- En iyi cevaplar
- 0
Skripti ben de kullanıyodum. Evet ne kadar lazım olduğunu söylemiyor. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan milleti yargılama.emek bile vermemişsin bi komut yazıcaktın onu bile yazmamışsın sen nasıl survival oynıycaksın?
Skripti ben de kullanıyodum. Evet ne kadar lazım olduğunu söylemiyor. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan milleti yargılama.emek bile vermemişsin bi komut yazıcaktın onu bile yazmamışsın sen nasıl survival oynıycaksın?
Öğretici koyuna sağ tıkladın mıyazmamışmıyım ? tamam öyle düşünmeye devam et
skripte üşenmeyip 100 altın yazmaları gerek miyormu ?Öğretici koyuna sağ tıkladın mı
öğretici koyuna zaten o özelliği koymuşlar gidip sağ tıklarsan anlyabilirsin, yada sunucu konusunu okuyabilirsinskripte üşenmeyip 100 altın yazmaları gerek miyormu ?
sunucu konusunu okudum fakat öğreticinin dediklerini okumadım. Hala üşenmeden 3 adet rakamı skripte koymaları gerektiğini düşünüyorum.öğretici koyuna zaten o özelliği koymuşlar gidip sağ tıklarsan anlyabilirsin, yada sunucu konusunu okuyabilirsin![]()
Hala usenmeden eklenen ogreticiyi usenmeden okumaniz gerektigini dusunuyorum. Calistigim yerdeki mesai 20.30 da bitiyor. Anlayacagın usendigim vakit 20.30 da son buluyor. Ardindan eve gectigim gibi eklerim netheri.sunucu konusunu okudum fakat öğreticinin dediklerini okumadım. Hala üşenmeden 3 adet rakamı skripte koymaları gerektiğini düşünüyorum.
netherı açarmısınız lütfen ? iksire başlamak istiyoruz
eheheh..Onemli olan dusunmek degil , icraat.
Bence Sunlar Gelmeli ;Hala usenmeden eklenen ogreticiyi usenmeden okumaniz gerektigini dusunuyorum. Calistigim yerdeki mesai 20.30 da bitiyor. Anlayacagın usendigim vakit 20.30 da son buluyor. Ardindan eve gectigim gibi eklerim netheri.
Mesaj attım.Server Cok Güzel Gelin Eglenin Derim
Bence Sunlar Gelmeli ;
- /Kit Baslangıc Değismeli
- Her Rütbeye Ait Kit
- Üst Rütbede /chest Komutu
- /Warp Arena'daki Büyü Masası Ve EnderChest Kalkmalı
Ragnarak Abi Bana Skype Dan Ulasırmısın Bazı Buglar Buldum Onları Soylicem (Skype:::alakaz599_1)
teşekkürler ^^Başarılar güzele benziyor
Girebilirsiniz sunucuya.Güzele benziyor başarılar.
Not: Benide kapalı betaya alırsanız inceleyebilirim sanırım.
İpyi göremedim.Girebilirsiniz sunucuya.
TsuponNW.Nitrado.Netİpyi göremedim.