CoffeeBeat
Zindev
- En iyi cevaplar
- 0
bir şey yok takıl diyom kafana göre.Yeni nesil ? Nedemek istiyorsun sen ?
Flooda girecek şimdi mesajlar, devam etmeye lüzum yok.
bir şey yok takıl diyom kafana göre.Yeni nesil ? Nedemek istiyorsun sen ?
Yazdığın mesajı kendi kafamdan değerlendirerek cevap veriyorum.bir şey yok takıl diyom kafana göre.
Flooda girecek şimdi mesajlar, devam etmeye lüzum yok.
Yazılan her şeye inanma.İnternetde görülen her şeye inanma.
Yazdığın mesajı kendi kafamdan değerlendirerek cevap veriyorum.
Aynen mesela bunada inanmadım.2012'den beri bu forumdayım.
Yazılan her şeye inanma.
İyi forumlar.
Tamam İnanmaya Bilirsin... Ben Sadece Kendimi Tanıttım Narinlimi Değil. Hemde Serçe Parmağını Masaya Vurmak Ha ? Babam Beni Döverken Şu Uzun İnce Çubuklarla Gözümü Çıkarıyordu Ve Hala Gözlerimde Bozuk ! Sizin Gibi Böle Vicdansızlara "Allah Islah Etsin..." Diyorum ! Beni Anlamak İçin Benim Annemin Yaşadıklarını Veya Benim Yaşadıklarımı Yaşamanız Lazım ! Benden Bukadar İyi Forumlar !Buda bir şey mi ? Sen hiç serçe parmağını masanın kenarına vurdun mu ?
Bu yeni nesilde çok narin oldu be.
İnternette görülen her şeye inanılmaz. Ama bu arkadaş ya doğru söylüyor ya da yalan söylüyor. Durumu kötü. Yalan söylese de söylemese de saygı göstermen zorunlu. Aynı şey senin başına gelse ne yapıcaksın ?
Yalan mı değil mi bilinmiyor fakat gene de böyle şeylere saygı göstermek insanlıktır. Yalansa yalan olduğu nasıl olsa ortaya çıkar o zaman tuğla atmak istiyorsan da atarsın.
Eğer devam ediceksen kendi mesajını rapor ederek sil. Başka yerde böyle konuşursun.
İnternette görülen her şeye inanılmaz. Ama bu arkadaş ya doğru söylüyor ya da yalan söylüyor. Durumu kötü. Yalan söylese de söylemese de saygı göstermen zorunlu. Aynı şey senin başına gelse ne yapıcaksın ?
Yalan mı değil mi bilinmiyor fakat gene de böyle şeylere saygı göstermek insanlıktır. Yalansa yalan olduğu nasıl olsa ortaya çıkar o zaman tuğla atmak istiyorsan da atarsın.
Eğer devam ediceksen kendi mesajını rapor ederek sil. Başka yerde böyle konuşursun.
Dostum her şeye rağmen dimdik durmalısın hayatta foruma tekrardan hoşgeldin![]()
Teşekkürler Dostlarım Abilerim !Hoşgeldin Kardeş![]()
Dayak yiyen çocuk vicdan hakkında konuşmaz.Tamam İnanmaya Bilirsin... Ben Sadece Kendimi Tanıttım Narinlimi Değil. Hemde Serçe Parmağını Masaya Vurmak Ha ? Babam Beni Döverken Şu Uzun İnce Çubuklarla Gözümü Çıkarıyordu Ve Hala Gözlerimde Bozuk ! Sizin Gibi Böle Vicdansızlara "Allah Islah Etsin..." Diyorum ! Beni Anlamak İçin Benim Annemin Yaşadıklarını Veya Benim Yaşadıklarımı Yaşamanız Lazım ! Benden Bukadar İyi Forumlar !