PLUGİNCİ ARANIR

Polis57

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Sw me Özel Güvenilir Ve Yol Arkadaşı Olacak bir pluginci arıyorum.Sw türü survival 1.8 Lütfen herşeyi bilen biri benle irtibata geçsin.Ayrıca özel pluginler yaptırıcam Düşük bütçem var 15-20 arası ona göre.Skype : emirhan.mengi5

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Böyle konularda kendin skript yazmayı da deneyebilirsin. Malum dolandırıcılara kurban olmanı istemem. Skript ile kendi sunucuna küçük şeyler ekleyebilirsin. Her yerde zaten skript öğrenme konuları mevcut. Skript istek adında skript istek kısmına konu açsan bile sana yardımcı olacaklardır. Sunucunda kolay gelsin :).

Polis57

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düşüncelerin için teşekkür ederim ama her servere bir pluginer şart

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
skript olmaz plugin kullan, düşük bütçen varsa da bu işe kalkışma

Polis57

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim eksik 1 2 özel plugin yaptırıcam onlarada yüksek bütçe gerekmiyor.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
skript olmaz plugin kullan, düşük bütçen varsa da bu işe kalkışma
Daha ilk defa başlayıp sunucusu büyük bir şey olmayacaksa kendi halinde "Skript" öğrenmesini tavsiye ettim. Kullanmasını değil. En azından kendi skriptlerini kendisi yapar. Eğer zahmete bulaşmak istersede birkaç video izleyerek plugin kodlama öğrenebilir.

Kardeşim eksik 1 2 özel plugin yaptırıcam onlarada yüksek bütçe gerekmiyor.
Böyle deseydin baştan :D. Kolay gelsin :).

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Daha ilk defa başlayıp sunucusu büyük bir şey olmayacaksa kendi halinde "Skript" öğrenmesini tavsiye ettim. Kullanmasını değil. En azından kendi skriptlerini kendisi yapar. Eğer zahmete bulaşmak istersede birkaç video izleyerek plugin kodlama öğrenebilir.
tmmda sana noluyor? benimde görüşüm "skript olmaz plugin kullan" adam istediğini kullanır sana noluyor benim yorumumu el atıyorsun

Polis57

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birkaç kişi başvurmuştu bana ama mesajlar silinmiş bulamıyorum yeniden konu oluşturdum

Bycakr İle Çalışmaya Başladım Konu Kilit.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç kişi başvurmuştu bana ama mesajlar silinmiş bulamıyorum yeniden konu oluşturdum

Bycakr İle Çalışmaya Başladım Konu Kilit.
Konu ismine de "[KONU KİLİT]" tarzı bir şey yazarsan forum yetkilileri bu konunun kapatılması gerektiğini daha kolay anlarlar :)

(Nasıl yapacağını bilmiyorsan diye söyleyim. Yukarıda, başlığın sağ tarafında aşağı doğru bir ok olması gerekli. Ona tıklayıp çıkanlardan "Başlığı Düzenle" seçeneğini seç. Oraya da yeni başlığı yazabilirsin.)