Tolgaprosu11
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
konu kapansın!
Son düzenleme:
Server içinde eleştiri yapmanızı önermem, direk susturuyorlar çünkü. Serverin gelişmesi eleştiriye bağlı iken bu kendini bilmez küçük arkadaşlarımız mute atıyorlar. Buildleri sormama gerek bile yok 2013 Yılından kalma gibiler, zaten direk hazır plugin paketini koymuşlar hiç dememişler türkçe yapalım diye. Hiçbir fark yok buildler kötü build dışında her şey alıntı zaten buildlerde kötü yani server çöp sayılır. Bu servere emek vermenizi önermem. Markette dia satılıyor. Bitane adam full enchli zırh ve kazmayı sadece 30dk oynayarak yaptı. Ben 1 saat oynadım sağlam bir şekilde onu yapamadım. Adam yetkililerden destek alıyor. Zaten hile serverin hepsinde serbest, çok kötü bir sunucu baba parası ile açılmış çöp bir sunucudur. Yazık böyle sunucular ortamı kirletiyorlar. Bari 1-2 tane skript koysaydınız. REZIL BİR SUNUCU
- Server yapıları geliştirilebilir.
Mod alımı varmı ? Daha önce 20'ye yakın rabisu serveri kurdum. Tecrübeliyimdir.
Skype iletişim : [email protected]
Server içinde eleştiri yapmanızı önermem, direk susturuyorlar çünkü. Serverin gelişmesi eleştiriye bağlı iken bu kendini bilmez küçük arkadaşlarımız mute atıyorlar. Buildleri sormama gerek bile yok 2013 Yılından kalma gibiler, zaten direk hazır plugin paketini koymuşlar hiç dememişler türkçe yapalım diye. Hiçbir fark yok buildler kötü build dışında her şey alıntı zaten buildlerde kötü yani server çöp sayılır. Bu servere emek vermenizi önermem. Markette dia satılıyor. Bitane adam full enchli zırh ve kazmayı sadece 30dk oynayarak yaptı. Ben 1 saat oynadım sağlam bir şekilde onu yapamadım. Adam yetkililerden destek alıyor. Zaten hile serverin hepsinde serbest, çok kötü bir sunucu baba parası ile açılmış çöp bir sunucudur. Yazık böyle sunucular ortamı kirletiyorlar. Bari 1-2 tane skript koysaydınız. REZIL BİR SUNUCU
- Server yapıları geliştirilebilir.
Mod alımı varmı ? Daha önce 20'ye yakın rabisu serveri kurdum. Tecrübeliyimdir.
Skype iletişim : [email protected]
Hile aćanlara jail atiýoruz yapilarimizi gelistiriyoruz"klan savaşlarında hile serbest"
Bunun anlamı 5 kişilik bir vip hile ekibinin birbirini hileye ekleyerek kill aura açarak klan savaşlarında üstünlük sağlamasına yol açar.
Zaten klan savaşında hile kullanan kişi oyundada hile kullanacaktır, hile engelide olmayacaktır.
Kısaca hileciler için bir server puanım 1/10
edit:
Ayrıca resimlerdende görüyoruz ki pluginlere uğraşılmamış ingilizce dilinde olduğu gibi koyulmuş. Türkçeleştirme yapılmamış.
aslında yanlış anlatıyorsun kendi 10 kere ayni seyi soyluyor spam yapiyor yetki istiyor ve mute atınca suçu biz oluyoruzServer içinde eleştiri yapmanızı önermem, direk susturuyorlar çünkü. Serverin gelişmesi eleştiriye bağlı iken bu kendini bilmez küçük arkadaşlarımız mute atıyorlar. Buildleri sormama gerek bile yok 2013 Yılından kalma gibiler, zaten direk hazır plugin paketini koymuşlar hiç dememişler türkçe yapalım diye. Hiçbir fark yok buildler kötü build dışında her şey alıntı zaten buildlerde kötü yani server çöp sayılır. Bu servere emek vermenizi önermem. Markette dia satılıyor. Bitane adam full enchli zırh ve kazmayı sadece 30dk oynayarak yaptı. Ben 1 saat oynadım sağlam bir şekilde onu yapamadım. Adam yetkililerden destek alıyor. Zaten hile serverin hepsinde serbest, çok kötü bir sunucu baba parası ile açılmış çöp bir sunucudur. Yazık böyle sunucular ortamı kirletiyorlar. Bari 1-2 tane skript koysaydınız. REZIL BİR SUNUCU
yep yeni bir server yenilendi sıfırlandı kendi spawnımızı yaptık gelebilirsinizspawn alıntı.
HACK YASAĞI YOK? WAYYYYYYY... AÇ BUTUN HACKLERI (Bide vipler ooh gelişde görelim bide speed hackini aç uç ohh ne güzell!!)
Anti hack indirmeye üşenen tek server.(belki daha vardır)
0/10 Girmeyin zaman kaybetmeyin
Hile serbest degil sadece klan savaslarinda serbestHile Serbest'den sonra Forumunuzu hiç okumak istemedim malesef hiç doğru bir seçim olmamış![]()
Klan savaşında hile kullanabilmeleri için hile engeli vs. olmaması gerek.Hile serbest degil sadece klan savaslarinda serbest