Daha ilk defa başlayıp sunucusu büyük bir şey olmayacaksa kendi halinde "Skript" öğrenmesini tavsiye ettim. Kullanmasını değil. En azından kendi skriptlerini kendisi yapar. Eğer zahmete bulaşmak istersede birkaç video izleyerek plugin kodlama öğrenebilir.skript olmaz plugin kullan, düşük bütçen varsa da bu işe kalkışma
Böyle deseydin baştanKardeşim eksik 1 2 özel plugin yaptırıcam onlarada yüksek bütçe gerekmiyor.
tmmda sana noluyor? benimde görüşüm "skript olmaz plugin kullan" adam istediğini kullanır sana noluyor benim yorumumu el atıyorsunDaha ilk defa başlayıp sunucusu büyük bir şey olmayacaksa kendi halinde "Skript" öğrenmesini tavsiye ettim. Kullanmasını değil. En azından kendi skriptlerini kendisi yapar. Eğer zahmete bulaşmak istersede birkaç video izleyerek plugin kodlama öğrenebilir.
Konu ismine de "[KONU KİLİT]" tarzı bir şey yazarsan forum yetkilileri bu konunun kapatılması gerektiğini daha kolay anlarlarBirkaç kişi başvurmuştu bana ama mesajlar silinmiş bulamıyorum yeniden konu oluşturdum
Bycakr İle Çalışmaya Başladım Konu Kilit.