LuckyMC | Rehber Alımları

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım O sunucuda Kurucu yardımcısı... Hacklerler için herşeyi engellemişler. Hackı eklemek için her yolu denemişler. Antihack Çok iyi ve özel yapılmıŞ. Hack açılması İMKANSIZLAŞTIRILMIŞ. Bildirmek isterim :)
İstedikleri kadar kendilerince "Hack açmak imkansız" desinler. Breakthrough'un dediği gibi Bilgisi olan her türlü hack açabilir.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım O sunucuda Kurucu yardımcısı... Hacklerler için herşeyi engellemişler. Hackı eklemek için her yolu denemişler. Antihack Çok iyi ve özel yapılmıŞ. Hack açılması İMKANSIZLAŞTIRILMIŞ. Bildirmek isterim :)
Ya birader, bilgin olmayan konularda konuşma lütfen. Açıklamaya çalışsak anlamayacaksın.
Neyse, @TheMuhammed2188 etiketleyeyim ben yinede anlatsın sana olayı.

AsliTR_34

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Aslı Bedir
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Sosyal medya kullanmıorum ama gerekirse face açarım
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): AsliTR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 ay falan
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 1 aydır
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Hile koruması gelene kadar 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: BlackSG de mod olmustm
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Hilelerden korumak için ve insanlara yardım etmek için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Biraz ego ve herşeye atlama
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Ban yemedim diye hatırlıorum mute yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: no

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Aslı Bedir
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Sosyal medya kullanmıorum ama gerekirse face açarım
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): AsliTR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 ay falan
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Hile koruması gelene kadar 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: BlackSG de mod olmustm
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Hilelerden korumak için ve insanlara yardım etmek için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Biraz ego ve herşeye atlama
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Ban yemedim diye hatırlıorum mute yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: no
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AliİmranAYDEMİR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Ali İmran AYDEMİR
Yaşınız:15
Skype veya Facebook adresiniz:YNG F1 Strong
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ZedProHD
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 Yıl önce arkadaş tavsiyesi (harika server)
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 yıl
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Hayr olmadım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:En sevdiğim serverda yetkili olmak çok güzel bir şey.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabii ki.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Sabırlıyımdır ve Ön Yargılı olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Ön yargısız ilk onları dinler öyle karar veririm.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):HAyır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Survival Games ve yeni minigameslar haritalar falan

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Ali İmran AYDEMİR
Skype veya Facebook adresiniz:YNG F1 Strong
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 Yıl önce arkadaş tavsiyesi (harika server)
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 yıl
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Hayr olmadım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:En sevdiğim serverda yetkili olmak çok güzel bir şey.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabii ki.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Sabırlıyımdır ve Ön Yargılı olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Ön yargısız ilk onları dinler öyle karar veririm.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):HAyır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Survival Games ve yeni minigameslar haritalar falan
Reddedildiniz.

bukalemunn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Mustafa Özdemir
Skype veya Facebook adresiniz:skype:musti8194
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ISoulSlayeR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3,5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:kendime ait serverim oldu ve birkaç serverda rehber ve builder oldum ancak kapandıkları için artık boşum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:geç bile kaldığımı düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü sunucunuz aktiflik bakımından iyi bir durumda.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: elbette eğer ekip ciddi ve her şeyin farkında olan bir ekip ise bu server ile türkiyenin en iyi serveri olabiliriz.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:böyle bir farklılık olduğunu düşünmüyorum herkes eşittir.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: saygılı bir uslüp ile davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):çok nadir (çok sinirlendiğimde)
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:tabikide
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: daha güzel bir ffa mapi.

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Mustafa Özdemir
Skype veya Facebook adresiniz:skype:musti8194
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ISoulSlayeR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3,5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:kendime ait serverim oldu ve birkaç serverda rehber ve builder oldum ancak kapandıkları için artık boşum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:geç bile kaldığımı düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü sunucunuz aktiflik bakımından iyi bir durumda.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: elbette eğer ekip ciddi ve her şeyin farkında olan bir ekip ise bu server ile türkiyenin en iyi serveri olabiliriz.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:böyle bir farklılık olduğunu düşünmüyorum herkes eşittir.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: saygılı bir uslüp ile davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):çok nadir (çok sinirlendiğimde)
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:tabikide
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: daha güzel bir ffa mapi.
Reddedildiniz.

PeynirliPogaca

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Eray Hozar
Yaşınız:16.5
Skype veya Facebook adresiniz:peynirli Pogaca
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):peynirliPogaca
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3.5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:3 Hafta Önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3 Haftadan Beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9.5
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Hayır,Maalesef
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet,Hemde Çok
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Sunucunuzu Çok Beğeniyorum,ama Hileler İşi Biraz Bozuyor...
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabii ki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Bir Kere Bir Oyuncuya Hile Dediğim İçin 5 Dakikalık Mute Yemiştim.Ban Yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:oyuncular Hileyse Mute Veya Ban,Hile Değillerse Yumuşak ve Saygılı Bir Dille Konuşup Anlaşırım..
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Pek Kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Tabii ki
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır Sunucu Gayet Güzel..

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9.5
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Sunucunuzu Çok Beğeniyorum,ama Hileler İşi Biraz Bozuyor...
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Bir Kere Bir Oyuncuya Hile Dediğim İçin 5 Dakikalık Mute Yemiştim.Ban Yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:oyuncular Hileyse Mute Veya Ban,Hile Değillerse Yumuşak ve Saygılı Bir Dille Konuşup Anlaşırım..
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Pek Kullanmam
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır Sunucu Gayet Güzel..
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reddedildiniz.

aliaydemir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Aliimran aydemir
Skype veya Facebook adresiniz: YNG F1 Strong
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3-4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 yIL önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 yıldan beri oynuyom(en sevdiğim server)
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:Serverin eksikliklerine bakarsak bence tek eksiği minigames biraz az daha fazla olsa daha iyi olur. bu yüzden 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Kendi Severımda Mod dum bide başka bi serverda olmuştum adını hatırlamıyorum serverın malesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Kendi serverım bide adını unuttuğum bi serverda eskiden olmuştum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet çok hazırım serverı geliştirmeye çook hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Daha Güzel daha iyi server haline gelmek için ve en iyi olmak için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim..
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Bütün oyuncular aynıdır benim onlardan bi farkım olamaz..
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Mute yedim 5 dk :D lık bi seferinde spamdan :D
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Oyunculara asla argo kullanmam eğer küfür kullanırlarsa veya argo uyarırım eğer bidaha olursa gerekeni yaparım ve ego kesinlikle yapmam (en sevmediğim insan tipi egolu insan)
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Kesinlikle Hayır..
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet birlik olursak çok iyi anlaşırız.Eğer Ciddi bir ekip oluşturursak En iyi yerlere çıkabiliceğimizi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Kaldırmak İstediğim bişi yok ffa mapini değiştirebiliriz bide yeni minigamesler yapabiliriz

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Mehmet batur (Lütfen batuhan olarak okumayınız :) )
Skype veya Facebook adresiniz: Mehmetbatur (Yumurta resimli)
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz : Mehmetbatur
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yalana gerek yok 2 gün.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Toplam olarak 4 saat.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: 1 kere kendi sunucumda (Bir zahmet:)) Tecrübem olmadan önce bir anlık hevesle açılan sunucularda oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Hissetmesem, neden bu formu doldurayım ?
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü uzun süredir bir sebepten ötürü minecrafttı bırakmıştım. Ama sonradan pvp serverlerde oynamaya başladım. Bir çoğu kapandı malesef. Bu serverin kapanmıyacağına ve büyüyeceğine inandığım için istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Bu bana ve yetkililerinize kalmış.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Nasıl bir farkım olabilir ki :) Bende insanım oda insan sonuçta...
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Bir kere hile dediğim için 5 dakika oto mute yedim :) Ban yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Onun Tavrına ve hareketlerine göre (küfür harici) konuşurum. GÜzel bir biçimde anlaşmaya çalışırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır. Şu ana kadar 10 büyük sunucuda oynadım ve sapm harici hiç mute yemedim. (Büyük derken fazla oynadığım ama küçüklerde etmedim) Kuran okumaktayım ve edersem hiç yakışmaz.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Sınırına kadar anlaşırım. Herkesin tavrı ayrı...
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Evet bir şey. Pvp parkur. (Bunu açıklamaya zahmet etmeyeyim sizi de yormayalım.
Renk kullanmadım çünkü gözünüzü yormak istemiyorum. İyi günler.

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Aliimran aydemir
Skype veya Facebook adresiniz: YNG F1 Strong
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3-4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 yIL önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 yıldan beri oynuyom(en sevdiğim server)
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:Serverin eksikliklerine bakarsak bence tek eksiği minigames biraz az daha fazla olsa daha iyi olur. bu yüzden 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Kendi Severımda Mod dum bide başka bi serverda olmuştum adını hatırlamıyorum serverın malesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Kendi serverım bide adını unuttuğum bi serverda eskiden olmuştum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet çok hazırım serverı geliştirmeye çook hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Daha Güzel daha iyi server haline gelmek için ve en iyi olmak için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim..
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Bütün oyuncular aynıdır benim onlardan bi farkım olamaz..
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Mute yedim 5 dk :D lık bi seferinde spamdan :D
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Oyunculara asla argo kullanmam eğer küfür kullanırlarsa veya argo uyarırım eğer bidaha olursa gerekeni yaparım ve ego kesinlikle yapmam (en sevmediğim insan tipi egolu insan)
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Kesinlikle Hayır..
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet birlik olursak çok iyi anlaşırız.Eğer Ciddi bir ekip oluşturursak En iyi yerlere çıkabiliceğimizi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Kaldırmak İstediğim bişi yok ffa mapini değiştirebiliriz bide yeni minigamesler yapabiliriz
Zaten "Reddedildiniz" yazmışız. Bir daha neden atıyorsun?