Türkiyede bir ilk ! Böyle bir klan sistemi görmediniz ! Klan kurmak 40 Altın !TsuponNW sunar.

Sunucu açılsın mı ?

• Evet.

• Hayır.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
öğretici koyuna zaten o özelliği koymuşlar gidip sağ tıklarsan anlyabilirsin, yada sunucu konusunu okuyabilirsin :)
sunucu konusunu okudum fakat öğreticinin dediklerini okumadım. Hala üşenmeden 3 adet rakamı skripte koymaları gerektiğini düşünüyorum.

netherı açarmısınız lütfen ? iksire başlamak istiyoruz

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
sunucu konusunu okudum fakat öğreticinin dediklerini okumadım. Hala üşenmeden 3 adet rakamı skripte koymaları gerektiğini düşünüyorum.

netherı açarmısınız lütfen ? iksire başlamak istiyoruz
Hala usenmeden eklenen ogreticiyi usenmeden okumaniz gerektigini dusunuyorum. Calistigim yerdeki mesai 20.30 da bitiyor. Anlayacagın usendigim vakit 20.30 da son buluyor. Ardindan eve gectigim gibi eklerim netheri.

FunyDark

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Cok Güzel Gelin Eglenin Derim :D:D

Hala usenmeden eklenen ogreticiyi usenmeden okumaniz gerektigini dusunuyorum. Calistigim yerdeki mesai 20.30 da bitiyor. Anlayacagın usendigim vakit 20.30 da son buluyor. Ardindan eve gectigim gibi eklerim netheri.
Bence Sunlar Gelmeli ;
- /Kit Baslangıc Değismeli
- Her Rütbeye Ait Kit
- Üst Rütbede /chest Komutu
- /Warp Arena'daki Büyü Masası Ve EnderChest Kalkmalı
Ragnarak Abi Bana Skype Dan Ulasırmısın Bazı Buglar Buldum Onları Soylicem (Skype:::alakaz599_1)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Server Cok Güzel Gelin Eglenin Derim :D:D

Bence Sunlar Gelmeli ;
- /Kit Baslangıc Değismeli
- Her Rütbeye Ait Kit
- Üst Rütbede /chest Komutu
- /Warp Arena'daki Büyü Masası Ve EnderChest Kalkmalı
Ragnarak Abi Bana Skype Dan Ulasırmısın Bazı Buglar Buldum Onları Soylicem (Skype:::alakaz599_1)
Mesaj attım.
Başarılar güzele benziyor
teşekkürler ^^

Sunucuya sandıklar inmeye başladı ! Bu sandıklardan birisini aşağıdan görebilirsiniz !

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzele benziyor başarılar.
Not: Benide kapalı betaya alırsanız inceleyebilirim sanırım.