xFallPvP Rehber Alımları

Canberk15

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Canberk
Soyadınız:Çetin
Yaşınız:15
Skype adresiniz:canberkcetin89
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:_GrayYT_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2(Çubuklu birbirini atma oyunu vardı 1v1 onu hatırlıyorum)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Oynadığım pvp serverlerine göre kat kat güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):BayCraft Pvp serverinde Adminlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki de
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda benimde katkımın olmasını istiyorum ne kadar cs oynasamda minecraft oynadığım zaman büyük bölümünü xFall serverinde oynuyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Elbette
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Serverde çoğu kişi direk birbirine sövebiliyor özellikle annesine, ben çabuk insanlar küfür eden birisi değilim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Takım olmaktan ban yedim oda bayağı oldu
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):GG yazdığımdan yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):insanlara açıklayıcı bi şekilde konuşurum bağırıp çağırıp küfür etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet hatta Rehber olan M4ttia kuzenim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hack korumasını iyileştirmek isterdim çünkü adam ban yese bile tekrardan başka hesapla girebiliyor
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Builduhc de 2 den fala blok koyulmasını kaldırmak isterdim çünki adamlar yukarıya doğru yada ev şeklinde base yapıyorlar

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız:Canberk
Soyadınız:Çetin
Yaşınız:15
Skype adresiniz:canberkcetin89
Oyun içi isminiz:_GrayYT_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2(Çubuklu birbirini atma oyunu vardı 1v1 onu hatırlıyorum)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Oynadığım pvp serverlerine göre kat kat güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):BayCraft Pvp serverinde Adminlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki de
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda benimde katkımın olmasını istiyorum ne kadar cs oynasamda minecraft oynadığım zaman büyük bölümünü xFall serverinde oynuyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Elbette
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Serverde çoğu kişi direk birbirine sövebiliyor özellikle annesine, ben çabuk insanlar küfür eden birisi değilim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Takım olmaktan ban yedim oda bayağı oldu
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):GG yazdığımdan yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):insanlara açıklayıcı bi şekilde konuşurum bağırıp çağırıp küfür etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet hatta Rehber olan M4ttia kuzenim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hack korumasını iyileştirmek isterdim çünkü adam ban yese bile tekrardan başka hesapla girebiliyor
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Builduhc de 2 den fala blok koyulmasını kaldırmak isterdim çünki adamlar yukarıya doğru yada ev şeklinde base yapıyorlar
Bizimle değilsin.

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bizimle değilsin.
kardeş ben baya önceden başvuru yapmıştım hala cevap alamadım tekrar atıyorum
Adınız: Akif
Soyadınız: AÇAR
Yaşınız:16
Skype adresiniz: akif.acar25
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: xHalter
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3-3,5 yil
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2 haftada bir belki daha az. Aile durumlarından dolayı aktif olamadım önceleri oynardım baya şimdi toparlıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence Türkiye'de bi pvp sunucusunun geleceği en kaliteli en sağlam nokta heralde bende burda kendimi geliştirmek hemde sunucuyu geliştirmek adına elimden geleni yapmaya hazırım :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):MurderCrewPvP ForceLionPvP hatrımda olmayan bir kaç tane daha sunucuda yetkili oldum ek olarak kendi skyblock/pvp/faction sunucu açmışlığım var.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Her şeyden önce oyuncu/yetkili/oyun kalitesini belli eden bi sunucu burda daha iyi yerlere gelebileceğimi sunucuyu da daha iyi yerlere getirebileceğimi umuyorum :).
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesin bir şey diyemem Herkesin başkasında sevmediği bi yanı vardır daha önceki tecrübelerime bakarak iyi anlaşabileceğimizi umuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında pek bi Farkım yok ama şunları söyleyebilirim çok cabuk sinirlenen insan değilim tahammül gücüm baya fazla benden cok nadir küfür duyarsiniz oda kişiye karşı değil espirilerde olur. onun dışında sunucunun yetkili kurallarını tamamen aynı şekilde uygularim kimseye vicdan yapmadan cezasını veririm. Güvenilirim daha önce çalıştığım sunucular premium ve son derece kaliteli sunuculardı.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Aslında işini bilen bi yetkili nasılsa öyleyim ne çok samimi ne çok sert.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Elbette
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuyu tam bilgim yok ama en sağlam sunucular listesinde ilk sıraya çıkarmak en kaliteli sistemler en kaliteli oyun keyfi falan anladınız :D
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Öyle takıntılı bi insan değilim insanların gözüne batan şeyleri silerim heralde bi sorunum yok henüz :D Teşekkürler :)

stef

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:ibrahim
Soyadınız:ilhan
Yaşınız:13
Skype adresiniz:ibrahim ilhan
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:stef
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok iyi bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):kendi serverim vardı kurucuydum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü serverde güzel bir emek var bende emeğimi vermek için olucağım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):benim onlardan yetkim olması
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet "dont panic I am a noob" yazmıştım ve oto mute yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi güzel dir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet her zaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:güzel bir map
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir şey (ama kötü bir şey varsa)

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:ibrahim
Soyadınız:ilhan
Yaşınız:13
Skype adresiniz:ibrahim ilhan
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:stef
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok iyi bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):kendi serverim vardı kurucuydum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü serverde güzel bir emek var bende emeğimi vermek için olucağım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):benim onlardan yetkim olması
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet "dont panic I ** a noob" yazmıştım ve oto mute yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi güzel dir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet her zaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:güzel bir map
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir şey (ama kötü bir şey varsa)
Bizimle değilsin.

EmirWalker

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emirkan
Soyadınız:Yılmaz
Yaşınız:14
Skype adresiniz: EmirkanYılmaz.59
Oyun içi isminiz:EmirWalker
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıl oldu
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Adaletli,güzel,Adil,
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbirşeyde degilim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuda haksızlık çok oluyor . İnsanlar birbirleriyle küfürlü konuşuyor Hack açanlar çok oluyor. Boşuna mute yiyenler bile var. Ben Seçilirsem Bu Haksızlıgı önlemeye çalışacagım. Küfürlü Konuşanlar illa olucaktır sadece azaltacagım. Hack'ı önliyebilirim. Ve boşuna sansurleride kaldırmak istiyorum örnegin. ( Ben Noobum) Diyorsak kendimize 30 dk mute yiyoruz. bu gereksiz bence. Seçilirsem bunların hepsini yapacagım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum yaşım küçük olabilir ama hep iyi niyetliligim hemde kendime güvendigim için bu takıma uyum saglıyabilecegimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Aslında herkes aynı ama ben kararlıyım. Küfürlü asla konuşmam herkese nazik davranmaya çalışırım. ve en önemlisi yaptıgım işe saygı gösteririm. Öyle herkese ben personelim diye hava atmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir kere yedim. ErenOzsahin10 adlı Moderator Düzeltti. Nedeni ise : Mause'ye Cok Hızlı Basmam. Başkada olmadı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim 1 kere oda : Ben Biraz Noobum . Dedigim için oldu .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara davranışım kibardır. Onları üzücek bir şey söylememeye dikkat ediyorum. Iftira atmıyorum. Ve bir rehber gibi soru sorduklarında bildiklerimi söylüyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet oyuncularla çok iyi anlaşırım Rehber ve moderetorlerlede gördügüm zaman sohbet ederim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili Olursam Sunucuya daha fazla kit eşyası örnegin ( Örümcek ağı , ender incisi ) gibi şeyler ekliyecegim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Açıkça söyliyim herşeye sansür geliyor. Ben bu sansürlerin yarısının gereksiz oldugunu düşünüyorum. Bazı arkadaşlarımız boşuna mute yiyor.Eger seçilirsem boş sansurleri azıcıkta olsa önleyebilecegimi düşünüyorum. Simdiden Tesekkürler.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız:Emirkan
Soyadınız:Yılmaz
Yaşınız:14
Skype adresiniz: EmirkanYılmaz.59
Oyun içi isminiz:EmirWalker
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıl oldu
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Adaletli,güzel,Adil,
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbirşeyde degilim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuda haksızlık çok oluyor . İnsanlar birbirleriyle küfürlü konuşuyor Hack açanlar çok oluyor. Boşuna mute yiyenler bile var. Ben Seçilirsem Bu Haksızlıgı önlemeye çalışacagım. Küfürlü Konuşanlar illa olucaktır sadece azaltacagım. Hack'ı önliyebilirim. Ve boşuna sansurleride kaldırmak istiyorum örnegin. ( Ben Noobum) Diyorsak kendimize 30 dk mute yiyoruz. bu gereksiz bence. Seçilirsem bunların hepsini yapacagım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum yaşım küçük olabilir ama hep iyi niyetliligim hemde kendime güvendigim için bu takıma uyum saglıyabilecegimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Aslında herkes aynı ama ben kararlıyım. Küfürlü asla konuşmam herkese nazik davranmaya çalışırım. ve en önemlisi yaptıgım işe saygı gösteririm. Öyle herkese ben personelim diye hava atmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir kere yedim. ErenOzsahin10 adlı Moderator Düzeltti. Nedeni ise : Mause'ye Cok Hızlı Basmam. Başkada olmadı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim 1 kere oda : Ben Biraz Noobum . Dedigim için oldu .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara davranışım kibardır. Onları üzücek bir şey söylememeye dikkat ediyorum. Iftira atmıyorum. Ve bir rehber gibi soru sorduklarında bildiklerimi söylüyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet oyuncularla çok iyi anlaşırım Rehber ve moderetorlerlede gördügüm zaman sohbet ederim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili Olursam Sunucuya daha fazla kit eşyası örnegin ( Örümcek ağı , ender incisi ) gibi şeyler ekliyecegim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Açıkça söyliyim herşeye sansür geliyor. Ben bu sansürlerin yarısının gereksiz oldugunu düşünüyorum. Bazı arkadaşlarımız boşuna mute yiyor.Eger seçilirsem boş sansurleri azıcıkta olsa önleyebilecegimi düşünüyorum. Simdiden Tesekkürler.
Türkçe kullanımına önem vermemişsin. Her şeye sansür yok, edilen küfürlerin hepsine sansür var. Kendine noob diyecek kadar özgüveni düşük biri olmasaydın bir şans verilebilirdi. Bizimle değilsin.

OneTheMertcan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mertcan
Soyadınız: Misir
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: mrtcnbyx
Mikrofonunuz var mı: Evet, var.
Oyun içi isminiz: kubajda_popkorn
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 yıllık bir minecraft geçmişim var. Youtubede 2014 yılından kalma videolarım var.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Seneyi aşkın bir süredir, severek oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Türkiye'deki sayılı PvP serverlarından birisi. Gerek hile koruma sistemi olsun, gerek yetkililer olsun.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Evet, var ; iron donor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 2 adminlik, 2 builderlik, 1 rehberlik, 1 de kendi serverim olmuştu.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyunculara daha keyifli bir oyun keyfi sağlayabilmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Samimiyim, kendime göre iyi oynadığımı düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır, yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim, mute sistemi yüzünden.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Samimiyim. Herkesle anlaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, iyi anlaşacağımı düşünüyoum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2v2 sistemi eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek değilde mute sistemini biraz değiştirmek isterdim.

MyKudurdum

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Osman Gazi
Soyadınız: Koc
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: OsmanRG
Oyun içi isminiz: MyKudurdum
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Guzel pvp atacağım zaman bu servera geliorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Arkadasımın bir serverı vardı bu server gibi 100 kisilik onda mod dum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Serverınızı cok sevdim ve bu serverda mod olsam guzel olur diye dusundum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Genellikle sorulan sorulara cevap veririm (Sallamasyon söylemem bildiklerimi söylerim)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim sebebi ise ffa da pvp atarken birisi saldırdı tam ben cıkarken banlandım 1 saat
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim cünkü arkalanıorum ve kufur ediorum bide servera ilk geldigimde gg yazmıstım mute yemistim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Sinirlenmedikce kotu seyler demem o yuzden iyi oldugunu dusunuorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Combo adlı PvP türünü eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Server gayet güzel hicbir şeyin değiştirilmesine gerek yok

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Osman Gazi
Soyadınız: Koc
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: OsmanRG
Oyun içi isminiz: MyKudurdum
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Guzel pvp atacağım zaman bu servera geliorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Arkadasımın bir serverı vardı bu server gibi 100 kisilik onda mod dum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Serverınızı cok sevdim ve bu serverda mod olsam guzel olur diye dusundum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Genellikle sorulan sorulara cevap veririm (Sallamasyon söylemem bildiklerimi söylerim)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim sebebi ise ffa da pvp atarken birisi saldırdı tam ben cıkarken banlandım 1 saat
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim cünkü arkalanıorum ve kufur ediorum bide servera ilk geldigimde gg yazmıstım mute yemistim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Sinirlenmedikce kotu seyler demem o yuzden iyi oldugunu dusunuorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Combo adlı PvP türünü eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Server gayet güzel hicbir şeyin değiştirilmesine gerek yok
Türkçe kullanımına dikkat etmemişsin, zorunlu olan kısımlara kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Ömer Arda
Soyadınız: Önal
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: iOmerHD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Tam olarak bilmiyorum yeni hesap açtım fakat 6 7 aydır serveri biliyorum.(Yeni hesap acmamin nedeni eskisinin şifresini unuttum :/ )
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gayet güzel ama bazı zamanlar lag olabiliyor.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): UtkuhanNW (Rehber) Gutcraft (Rehber) ve birçok server.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabii ki hazır olmasam doldurmazdım zaten :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda gayet başarılı olacğıma inaniyorum ve bu işi yapmayi seviyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet gayet olgun bir insanımdır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): İnanin ki insanlarla iletişim kurmayı seviyorum ondan bu işi tercih ediyorum ve saygılı, dürüstüm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim uhcffadan internetim kesilidiği için.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı çerçevesinde ve yardımlaşarak davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki işim bu.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Birtek lag sorunu var haricinde başka sorun yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istedigim birsey yok tek hacker oyunculari banlattirmak isterim o kadar.
Hazır olduğunu düşünerek doldurmuşsun ama göründüğü üzere hazırlanmadan gelmişsin. Türkçe kullanımına özen göstermemekle kalmayıp uzun cevap istediğimiz kısımlara tek bir cümle yazıp bırakmışsın. Olumsuz.

xArdaRG123

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arda
Soyadınız:Daşdemirci
Yaşınız:11
Skype adresiniz:arda.dsdmrc
Mikrofonunuz var mı:hayır,yok
Oyun içi isminiz: xArdaRG123
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:2 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:1,2 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:Gelişmeye elverişli harika bir server ama zamanla Türkiye sıralamasına girebilir.
Sunucuda yetkiniz var mı:hayır,yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Suan hiçbir yerde yetkili değilim.Önceleri de değildim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz:Evet.Hemde kesinlike
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz:Hiçbir yerde yetkim yok ama deneyimim var bununla ilgili birçok video izledim ve bu işlere de meraklıyım...
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Hemde nasıl.Ama butun herkes benden buyuk olsada hiçbir zaman saygı ve sevgimi esirgemem
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne:Hiçbir şey
Hiç ban yediniz mi:Yedim ama hiçbir makro veya hack programı kullanmadan haksız yere 2 gün banlandım!!!!!
Hiç mute yediniz mi:Yedim o da gg yazdığım zaman!!!!!
Oyunculara davranışınız nasıldır:Çok iyiyimdir.Fazla gerekmedikçe hatta hiç küfretmem!!
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet,anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Server o kadar şahaneki ne ekleyeceğimi bilmiyorum.:D
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sadece o ''GG'' olayı benim kafamı bozdu