Elimizdeki eşyaya efekt verme skripti.

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi elimizdeki eşyaya efekt vermek istiyorum kuvvet 3-4-5 gibi, bunun plugini var biliyorum fakat yükleyince çalışmıyor plugin her yolu denedim gene olmuyor. :(

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Yapıcağın Şey Buglu Olucaktır (Skript).
O Yüzden Çalıştırmayı Bulmalısın veya Plugin Yazmayı Deneyebilirsin, İnternette Tonlarca Rehber Var Forumda Dahil.

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Yüzden Çalıştırmayı Bulmalısın veya Plugin Yazmayı Deneyebilirsin, İnternette Tonlarca Rehber Var Forumda Dahil.
Dostum pek anlamıyorum java felan, internette bu plugin var, kuruyorum sunucuyu başlatınca klasör şeklinde gelmiyor.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sen buglu olmasını istersen buglu olur. Konuya gereksiz, saçma ve alakasız cevap yazmanın bir anlamı yok.

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Sen buglu olmasını istersen buglu olur. Konuya gereksiz, saçma ve alakasız cevap yazmanın bir anlamı yok.
O Yüzden Pluginler Daha Stabil Çalışıyor :)
Gereksiz, Saçma ve Alakasız Yorum Yapmıyorum Arkadaşı Bilgilendiriyorum.

Post Kasmanın Bir Anlamı Yok.

Sorun Çözüldüyse Konu Kilit PLS.

Ancienty

play.Royal-Craft.com | En iyi OPSkyblock sunucu!
En iyi cevaplar
0

1500 mesajı var, neden post kassın? Blueyescat forumda görüp görebileceğin sayılı bilgili skripterlardan birisi, ki bu konuda haklı. Skriptle yapıyorsun diye bug olacak bir şey yok.

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
" Dostum pek anlamıyorum java felan, internette bu plugin var, kuruyorum sunucuyu başlatınca klasör şeklinde gelmiyor. " Arkadaşımız Böyle Demiş Ne Anlıyorsunuz ? Bu Konularda Kötü Olduğunu Belirtmiş Bende BUG Yapar Diye Plugini Önerdim Uzatmaya Gerek Yok.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Verdiğin bilgi tamamen yanlış, Skript hakkında en ufak bilgin yok. Ki bu kadar mantıksız yorum yazabildiğine göre Java bilginde 0. Böyle bir düşünceye sahip olup kendini küçük düşürmen içinse sebebin bedavadan aldığın basit Skriptlerin sorunlarıyla uğraşmak olmalı.
Şimdi hem Skript hem Java bilmediğini var sayarsak bu söylediğimden bir şey anlamayacaksın ama 2 aynı sistemin farklı yerlerde olması sistemi değiştirmez, çünkü sistemler aynı :ha: Evet bilgilendiriyorsun, ama yanlış bilgilerle. Her önüne gelene "post" kasıyorsun diyorsun, diyelim ki kasıyorum; en azından %99'u gerekli olan mesajlarımla. Yanlış, saçma ve gereksiz olanlarla değil :)

Sana stabil çalışan pluginlerinle eğlenceler, lag makinesi Essentials kullanmayı da unutma.

Forumda tartışmanın yasak olduğunu (çok mantıklı) hatırlayıp yeni bir uyarı almak istemediğim için bir daha cevap yazmayacağım.

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Verdiğin bilgi tamamen yanlış, Skript hakkında en ufak bilgin yok. Ki bu kadar mantıksız yorum yazabildiğine göre Java bilginde 0. Böyle bir düşünceye sahip olup kendini küçük düşürmen içinse sebebin bedavadan aldığın basit Skriptlerin sorunlarıyla uğraşmak olmalı.
Şimdi hem Skript hem Java bilmediğini var sayarsak bu söylediğimden bir şey anlamayacaksın ama 2 aynı sistemin farklı yerlerde olması sistemi değiştirmez, çünkü sistemler aynı :ha: Evet bilgilendiriyorsun, ama yanlış bilgilerle. Her önüne gelene "post" kasıyorsun diyorsun, diyelim ki kasıyorum; en azından %99'u gerekli olan mesajlarımla. Yanlış, saçma ve gereksiz olanlarla değil :)

Sana stabil çalışan pluginlerinle eğlenceler, lag makinesi Essentials kullanmayı da unutma.

Forumda tartışmanın yasak olduğunu (çok mantıklı) hatırlayıp yeni bir uyarı almak istemediğim için bir daha cevap yazmayacağım.
Biraz Hastayım ve Ufak Sorunlarım Felan Oluyor Saçma Sapan Yazdığım Mesajlar İçin KB