xFallPvP Rehber Alımları

Lajos_MC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Cem
Soyadınız: Taşkın
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: Lajos Youtuber
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz: Lajos_MC
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): en az 1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hile koruması güzel pvp atarken eğlendiğim bi sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden minecraft pe oynarken turkmcpe serverinin sahibiydim fakat server kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabii ki de evet rehber veya builder olabilirim bildiklerimi çok iyi anlatıyorum ve buildim iyidir.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuyu daha da yüksek seviyelere getirmek için elimden geleni yapıcam bu sunucu bu kadar az ilgiyi haketmeyen bir sunucu,kaliteli bir sunucu.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide onları bayağı tanıyorum bana güvenebileceklerini düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): PvP'm,buildim ve oyunculara ilgim büyük. Sohpette birisi yardım istediğinde anında onun isteğini yerine getirim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 kere yedim ondada rehberle sohpet ederken yanlışlıkla yasak olan bir kelimeyi söylediğim için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Mükemmel.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide anlaşırım onların da benimle iyi anlaşabileceklerini düşünmüyor değilim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni, harika birsürü arena eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bende iyi bir builde sahip bir sunucu bir şey eksiltmeme gerek yok diye düşünüyorum.

SencerOfficial

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Sencer
Soyadınız: Güngördü
Yaşınız:15
Skype adresiniz: alpsencer2003
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: iSencerWinner
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Crack bir sunucu için gayet hoş
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): kendi serverimde ve birçok serverde rehberlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hatta bayağı hissediyorum çünkü gerçekten bu iş için yaratıldığımı düşünüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): crack serverleri prem olmasına rağman daha çok seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet çünkü anlayışlı insanlar hepsi
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): komut bilgim ve anlayışım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): kibar ve saygılı ve alttan alırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet çünkü 6 yıldır bu oyundayım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: servere daha çok insan kazandırmak isterim ve pl düzenlemelerine yardım ederim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir şey

SAYGILAR...

MahmutcanS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mahmutcan
Soyadınız:Demircan
Yaşınız:16
Skype adresiniz:mahmutcandemircan79
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz: SweetMark
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4-5 Ay civarı yanlış hatırlamıyorsam
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok kaliteli bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mahmutcan
Soyadınız:Demircan
Yaşınız:16
Skype adresiniz:mahmutcandemircan79
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz: SweetMark
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4-5 Ay civarı yanlış hatırlamıyorsam
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok kaliteli bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
İstenilen soruların tamamı cevaplanmamış , Bizimle değilsin.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden ? tüm soruları cevapladım.
Tüm soruları cevapladıysan neden formun yarısı yok ?

Adınız: Sencer
Soyadınız: Güngördü
Yaşınız:15
Skype adresiniz: alpsencer2003
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: iSencerWinner
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Crack bir sunucu için gayet hoş
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): kendi serverimde ve birçok serverde rehberlik yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hatta bayağı hissediyorum çünkü gerçekten bu iş için yaratıldığımı düşünüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): crack serverleri prem olmasına rağman daha çok seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet çünkü anlayışlı insanlar hepsi
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): komut bilgim ve anlayışım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): kibar ve saygılı ve alttan alırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet çünkü 6 yıldır bu oyundayım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: servere daha çok insan kazandırmak isterim ve pl düzenlemelerine yardım ederim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir şey

SAYGILAR...
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.

Ardatr11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:İsmail Arda
Soyadınız:Kütük
Yaşınız:12 (29Kasımda 13'e Gireceğim)
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz:IArdaK
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2 Yıldır Oynuyorum. Fakat genellikle kit pvp serverlerinde oynuyorum.Diğer modları pek bilmiyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 2,3 gündür
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İlk girdiğimde bağlandım. Arkadaşımla oynamaya başladık ve eğlendik.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok malesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şuanlık reklamcılık yapıyorum. Fakat ismini hatırlamadığım bir serverde 1 yıl rehberlik yapmıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet sunucuyu pek bilmiyorum ama yakın zamanda öğreniceğim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serveri sevdim bu serverle çalışacağıma inanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Sağlarım. Her arkadaş gruplarına sağlarım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bu Serverde Yetkili Olmayı Çok İstiyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim. Yetki verilecekti çok heyecan yaptım ve ban yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yok yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Küfür etmem,samimiyimdir,saygılıyımdır .
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tanıdıgım Herkezle iyi anlaşırım. Sitedeki Arkadaşlar Benle ilgili çok iyi olduğumu ve saygılı olduğumu sölemekte.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yok istemem, onlar Kurucu abiye bağlıdır.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Yok istemem, onlar kurucu abiye bağlıdır.

aress_180

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Olgun
Soyadınız: Yılmaz
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: Yok Discordum var - aress180 #7803
Oyun içi isminiz: aress180
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5.2 den beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Oynamıyorum yeni başlayacağım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): -
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): -
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hatırlamıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmem
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyun bilgim üst düzey.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı sabırlı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bilmem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bilmem

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:İsmail Arda
Soyadınız:Kütük
Yaşınız:12 (29Kasımda 13'e Gireceğim)
Skype adresiniz:[email protected]
Oyun içi isminiz:IArdaK
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2 Yıldır Oynuyorum. Fakat genellikle kit pvp serverlerinde oynuyorum.Diğer modları pek bilmiyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 2,3 gündür
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İlk girdiğimde bağlandım. Arkadaşımla oynamaya başladık ve eğlendik.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok malesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şuanlık reklamcılık yapıyorum. Fakat ismini hatırlamadığım bir serverde 1 yıl rehberlik yapmıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet sunucuyu pek bilmiyorum ama yakın zamanda öğreniceğim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serveri sevdim bu serverle çalışacağıma inanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Sağlarım. Her arkadaş gruplarına sağlarım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bu Serverde Yetkili Olmayı Çok İstiyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim. Yetki verilecekti çok heyecan yaptım ve ban yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yok yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Küfür etmem,samimiyimdir,saygılıyımdır .
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tanıdıgım Herkezle iyi anlaşırım. Sitedeki Arkadaşlar Benle ilgili çok iyi olduğumu ve saygılı olduğumu sölemekte.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yok istemem, onlar Kurucu abiye bağlıdır.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Yok istemem, onlar kurucu abiye bağlıdır.
Sunucuda sadece 2 - 3 gündür oynayan biri yetkili olamaz. Bizimle Değilsin.

Adınız: Olgun
Soyadınız: Yılmaz
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: Yok Discordum var - aress180 #7803
Oyun içi isminiz: aress180
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5.2 den beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Oynamıyorum yeni başlayacağım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): -
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): -
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hatırlamıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmem
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyun bilgim üst düzey.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı sabırlı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bilmem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bilmem
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar vermişsin , Bizimle Değilsin.

bladeTr07Eu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:kamil

Soyadınız: güclü

Yaşınız : 16

Skype adresiniz:kamil güclü

Mikrofonunuz var mı: Evet var snopy Sn338

Oyun içi isminiz:kamiloo7

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum

Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 3. yılıma giricem

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):mukemmel bir server. hack %0 ona bayılıyorum kufurlumu konuşuyon direk mute bu server benim kafa dengim yani ve her geçen gün kalite arttırıyor çoğu preli serveri gerisnde bıraktığını düşünüyorum

Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:Black pvp de 1 ay boyunca moderatordum atılma nedenim çok hack olduğu için serverde hepsini banlamaya başlayınca serverde kişi sayısı azaldı ondan attılar

Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: açık konuşucam kesinlikle evet

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):kalite ve fark yani bu kaliteli server de kendi kalitemide arttırabiliceğime inanıyorum

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet ve bu kadar kaliteli bir takıma katılacağımdan gurur duyuyorum

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum. soru sormayı ve cevaplamayı severim hazır cevap biriyim asla birini kırmam tamam bazen aşırı sinirden kufur edip mute yemiştim ama herkes sinirlenebilir

Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: hakaret çok aşşalyıcı bir şey sakin olup susmasını isterdim susmassa kıvanç beye bu olayı anlatırdım ve gereğini yapmasını isterdim

Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yedim açık konuşucam yalan soylemeyi sevmem nenden twirl di galiba ona şaka yapmıştım şaka da spawn bolgesindeyken team aranır yazmıştım ve twirl o zaman yeni rehberdi ve tak ban yemiştim bence eni iyi rehber twirl ama ondan daha iyi bir rehber olucağıma inanıyorum

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet hack vardı beni kestikten sonra ban yediği için hakrat edip gg yazdım

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende oyuncuyum benimde haklarım var başkası bu hakları çiğneyip başkasına karşı kotu davrannırsa o zaman o masum oyuncuyu elimden geldiğince korumaya çalışırım (tabi bizde bazen kafayı sırıyoz bizde insanız)
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: chat mute komudunu eklerdim mesela chat mute a oyuncusu ve beni artık tahrik edemez bence güzel bir komut

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek Buhc blok koyma sınırını biraz yukseltirdim

Son düzenleme: