Dostum pek anlamıyorum java felan, internette bu plugin var, kuruyorum sunucuyu başlatınca klasör şeklinde gelmiyor.Yapıcağın Şey Buglu Olucaktır (Skript).
O Yüzden Çalıştırmayı Bulmalısın veya Plugin Yazmayı Deneyebilirsin, İnternette Tonlarca Rehber Var Forumda Dahil.
Advanced İtem Effect Kullan Versiyonlarına Dikkat Et Kesin Çalışır.Dostum pek anlamıyorum java felan, internette bu plugin var, kuruyorum sunucuyu başlatınca klasör şeklinde gelmiyor.
Dostum senle iletişime geçebilirmiyim ? Skype, Discord felan.Advanced İtem Effect Kullan Versiyonlarına Dikkat Et Kesin Çalışır.
AdvancedItemEffect kullanın, bence uğraşırsanız yapabilirsiniz.Dostum senle iletişime geçebilirmiyim ? Skype, Discord felan.
Sen buglu olmasını istersen buglu olur. Konuya gereksiz, saçma ve alakasız cevap yazmanın bir anlamı yok.Yapıcağın Şey Buglu Olucaktır (Skript).
O Yüzden Çalıştırmayı Bulmalısın veya Plugin Yazmayı Deneyebilirsin, İnternette Tonlarca Rehber Var Forumda Dahil.
O Yüzden Pluginler Daha Stabil ÇalışıyorSen buglu olmasını istersen buglu olur. Konuya gereksiz, saçma ve alakasız cevap yazmanın bir anlamı yok.
1500 mesajı var, neden post kassın? Blueyescat forumda görüp görebileceğin sayılı bilgili skripterlardan birisi, ki bu konuda haklı. Skriptle yapıyorsun diye bug olacak bir şey yok.O Yüzden Pluginler Daha Stabil Çalışıyor
Gereksiz, Saçma ve Alakasız Yorum Yapmıyorum Arkadaşı Bilgilendiriyorum.
Post Kasmanın Bir Anlamı Yok.
Sorun Çözüldüyse Konu Kilit PLS.
Verdiğin bilgi tamamen yanlış, Skript hakkında en ufak bilgin yok. Ki bu kadar mantıksız yorum yazabildiğine göre Java bilginde 0. Böyle bir düşünceye sahip olup kendini küçük düşürmen içinse sebebin bedavadan aldığın basit Skriptlerin sorunlarıyla uğraşmak olmalı.O Yüzden Pluginler Daha Stabil Çalışıyor
Gereksiz, Saçma ve Alakasız Yorum Yapmıyorum Arkadaşı Bilgilendiriyorum.
Post Kasmanın Bir Anlamı Yok.
Sorun Çözüldüyse Konu Kilit PLS.
Biraz Hastayım ve Ufak Sorunlarım Felan Oluyor Saçma Sapan Yazdığım Mesajlar İçin KBVerdiğin bilgi tamamen yanlış, Skript hakkında en ufak bilgin yok. Ki bu kadar mantıksız yorum yazabildiğine göre Java bilginde 0. Böyle bir düşünceye sahip olup kendini küçük düşürmen içinse sebebin bedavadan aldığın basit Skriptlerin sorunlarıyla uğraşmak olmalı.
Şimdi hem Skript hem Java bilmediğini var sayarsak bu söylediğimden bir şey anlamayacaksın ama 2 aynı sistemin farklı yerlerde olması sistemi değiştirmez, çünkü sistemler aynıEvet bilgilendiriyorsun, ama yanlış bilgilerle. Her önüne gelene "post" kasıyorsun diyorsun, diyelim ki kasıyorum; en azından %99'u gerekli olan mesajlarımla. Yanlış, saçma ve gereksiz olanlarla değil
Sana stabil çalışan pluginlerinle eğlenceler, lag makinesi Essentials kullanmayı da unutma.
Forumda tartışmanın yasak olduğunu (çok mantıklı) hatırlayıp yeni bir uyarı almak istemediğim için bir daha cevap yazmayacağım.