamam olur böle şeyler dedim ama sunucunun kitlesini ve başlangıçta verdiği eşyaları görünce yok bu sunucuda oynanmaz dedim ve direk çıktım hele kitlesi rezalet klasik çocuk kavgaları var küfür ediyorlar ilgilenen yok sövüşcülerle dolu hani şu bass açıp söven çocuklar hadş sunucu güzel olsa kitleye aldırış etmem ama sunucunun kendiside rezalet para israfı olmuş daha survival sunucuyu düzgün açamamışsınız tamamen bitirememiş birde skyblock açmayı düşünüyorsunuz kimsenin bu sunucuda zaman geçirmesini önermem açıkcası herhalde sunucuyu açarken çok acele ettiniz ?
Hocam haklısınız bir şey diyemem evet tek başıma halletmeye çalıştım sunucuyu diğer arkadaşlarım çalıştıkları için kendim yapmaya karar verim bu kadar oldu.

Lobi gerçekten çok güzel, doğallık katılmış ve halikulade!

Spawna Atarken Bir Sorun Oluyor Düzelticeğim.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam belki süper sunucu açamadık tamam eksiklerimin olduğuda kabul ediyorum ama sunucuyu ettiğiniz saygısızlıkların hiç birini haketmiyorum sunucuma sırf kufur etmek için gelen arkadaşlar var gelip sunucuya reklam yapıyor sonra sunucuya hakaret ediyor belki sunucumu sevmiyor olabilirsiniz normal birşeydir eksiklerim vardır oda kabulumdur ama sunucuma gelip yada burada hamacili sunuculardan farkın yok gibi sözleride hak ettiğimi düşünmüyorum sizede saygısızlık yaptıysam üzgünüm.

TheErenn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam belki süper sunucu açamadık tamam eksiklerimin olduğuda kabul ediyorum ama sunucuyu ettiğiniz saygısızlıkların hiç birini haketmiyorum sunucuma sırf kufur etmek için gelen arkadaşlar var gelip sunucuya reklam yapıyor sonra sunucuya hakaret ediyor belki sunucumu sevmiyor olabilirsiniz normal birşeydir eksiklerim vardır oda kabulumdur ama sunucuma gelip yada burada hamacili sunuculardan farkın yok gibi sözleride hak ettiğimi düşünmüyorum sizede saygısızlık yaptıysam üzgünüm.
Haklısın uzuldum :(

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzele benziyor başarılar B)
Sunucu şu kendini Heckır sanan su @BlondeCow sebebi ile bakıma alınmıştır yarın yada akşam üzeri açılacaktır. Kendisi Heckirdir dikkat edin bir şey bildiği yok skripti sildiğim 2 dk açıktan yaralanıp birşeyler yaptı işte şunlar gibiler için sunucular büyümüyor açınca birdaha denemeni istiyorum By Heckir

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Hakkında Tam Anlamıyla Eleştiri (Lütfen Sildirmeye Kalkmayın Gerektiği Şeyleri Yazacağım)

Sunucu Konu Tasarımı Güzel Sunucunun Çekildiği Resimler Fazla Sade Geldi. Texture Pack Kullanabilirdin Veyahutta Shaderla Daha Şık Durabilirdi. Konu Tasarımında Sistemlerden Bahsedilmemiş, Biraz Ayrıntıya Girilebilirdi. Konu: 10/7

Sunucuya Girdim. Test Ettim. Kullanıcı Nickim: xNightSide'Dı. Sunucuya Girer girmez Görünmezlik Geldi. Sınırsız Süreyle Görünmezlik Geldi. Bu Olay Sadece benim Başıma Gelmedi Bu Arada.Oyunculara Olan Tutumunuzdan Hiç Hoşlanmadım. Skript İle Bir Küfür Koruması Ekliyebilirdiniz. Gelen Geçen Küfür Ediyor. Onun Dışında Arkadaşım PresHD Sunucuya Girer Girmez Ban Yedi. İp Ban. Hatadır O Geçilir Ama Oyuncu Kaybına Yol Açtı. Sunucunun Lobisinde Açlık Gidiyor. Sunucuya İlk Kez Girdiğinizde Sizi Lobinin Spawnında Değil Normal Bir Düz Alanda Doğuruyor. Aynı Şey Çakma Lobi İçinde Geçerli. Biraz Pluginlere Uğraşmamışsınız Gibi Geldi. Böyle Bir Konu Tasarımına O Sunucu Hiç Olmamış. Türkçe Kelime Hataları Var. Onun Dışında Lag Yok,Sunucudayken 60-65 Pinglerdeydim. Sunucu: 10/3

UMARIM SONUNA KADAR DİKKATLİCE OKURSUNUZ... İYİ FORUMLAR.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu arkadaşımız ilk gün sunucuyu adam edemedi kaçtı demiş bende onlara yanıt olarak şunu söylüyorum yazdığınız bütün yorumları dikkate alıp devrim yapmaya karar verdik en kısa sürede bu platformda hizmet vereceğiz.