youtube serisi çekecek arkadas arıyorum :)

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival serisi bu devirde kaldımı bilmiyorum :=) ayrıca üst üste video atıyorsun tavsiye etmiyorum , Mikrofonu değiştirmeniz gerekyior , Survival serisi biraz sıkıcı olur 2 3 kişi ile çekersen daha iyi olur ancak Yen bir youtube kanalındaki survival serisi pek izlenmez . Skype gelebilirseniz verecek çok tavsiyem var

EminnA

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Survival serisi bu devirde kaldımı bilmiyorum :=) ayrıca üst üste video atıyorsun tavsiye etmiyorum , Mikrofonu değiştirmeniz gerekyior , Survival serisi biraz sıkıcı olur 2 3 kişi ile çekersen daha iyi olur ancak Yen bir youtube kanalındaki survival serisi pek izlenmez . Skype gelebilirseniz verecek çok tavsiyem var
Survival ya da modlu survival eskimeyen efsanelerdir. Hele ki 2-3 kişiyle çekilirse tadından yenmez

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karaarslangazi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
var mı üstat senın kanal, yenıyım işte bellı deıl mı

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival ya da modlu survival eskimeyen efsanelerdir. Hele ki 2-3 kişiyle çekilirse tadından yenmez

Efsane olmasına bir şey demedim Yeni açılmış bir youtube kanalı için uygun bir seri değil.

EminnA

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Efsane olmasına bir şey demedim Yeni açılmış bir youtube kanalı için uygun bir seri değil.
O zaman konuşalım yeni bir kanal için neler çekilebilir o kanalı ne yükseltebilir. Varsa senin kanalın 3'ümüz birleşip iki kanalıda büyültebiliriz. Kanalın varsa linkini atar mısın?

Pradatorr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
başlıkta soyledğim gibi 20 yaş üstü youtube da birlikte video çekebileceğim arkadas arıyorum. (minecraft ile başlayıp duruma göre başka oyunlara da geçilebilir )buarada bende 24 yasındayım
Hala video çekmeye ve arkadaş aramaya devam ediyorsan bİ konuşalıö bende youtube çekmek istiyorum