xFallPvP Rehber Alımları

BatınBerk

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Batın Berk
Soyadınız:Kurşun
Yaşınız:15
Skype adresiniz:BATIN BERK 12
Mikrofonunuz var mı:Evet,Var
Oyun içi isminiz:BatınBerkWinner
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Kaliteli Bir Server Hile Koruması Var Herkes Saygılı Ve Birlik İçerisinde.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır,Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eskiden Kendi Pvp Serverim Vardı Arkadaşlarla Oynuyorduk.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serveri Çok Kaliteli Buluyorum Hile Koruması Her Şeyi Çok İyi Bende Birşeyler Başarabileciğime İnanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Gayet Sakin Oyunumu Oynuyorum Hile Açsada Bi Oyun İçin Annesine Felan Sövmem.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):olumlu Ve Sıcakkanlı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet,Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Baştada Sölediğim Gibi Server Çok Kaliteli.bir şey Eklemek Gerektiğini Düşünmüyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Serverda her şey Düzgün Bir Şey Silmek İstemem.

_iShOw_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alper
Soyadınız: Demir
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: iGamerRS
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:_iShOw_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok İyi PvP için mükemmel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yetkili Değilim (hiçbir Yerde)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hemde çok report edenlere koşacağım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): ÇÜNKÜ EN BÜYÜK HAYALİM
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): EVET HEMDE ÇOK
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi ölürsem gf öldürsem gf
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet hemde çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni Kitler (Sadece FFA)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbirşeyi silmek istemezdim
Ben Bunu Yazarken Serverdeyim

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Taha Muhammet
Soyadınız: Şentürk
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: muhammettaha.senturk
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: iPeetaTaha_V2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Sanırım 1 - 1,5 yıl civarı oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Premium olmadığı için herkesin gelip katılabileceği bir server olduğu için güzel buluyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Iron Donor'um.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yetkili olduğum herhangi bir sunucu yok.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): En çok vakit geçirdiğim server olduğu için oyuncularla ilgilenmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Uyum sağlayacağımı düşünüyorum.Onlarında iyi insanlar olduğunu düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Saçma bir nedenden dolayı sunucuya küfürden ban yedim.Ve hileden ban yedim aynı gün açıldı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Küfür,Aşşağılama,Ağır Küfür'den muteler yedim başka sebeplerden de yedim fakat onlar haksız olduğu için açıldı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hakedene hakettiği gibi davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Şuanda yetkililer ve oyuncular ile aramın iyi olduğunu düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu şuanda olduğu gibi güzel bence fakat bir şey değiştirmek istersem lobiyi değiştirirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan otomatik banı kaldırmak isterdim.
Olumsuz, bizimle değilsin.

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Şafak Can
Soyadınız: Temelkaya
Skype adresiniz: facebook:100003760031906
Mikrofonunuz var mı: Malesef Ama Almayı Düşünüyorum.
Oyun içi isminiz: NaughtyBoo
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hatırlamıyorum Galiba 1 Sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok Güzel PvP mi Bu Serverde Geliştirdim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverimde Yetkiliydim Birde Arkadaşımın Sunucusunda Pluginerlik Yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): En Sevdiğim Sunuculardan Biri
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Plugin Bilgime Güveniyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim Arkadaşımı Trollemek İçin Huzuni Açmıştım :))
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet GG Yazdığım İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi Davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Yetkili Bana Düşmansa Malesef Fakat Normalde İyi Davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili Olursam Sunucuya Youtuber Tagı Eklemek İsterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili Olursam Sunucudan Sokarım Kelimesinin Mutesini Kaldırmak İsterim Çünkü Sokarım Bir Küfür Fakat Bi Arkadaş Bana Ten Atmıştı Bende Ona Seni UHC Turkeye Mi Soksak Demiştik Ve Mute Yedim :))

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Batın Berk
Soyadınız:Kurşun
Skype adresiniz:BATIN BERK 12
Mikrofonunuz var mı:Evet,Var
Oyun içi isminiz:BatınBerkWinner
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Kaliteli Bir Server Hile Koruması Var Herkes Saygılı Ve Birlik İçerisinde.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır,Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eskiden Kendi Pvp Serverim Vardı Arkadaşlarla Oynuyorduk.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serveri Çok Kaliteli Buluyorum Hile Koruması Her Şeyi Çok İyi Bende Birşeyler Başarabileciğime İnanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Gayet Sakin Oyunumu Oynuyorum Hile Açsada Bi Oyun İçin Annesine Felan Sövmem.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır, Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):olumlu Ve Sıcakkanlı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet,Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Baştada Sölediğim Gibi Server Çok Kaliteli.bir şey Eklemek Gerektiğini Düşünmüyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Serverda her şey Düzgün Bir Şey Silmek İstemem.

Adınız: Alper
Soyadınız: Demir
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: iGamerRS
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:_iShOw_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok İyi PvP için mükemmel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yetkili Değilim (hiçbir Yerde)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hemde çok report edenlere koşacağım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): ÇÜNKÜ EN BÜYÜK HAYALİM
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): EVET HEMDE ÇOK
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi ölürsem gf öldürsem gf
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet hemde çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni Kitler (Sadece FFA)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbirşeyi silmek istemezdim
Ben Bunu Yazarken Serverdeyim

Adınız: Şafak Can
Soyadınız: Temelkaya
Skype adresiniz: facebook:100003760031906
Mikrofonunuz var mı: Malesef Ama Almayı Düşünüyorum.
Oyun içi isminiz: NaughtyBoo
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hatırlamıyorum Galiba 1 Sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok Güzel PvP mi Bu Serverde Geliştirdim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverimde Yetkiliydim Birde Arkadaşımın Sunucusunda Pluginerlik Yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): En Sevdiğim Sunuculardan Biri
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Plugin Bilgime Güveniyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim Arkadaşımı Trollemek İçin Huzuni Açmıştım :))
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet GG Yazdığım İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi Davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Yetkili Bana Düşmansa Malesef Fakat Normalde İyi Davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili Olursam Sunucuya Youtuber Tagı Eklemek İsterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili Olursam Sunucudan Sokarım Kelimesinin Mutesini Kaldırmak İsterim Çünkü Sokarım Bir Küfür Fakat Bi Arkadaş Bana Ten Atmıştı Bende Ona Seni UHC Turkeye Mi Soksak Demiştik Ve Mute Yedim :))

GorkemAlp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Görkem
Soyadınız: Alp
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: live:ezeeeel1
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: RuffLysYT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3,5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 gündür , Yeni başladım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Süper bir sunucu.Diğer PvP sunuculara göre gayet iyi.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Önceden Kapanan GreenPvP'de Moderatör yetkim vardı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabi'ki. Deneyimli Ve Tecrübeliyim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü.Bana göre sunucu diğer Pvp sunucularından daha iyi,Destek Çıkmak İsterim .
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnşallah.Umarım Saygılı Ve Sevgili bir bağ olur aramızda.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübeli,Deneyimli,Komik,Saygılı ve En önemlisi'de Ahlaklı olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.Kötü biri değilim yememde.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı Ve Anlıyacağı şekilde konuşmaya özen gösteririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.Anlaşırım inanıyorum. :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: UHC Meetup getirilirse , Tadından Yenmez ! :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Herhangi bir şey silmem gayet iyi sunucu.

Işık_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım:Işık
Soyadım:Taşkıran
Yaşım:13
Skype adresim:Işık Taşkıran
Mikrafonunuz var mı:En kısa zamanda alıcağım yani 1 2 haftaya fln
Oyun İçi İsminiz:Murat35TR farklı olmasının sebebini yetkili olursam yetkililere söylerim
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:Yaklaşık 6.yıl oldu
Sunucuyu ne zamandır oynuyorsunuz:Yeni başladım ama deneyimli bir oyuncuyum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:Çok güzel bir server.Bağımlılık yapıyor bayağa oynuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı(donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:Bir skypvp serverında ve MineCS(bir oyun modu) serverında yetkiliydim aynı zamanda kendi rütbeli faction serverım var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz:Evet hazır hissediyorum.Nedeni ise başka 2 serverda yetkili olduğum için yetkiye alışık bir insanım ve yetkimi lalığıyla yerine getireceğime inanıyorum.
Neden bu serverda yetkili olmak istiyorsunuz:Çünkü burası çok güzel bir server.Bide bu serverda baya vakit harcamaya başladım.Çünkü çok güzel.Bu serverı bulduğuma çok sevindim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Evet düşünüyorum.Çünkü onlar çok iyi insanlar.
Sizi diğer oyunculardan ayıran şey: dürüst bir insanım.Pvpim iyidir.Arkadaş canlısıyım.Adaletsizliğe göz yumamamam.
Hiç ban yediniz mi:Hayır yemedim
Hiç mute yediniz mi:Yemededim
Oyunculara davranışım nasıldır:Arkadaş canlısı ve iyi yaklaşırım.(Yani iyi yaklaşırım.)
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet yetkililere ve oyunculara iyi anlaşırım.Çünkü ben herkese iyi yaklaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: server çok güzel zaten.Ama eklemem gerekirse SurvivalGames eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sunucuda her şey çok iyi olduğu için hiçbir şey silmek istemem

Son düzenleme:

EmreCoban1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Baran
Soyadınız:Erem
Yaşınız:14
Skype adresiniz:baran 3574
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:EmreCoban
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.5 Yıl.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):İçerikleri ve ortamı Mükemmel. Güzel Bir Hile Koruma Yapması Hackerlerin Baş Düşmanı,Yani Koruma Efsane Diyebilirim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):1 Sunucuda Adminlik Yaptım.Ama şu an Sunucu Aktif Değildir.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Sunucuda Duygularım Daha Net.Yetkililer sağ olsun hepsi güzel ilgileniyorlar.Hiç bu kadar güzel bir server'le karşılaşmamıştım.Böyle bir serverde yetkili olmak çok isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu) Evet. Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran bir şey yok.Sadece Ben konuşma tarzıma,insanları üzmeden sohbet ediyorum, hepsi bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Ban Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Mute Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onları üzmemeye Çalışıyorum.Gerektiğinde Bounty Bile Veriyorum. Ve Oyuncuların Sorularına cevap veriyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla sohbet bol bol ediyorum.Yeni arkadaşlar Ediniyorum.Yetkili Geldiği Zaman "Hoşgeldin" Diye Hoş Bir Şekilde Karşılıyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Eklemek istedigim şey : 'Yeni Minigames'ler Eklemek İsterdim ve Spawn'a Parkur Gibi İlgi Cekici Nesne Koyardım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucumuz gayet iyi.Silincek bir şey oldugunu düşünmüyorum.

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Semanur
Soyadınız: .
Skype adresiniz:yok ama gmail var [email protected]
Mikrofonunuz var mı:maalesef
Oyun içi isminiz:SemanurK yada jdk923
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2010 dan beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):bu sabah
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel ancak portala atlayıp arenaya gitme olayı hoşuma gitmedi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): çok yerde yetkiliydim cidden inanmayabilirsiniz ama adlarını inanın hatırlamıyorum maddi sorunlar yüzünden kapatıldı hepsi.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet çok hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü gerçekten hoş bir yer.Ileriye dönük baktığımda iyi yerlere gelebilecegini düşünüyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Tabii ki düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): uzun süredir oynamam, gün içerisinde çok fazla aktif olabilmem,ilgili olmam(aşırı) herkese yardım etmeye çalışmam ve samimiliğim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kesinlikle ukala veya laubali bir şekilde yaklaşmam.Günün sonunda hepimiz insanız. Karşımdakinin de bir oyuncu olduğunu düşünüp anlayışlı hoşgörülü ve sevecen davranırım ancak gereken yerde olgun olmasını otorite sağlamayı iyi bilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabii ki iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Buna su an pek bi cevap veremiyorum sunucu gayet güzel fakat çıkan eksiklik ve aksaklıkları düzeltirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbir şey

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Semanur
Soyadınız: .
Skype adresiniz:yok ama gmail var [email protected]
Mikrofonunuz var mı:maalesef
Oyun içi isminiz:SemanurK yada jdk923
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2010 dan beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):bu sabah
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel ancak portala atlayıp arenaya gitme olayı hoşuma gitmedi
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): çok yerde yetkiliydim cidden inanmayabilirsiniz ama adlarını inanın hatırlamıyorum maddi sorunlar yüzünden kapatıldı hepsi.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet çok hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü gerçekten hoş bir yer.Ileriye dönük baktığımda iyi yerlere gelebilecegini düşünüyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Tabii ki düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): uzun süredir oynamam, gün içerisinde çok fazla aktif olabilmem,ilgili olmam(aşırı) herkese yardım etmeye çalışmam ve samimiliğim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kesinlikle ukala veya laubali bir şekilde yaklaşmam.Günün sonunda hepimiz insanız. Karşımdakinin de bir oyuncu olduğunu düşünüp anlayışlı hoşgörülü ve sevecen davranırım ancak gereken yerde olgun olmasını otorite sağlamayı iyi bilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabii ki iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Buna su an pek bi cevap veremiyorum sunucu gayet güzel fakat çıkan eksiklik ve aksaklıkları düzeltirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbir şey
Çok kısa cevaplar skype yok mikrofon yok bizimle değilsin.

Adınız:Baran
Soyadınız:Erem
Skype adresiniz:baran 3574
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:EmreCoban
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.5 Yıl.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):İçerikleri ve ortamı Mükemmel. Güzel Bir Hile Koruma Yapması Hackerlerin Baş Düşmanı,Yani Koruma Efsane Diyebilirim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):1 Sunucuda Adminlik Yaptım.Ama şu an Sunucu Aktif Değildir.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu Sunucuda Duygularım Daha Net.Yetkililer sağ olsun hepsi güzel ilgileniyorlar.Hiç bu kadar güzel bir server'le karşılaşmamıştım.Böyle bir serverde yetkili olmak çok isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu) Evet. Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran bir şey yok.Sadece Ben konuşma tarzıma,insanları üzmeden sohbet ediyorum, hepsi bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Ban Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Mute Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onları üzmemeye Çalışıyorum.Gerektiğinde Bounty Bile Veriyorum. Ve Oyuncuların Sorularına cevap veriyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla sohbet bol bol ediyorum.Yeni arkadaşlar Ediniyorum.Yetkili Geldiği Zaman "Hoşgeldin" Diye Hoş Bir Şekilde Karşılıyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Eklemek istedigim şey : 'Yeni Minigames'ler Eklemek İsterdim ve Spawn'a Parkur Gibi İlgi Cekici Nesne Koyardım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucumuz gayet iyi.Silincek bir şey oldugunu düşünmüyorum.
Kısa cevalar bizimle değilsin.

Adınız: Görkem
Soyadınız: Alp
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: live:ezeeeel1
Oyun içi isminiz: RuffLysYT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3,5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 gündür , Yeni başladım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Süper bir sunucu.Diğer PvP sunuculara göre gayet iyi.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Önceden Kapanan GreenPvP'de Moderatör yetkim vardı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabi'ki. Deneyimli Ve Tecrübeliyim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü.Bana göre sunucu diğer Pvp sunucularından daha iyi,Destek Çıkmak İsterim .
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnşallah.Umarım Saygılı Ve Sevgili bir bağ olur aramızda.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübeli,Deneyimli,Komik,Saygılı ve En önemlisi'de Ahlaklı olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.Kötü biri değilim yememde.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı Ve Anlıyacağı şekilde konuşmaya özen gösteririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.Anlaşırım inanıyorum. :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: UHC Meetup getirilirse , Tadından Yenmez ! :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Herhangi bir şey silmem gayet iyi sunucu.
Yeterli cevaplar yok bizimle değilsin.

Adım:Işık
Soyadım:Taşkıran
Yaşım:13
Skype adresim:Işık Taşkıran
Mikrafonunuz var mı:En kısa zamanda alıcağım yani 1 2 haftaya fln
Oyun İçi İsminiz:Murat35TR farklı olmasının sebebini yetkili olursam yetkililere söylerim
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:Yaklaşık 6.yıl oldu
Sunucuyu ne zamandır oynuyorsunuz:Yeni başladım ama deneyimli bir oyuncuyum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:Çok güzel bir server.Bağımlılık yapıyor bayağa oynuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı(donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:Bir skypvp serverında ve MineCS(bir oyun modu) serverında yetkiliydim aynı zamanda kendi rütbeli faction serverım var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz:Evet hazır hissediyorum.Nedeni ise başka 2 serverda yetkili olduğum için yetkiye alışık bir insanım ve yetkimi lalığıyla yerine getireceğime inanıyorum.
Neden bu serverda yetkili olmak istiyorsunuz:Çünkü burası çok güzel bir server.Bide bu serverda baya vakit harcamaya başladım.Çünkü çok güzel.Bu serverı bulduğuma çok sevindim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Evet düşünüyorum.Çünkü onlar çok iyi insanlar.
Sizi diğer oyunculardan ayıran şey: dürüst bir insanım.Pvpim iyidir.Arkadaş canlısıyım.Adaletsizliğe göz yumamamam.
Hiç ban yediniz mi:Hayır yemedim
Hiç mute yediniz mi:Yemededim
Oyunculara davranışım nasıldır:Arkadaş canlısı ve iyi yaklaşırım.(Yani iyi yaklaşırım.)
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet yetkililere ve oyunculara iyi anlaşırım.Çünkü ben herkese iyi yaklaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: server çok güzel zaten.Ama eklemem gerekirse SurvivalGames eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sunucuda her şey çok iyi olduğu için hiçbir şey silmek istemem
Bazı kriterler istediğimiz gibi değil bizimle değilsin.

emirjust

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:emir
Soyadınız:sarı
Skype adresiniz:yiğit emir sarı
Mikrofonunuz var mı:tabii ki
Oyun içi isminiz:emir087
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4-5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):harika pvp geliştirmek için süper
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Diamond pvp bide faction sw de bir tane
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çok beğeniyorum ve kişilere yardımcı olmak için bilgim var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki yetkililerle aram iyi
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):yetkili bilgim ve uzun süredir mc oynamam ve günlük 3-4 saat pc de geçiriyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi kalpli hoşgörülü
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:mimari fikirler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:yok

ıcomz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ahmetcan
Soyadınız:Demirci
Yaşınız:13
Skype adresiniz: [email protected]
Oyun içi isminiz: Icomz.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıl.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bfg.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel Bir Sunucu.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hiç Hile Kullanmadım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim Sebep Takımsız Oyunda Takım Olmakdan.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim Sebep Küfür,Spam.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gerektiği zaman sert.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Faction.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek İstediğim Bir Şey Yok , Güzel Bi Sunucudur.

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmetbatur
Soyadınız: Bunu vermek istemiyorum afedersiniz.
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: Mehmetbatur (yumurta resimli)
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: Mehmetbatur
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Eski xfall sunucusunda beri kısaca uzun bir zaman geçti aradan..
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel buluyorum. Böyle pvp sunucularını severim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Gerçekten hatırlamıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Bu konuyu şöyle cevaplıyayım: Bu soru bana saçma gelmiştir çünkü hissetmesem bu ekibe başvurmam.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuyu açıldığından beri sevmişimdir. Ve vöyle pvp sunucularını malesef çok bulamıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide. Tüm yetkileriniz şımarık değil ve saygısı var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben onlardan çok fazla değişik değilim sadece konuşma tarzım farklı olabilir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Şu ana kadar yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hatırlamıyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı ve dil bilgisi kurallarına uygun.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide. Fakat oyuncu ne kadar saygısızı olursa biraz öfkelenebilirim. Fakat küfür etmem.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sadece kit kayıt noktasına market ürünlerini ekleyebilmek.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucunuzun hehangi silinmesi gerek bir şeyi yok.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:emir
Soyadınız:sarı
Skype adresiniz:yiğit emir sarı
Mikrofonunuz var mı:tabii ki
Oyun içi isminiz:emir087
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4-5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):harika pvp geliştirmek için süper
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Diamond pvp bide faction sw de bir tane
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çok beğeniyorum ve kişilere yardımcı olmak için bilgim var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki yetkililerle aram iyi
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):yetkili bilgim ve uzun süredir mc oynamam ve günlük 3-4 saat pc de geçiriyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi kalpli hoşgörülü
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:mimari fikirler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:yok

Adınız:Ahmetcan
Soyadınız:Demirci
Yaşınız:13
Skype adresiniz: [email protected]
Oyun içi isminiz: Icomz.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıl.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bfg.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel Bir Sunucu.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hiç Hile Kullanmadım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim Sebep Takımsız Oyunda Takım Olmakdan.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim Sebep Küfür,Spam.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gerektiği zaman sert.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Faction.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek İstediğim Bir Şey Yok , Güzel Bi Sunucudur.

Adınız: Mehmetbatur
Soyadınız: Bunu vermek istemiyorum afedersiniz.
Skype adresiniz: Mehmetbatur (yumurta resimli)
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: Mehmetbatur
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Eski xfall sunucusunda beri kısaca uzun bir zaman geçti aradan..
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel buluyorum. Böyle pvp sunucularını severim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Gerçekten hatırlamıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Bu konuyu şöyle cevaplıyayım: Bu soru bana saçma gelmiştir çünkü hissetmesem bu ekibe başvurmam.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuyu açıldığından beri sevmişimdir. Ve vöyle pvp sunucularını malesef çok bulamıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide. Tüm yetkileriniz şımarık değil ve saygısı var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben onlardan çok fazla değişik değilim sadece konuşma tarzım farklı olabilir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Şu ana kadar yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hatırlamıyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı ve dil bilgisi kurallarına uygun.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide. Fakat oyuncu ne kadar saygısızı olursa biraz öfkelenebilirim. Fakat küfür etmem.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sadece kit kayıt noktasına market ürünlerini ekleyebilmek.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucunuzun hehangi silinmesi gerek bir şeyi yok.
Dil bilgisini biliyorum diyorsun, formunda çok fazla hata var. Olumsuz, bizimle değilsin.

utkuaydin89

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Utku
Soyadınız: AYDIN
Skype adresiniz: sabriaydin33560
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: wkw
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 5 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel buluyorum, sevmediğim sunuculara girmem.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Henüz yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yaklaşık 2 yıl önce DiamondPVP'de moderatörlük, kendi serverımda kuruculuk yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum, deneyimim var.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Hileci insanlara çok sinir oluyorum ve insanlara yardım etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünüyorum, moderatörlük ve kuruculuk deneyimim var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Çok güzel bow spam atabilirim :D, Arkadaşlarım genelde gıcık olurlar.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): "Ban yedim evet, ama sebepsizdi. Sunucumuzdan 3 gün uzaklaştırıldınız." yazıyordu. Ama hile ile hiç girmemiştim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim evet, bir oyuncuya Yavvvaaşşş ciğerimi söktün yazınca yemiştim :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncular önemlidir. Asla küfür etmem, ama hile olduğunu anlarsam acımadan ban hammerımı vururum :D
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: İyi anlaşmaya gayret ederim, anlaşamazsam yetkim alınır zaten.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2V2 Arena Kapışmaları. Biz arkadaşlarımla çok giriyoruz, kalabalık olduğumuz için. xFall'da neden olmasın ?
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Spawn bölgesi olabilir, değiştirilirse iyi olur. Ayrıca mute sistemini biraz kurcalarım. Sebepsiz yere 30dk mute yedim. Kendi hatam da olabilir, eğer öyleyse özür diliyorum.