konu kapansın!

Sizde server gelişirmi

• evet

Kullanılan: 3 25.0%
  • belki

Kullanılan: 0 0.0%
  • zor

Kullanılan: 1 8.3%
  • hayır

Kullanılan: 8 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    12

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Türkçeleştirme 2 , Sunucu bilgi menüsü ne alaka ? resmi bi işimize yaramaz Builderin skype'ını verin söyleyeceklerim var. ağır eleştirdim ancak hiçbirşey bilmeden bu tür sunucular açmayın 2-3 ay hazırlık yapan sunucular kendilerini gösteriyor zaten Rica ederim sunucuyu baştan sona adam gibi yapın.

Waavey_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
- Server yapıları geliştirilebilir.

Mod alımı varmı ? Daha önce 20'ye yakın rabisu serveri kurdum. Tecrübeliyimdir.
Skype iletişim : [email protected]

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"klan savaşlarında hile serbest"

Bunun anlamı 5 kişilik bir vip hile ekibinin birbirini hileye ekleyerek kill aura açarak klan savaşlarında üstünlük sağlamasına yol açar.
Zaten klan savaşında hile kullanan kişi oyundada hile kullanacaktır, hile engelide olmayacaktır.
Kısaca hileciler için bir server puanım 1/10

edit:

Ayrıca resimlerdende görüyoruz ki pluginlere uğraşılmamış ingilizce dilinde olduğu gibi koyulmuş. Türkçeleştirme yapılmamış.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Server içinde eleştiri yapmanızı önermem, direk susturuyorlar çünkü. Serverin gelişmesi eleştiriye bağlı iken bu kendini bilmez küçük arkadaşlarımız mute atıyorlar. Buildleri sormama gerek bile yok 2013 Yılından kalma gibiler, zaten direk hazır plugin paketini koymuşlar hiç dememişler türkçe yapalım diye. Hiçbir fark yok buildler kötü build dışında her şey alıntı zaten buildlerde kötü yani server çöp sayılır. Bu servere emek vermenizi önermem. Markette dia satılıyor. Bitane adam full enchli zırh ve kazmayı sadece 30dk oynayarak yaptı. Ben 1 saat oynadım sağlam bir şekilde onu yapamadım. Adam yetkililerden destek alıyor. Zaten hile serverin hepsinde serbest, çok kötü bir sunucu baba parası ile açılmış çöp bir sunucudur. Yazık böyle sunucular ortamı kirletiyorlar. Bari 1-2 tane skript koysaydınız. REZIL BİR SUNUCU

Önce Adamların Serverlerine Baba Parası Diyon ya senn yaptıgın adamlıkmı peki onlar senn gibi ihanet etmiyor emeklerine sahip cıkıyor he bu arada evet bu laflarına katılyıorum fakat senin acıcagın sunucuyu gorelim yakında acıcagın sunucu hakkında ifsa videon veya ss'lerle bi forum acmayı dusunuyorum o zaman ne diceksin acaba merak icindeyim. sövmeler banlar falan

Bunu Yazıyorsun Sonra Adamlara Seni Yetkili Almıyor Diye Karsı Geliyorsun Vay be

Server içinde eleştiri yapmanızı önermem, direk susturuyorlar çünkü. Serverin gelişmesi eleştiriye bağlı iken bu kendini bilmez küçük arkadaşlarımız mute atıyorlar. Buildleri sormama gerek bile yok 2013 Yılından kalma gibiler, zaten direk hazır plugin paketini koymuşlar hiç dememişler türkçe yapalım diye. Hiçbir fark yok buildler kötü build dışında her şey alıntı zaten buildlerde kötü yani server çöp sayılır. Bu servere emek vermenizi önermem. Markette dia satılıyor. Bitane adam full enchli zırh ve kazmayı sadece 30dk oynayarak yaptı. Ben 1 saat oynadım sağlam bir şekilde onu yapamadım. Adam yetkililerden destek alıyor. Zaten hile serverin hepsinde serbest, çok kötü bir sunucu baba parası ile açılmış çöp bir sunucudur. Yazık böyle sunucular ortamı kirletiyorlar. Bari 1-2 tane skript koysaydınız. REZIL BİR SUNUCU

PowneDZ33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Alım yoktur

"klan savaşlarında hile serbest"

Bunun anlamı 5 kişilik bir vip hile ekibinin birbirini hileye ekleyerek kill aura açarak klan savaşlarında üstünlük sağlamasına yol açar.
Zaten klan savaşında hile kullanan kişi oyundada hile kullanacaktır, hile engelide olmayacaktır.
Kısaca hileciler için bir server puanım 1/10

edit:

Ayrıca resimlerdende görüyoruz ki pluginlere uğraşılmamış ingilizce dilinde olduğu gibi koyulmuş. Türkçeleştirme yapılmamış.
Hile aćanlara jail atiýoruz yapilarimizi gelistiriyoruz
aslında yanlış anlatıyorsun kendi 10 kere ayni seyi soyluyor spam yapiyor yetki istiyor ve mute atınca suçu biz oluyoruz

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
spawn alıntı.
HACK YASAĞI YOK? WAYYYYYYY... AÇ BUTUN HACKLERI (Bide vipler ooh gelişde görelim bide speed hackini aç uç ohh ne güzell!!)

Anti hack indirmeye üşenen tek server.(belki daha vardır)

0/10 Girmeyin zaman kaybetmeyin

PowneDZ33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
spawn alıntı.
HACK YASAĞI YOK? WAYYYYYYY... AÇ BUTUN HACKLERI (Bide vipler ooh gelişde görelim bide speed hackini aç uç ohh ne güzell!!)

Anti hack indirmeye üşenen tek server.(belki daha vardır)

0/10 Girmeyin zaman kaybetmeyin
yep yeni bir server yenilendi sıfırlandı kendi spawnımızı yaptık gelebilirsiniz

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Hile Serbest'den sonra Forumunuzu hiç okumak istemedim malesef hiç doğru bir seçim olmamış :(