Rabisu yetkilisi rabisu sunucusunu çekemeyip çökertiyor.

HubOwner

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim ifşa olduğumu neye dayanarak söylüyorsun ? Duvara mı ? Tutarsız cümleler.
İfşa dediğin gizli bir şeyi ortaya çıkarmaya denir dolayısıyla beni ifşaladığın zaten tamamıyla bullshit.
Eski yetkililer miş bu durumda şikayetin yine bir işe yaramayacak eski yetkilisine ne yapsın ? işe yaramadı yaramayacak da çünkü adamın yaptığını %100 kanıtlayamazsın.
İyi forumlar.
Eski yetkilisi dediğin kişiye makine sağlıyor konuyu oku ve bana saldırı yapmaya hakkı yok ve de batıhost saldırı anında makine kapatıyor. Ve şimdi yavaşça uza şuradan yeter.

MineJuvan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açıkçası bir yere siber saldırıda bulunmak veya çabalamak birer SUÇTUR fakat senin sunucunu tam bilmesem de tahminimce 2 aydır açık olan ve 3 gün emekle uğraşılmış bir sunucu. Sunucunuza ait size olduğuna dair kanıtlı belgeler lazım. Ona da gerek kalmıyor çünkü makineyi kullandığınız kurum Rabisu.com'dur. Saldırı IP'ye veya makineye olan bir saldırı ise makineyi satın aldığınız şirket bununla ilgilenmek ZORUNLUDUR. Bunun dışında oyundan gelen bir saldırı ise bu bir suça girmiyordur.

HubOwner

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Açıkçası bir yere siber saldırıda bulunmak veya çabalamak birer SUÇTUR fakat senin sunucunu tam bilmesem de tahminimce 2 aydır açık olan ve 3 gün emekle uğraşılmış bir sunucu. Sunucunuza ait size olduğuna dair kanıtlı belgeler lazım. Ona da gerek kalmıyor çünkü makineyi kullandığınız kurum Rabisu.com'dur. Saldırı IP'ye veya makineye olan bir saldırı ise makineyi satın aldığınız şirket bununla ilgilenmek ZORUNLUDUR. Bunun dışında oyundan gelen bir saldırı ise bu bir suça girmiyordur.
Benim sunucum 3 günlük emekle mi uğraşılmış bir sunucu? Anlamadım?

powerfly

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim sunucum 3 günlük emekle mi uğraşılmış bir sunucu? Anlamadım?
Kardeşim 30 40 dakikadır Tüm Yazılanları Okuyorum Burada Haklı Bana Göre @BySemihFRKN Özellikle Kafam Şuna Takıldı Okurken Gördüm 2 3 Kişi O kişinin Sen olmadığını Kanıtla Denmiş Bence Burda Kanıtlanması Gereken Şey O Kişinin O olduğudur Bir kaç kişininde Dediği Gibi Premium Değil ise Ztn kanıtlanamaz Ayrıca Şu kafadan Gitmişsin Kardeşim "görmüyormusunuz ifşalarını çıkartım kudurdular onlar işte" Bu Onlar olduğunu Kanıtlamaz Ayrıca Bu tavrından Vazgeç Bence "Ve şimdi yavaşça uza şuradan yeter." "Ve konudan uzaklaş koçum." Nerdeyse Her Mesajında Bu Tür Cümleler Kullanıyorsun Bunu normalde Sölemezdim Ama Bu Tavrınla Yaşın Belli oluyor Bence Yeterli Kanıtın olmadan Konuyu Uzatma.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faturası var neyin kanıtından bahsediyorsun ne saçmalıyorsun. Oyun içi oyun dışı diye bir madde yok. İnternet ortamında yapılan her türlü siber saldırı (ddos bile) suçtur.
Konuya yorum yapan bir grup var özellikle konu sahibini aşağılamak, kötülemek ve haksız göstermek için uğraşıyorlar.

Son düzenleme:

powerfly

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faturası var neyin kanıtından bahsediyorsun ne saçmalıyorsun. Oyun içi oyun dışı diye bir madde yok. İnternet ortamında yapılan her türlü siber saldırı (ddos bile) suçtur.
Konuya yorum yapan bir grup var özellikle konu sahibini aşağılamak, kötülemek ve haksız göstermek için uğraşıyorlar.
Arkadaş Konusunda "oyundan gelen bir saldırı" Derken Asıl Bahsetmek istediği Şey Galiba Crash Herhangi Bir Komut ile Sunucunun çökmesine Yarayan Komutlar.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Konusunda "oyundan gelen bir saldırı" Derken Asıl Bahsetmek istediği Şey Galiba Crash Herhangi Bir Komut ile Sunucunun çökmesine Yarayan Komutlar.
Bahsetmek istediği şeyi anlamıyorsan boşa post kasma git volftimini oyna sen.
Dostum yaşın tutuyorsa savcılığa tutmuyorsa ailen aracılığı ile savcılığa başvurmanı öneririm. IP adresi değişken olabilir ama tüm ISS'ler bunları kimin kullandığını kayıtlı tutar. Sende ne zaman bağlandığının saati de var. Her türlü kanıtlarsın.

powerfly

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum yaşın tutuyorsa savcılığa tutmuyorsa ailen aracılığı ile savcılığa başvurmanı öneririm. IP adresi değişken olabilir ama tüm ISS'ler bunları kimin kullandığını kayıtlı tutar. Sende ne zaman bağlandığının saati de var. Her türlü kanıtlarsın.
Öncelikle Bu Düşmancıl Tavrından Vazgeçmelisin Karşındakinin Kim Ne yapıp Ne Bildiğini Bilmeden Onun Hakkında Konuşmamalısın Ayrıca Ortada Daha Bir Başvuru Bile Yokken Bu imkansız Ayrıca Türkiye'de En yavaş İşleyen Birim Siber Suçlar Belki Bu davanın Sonuçlanması Aylarını Ala Bilmekte :) Ben şahsen Bir Java kodlamalı Oyun için Bu işe Asla Girmezdim Ayrıca Ben kimin Neyden bahsettiğini Biliyorum Arkadaş orda Oyun içi Komutlar/plugin Açıkları ile Çökemelerde bir Şey YAPAMAZSIN Diyor Sende O gözünü Biraz Açıp iyi okusaydın Görürdün.

HubOwner

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 30 40 dakikadır Tüm Yazılanları Okuyorum Burada Haklı Bana Göre @BySemihFRKN Özellikle Kafam Şuna Takıldı Okurken Gördüm 2 3 Kişi O kişinin Sen olmadığını Kanıtla Denmiş Bence Burda Kanıtlanması Gereken Şey O Kişinin O olduğudur Bir kaç kişininde Dediği Gibi Premium Değil ise Ztn kanıtlanamaz Ayrıca Şu kafadan Gitmişsin Kardeşim "görmüyormusunuz ifşalarını çıkartım kudurdular onlar işte" Bu Onlar olduğunu Kanıtlamaz Ayrıca Bu tavrından Vazgeç Bence "Ve şimdi yavaşça uza şuradan yeter." "Ve konudan uzaklaş koçum." Nerdeyse Her Mesajında Bu Tür Cümleler Kullanıyorsun Bunu normalde Sölemezdim Ama Bu Tavrınla Yaşın Belli oluyor Bence Yeterli Kanıtın olmadan Konuyu Uzatma.
Öncelikle Bu Düşmancıl Tavrından Vazgeçmelisin Karşındakinin Kim Ne yapıp Ne Bildiğini Bilmeden Onun Hakkında Konuşmamalısın Ayrıca Ortada Daha Bir Başvuru Bile Yokken Bu imkansız Ayrıca Türkiye'de En yavaş İşleyen Birim Siber Suçlar Belki Bu davanın Sonuçlanması Aylarını Ala Bilmekte :) Ben şahsen Bir Java kodlamalı Oyun için Bu işe Asla Girmezdim Ayrıca Ben kimin Neyden bahsettiğini Biliyorum Arkadaş orda Oyun içi Komutlar/plugin Açıkları ile Çökemelerde bir Şey YAPAMAZSIN Diyor Sende O gözünü Biraz Açıp iyi okusaydın Görürdün.
Kişi komutla vs. çökertmemekte başka bir şey yapıyor engelini koydum fakat komutla değil bu bungee ile alakalı bungee de de komut kullanacağı hali yok ve de boşa buralarda dolanma (:

powerfly

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Nerelerde Dolandığımı Sana Soracak Halim Yok Bence Sen Ayağımın Alttında Dolanma Galiba Buradaki Herkes de Bir Okuma Sorunu Var :) Oku be kardeşim oku'da Zihnin açılsın Ordaki Konunun Senle Alakası Bile yok Ben ordaki Arkadaşın Bahsetmek istediği Şeyi Açıklığa Getirdim Sen ve Sen gibiler'de Tabi Hemen Atladınız post kasmaya.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen niye davadan vazgeçirmeye çalışıyorsun sen de mi saldırdın sunucuya?
Aylarını alabilir ama bu adam sunucuya para ödüyor ve emek veriyor. Verdiğiniz hem maddi hem manevi zarar. Bence değer.
Oyun içi oyun dışı farketmez diyorum ama anlayamıyorsun en iyisi artık bana cevap yazma çünkü kapasite meselesi ben ne kadar anlatırsam anlatıyım senin anlayabildiğin kadar olacak.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski yetkilisi dediğin kişiye makine sağlıyor konuyu oku ve bana saldırı yapmaya hakkı yok ve de batıhost saldırı anında makine kapatıyor. Ve şimdi yavaşça uza şuradan yeter.
Ahaha kafaya bak siz sunucu falan kurmayın.
Adam makinadan mı saldırmış ? Dos, Syn Falan mı atmış da kapatacaklar ayrıca o batıhosta özel değil tüm hostlarda var.

İnternet ortamında yapılan Dos, DDoS gibi saldırılar bir bakıma artık suç değildir mahkemelerin görüşü yapılan saldırıları DoS, DDoS olarak değerlendirmeyip normal bir protokol olarak görmektedir.
Şöyle düşünelim;
25565 Minecraft portunu açmışsın buraya giriş izni vermişsin bu durumda senin 25565 portuna gelecek DoS saldırılarını ya da HTTP saldırılarını raporlayamazsın kanıtlayamazsın senin bu porta yönelik verdiğin hizmetin detaylı bir şekilde noter onaylı herhangi bir açıklaması yok (Paket limiti vs) Böyle bir açıklama olmadığından dolayı kullanıcı 25565 portundan istediği kadar sana saldırı yapabilir yasal olarak herhangi bir hak elde edemezsin çünkü loglarda normal bir protokol olarak görünmekte fakat biraz fazlası. şöyle düşünelim bu foruma girip sürekli Refresh yapmanız suç mudur? Değildir saldırıların da dayandığı temel budur. mahkeme Arkadaş aylarını alır demiş ama mahkeme minimum 4 yıl sürer sonra kaybeder avukat masrafları mahkeme dosya masraflarını çekersin çünkü 4 yılda kim kime dum duma.
Durum böyle iken sen oyun içi komuttan bir şey elde edeceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun. Haksız göstermek için uğraşmıyoruz zaten haksız.

Kişi komutla vs. çökertmemekte başka bir şey yapıyor engelini koydum fakat komutla değil bu bungee ile alakalı bungee de de komut kullanacağı hali yok ve de boşa buralarda dolanma (:
Komutu engelleyebilirsin, server tarafları tamamen her sistemde paketlerle işler bu eleman senin sunucuna girmeden uygun paketi packet sniffer aracılığıyla tespit eder ve bunu tek tuşla size gönderir ve ardından da geri dönüş için tekrar packet sniffer ı kullanır bu sefer post işlemi yapmıştı şimdi get işlemi yapar gerekenleri alır. Bu /pl gibi komutlar için de geçerli. isterseniz kendinize bu tarz yöntemlerle operator yetkisi bile verebilirsiniz sadece uygun yöntem uygun method ve bu tarz uygun gelişmemiş sunucular yapmanız için yeterli olacaktır ve yine bu suça girmiyor çünkü kullanıcı aynen oyundaymış gibi davranıp o şekilde paket yolluyor paket içeriğinden kendi adını UUID sini silip sizin adınızı ve UUID nizi yazarsa operator (op) olarak bu komutları göndermiş oluyor buradan da size ufak bir taktik vermiş olayım.

Konuyu uzatmaya gerek yok hak edebileceğiniz bir mecra, organ, sistem bulunmamakta. Kendinizi korumalısınız yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Burada yazdıklarınız sadece laftan ibaret girin bukkit ve spigot forumlarına işe yarar tüm konuları okuyun işi öğrenin açıkları öğrenin.
Ben genelde oyun içi açıkları bilmem işim dolayısıyla açıkları da oyun içi değil direk server tabanlı engellerim tavsiyem de budur. Mesela oyuna bot atıyorlar bunu server içinde bir plugin ile engellemem zaten server a kadar tüm köprülerden geçmiş dedicated a kadar gelmiş artık engellemenin de pek anlamı yok o her türlü sizin cpu ve network ünüzü meşgul edecek.Hele hele eğer bir kere birisi size zarar verir de açığınızı öğrenirse bot atar anlık olarak lag yaşamanıza sebep olursa bu 2 saniye bile olsa sizin bilgisiz bir ekibinizin olduğu tespitini koyarsa asıl sıkıntı orada başlar o adam artık akbaba gibi başınızda üşüşür her türlü açığı dener başınıza iş açar profesyonelliğinizden ödün vermeyin tek açığı denesin ve gitsin.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahaha kafaya bak siz sunucu falan kurmayın.
Adam makinadan mı saldırmış ? Dos, Syn Falan mı atmış da kapatacaklar ayrıca o batıhosta özel değil tüm hostlarda var.

İnternet ortamında yapılan Dos, DDoS gibi saldırılar bir bakıma artık suç değildir mahkemelerin görüşü yapılan saldırıları DoS, DDoS olarak değerlendirmeyip normal bir protokol olarak görmektedir.
Şöyle düşünelim;
25565 Minecraft portunu açmışsın buraya giriş izni vermişsin bu durumda senin 25565 portuna gelecek DoS saldırılarını ya da HTTP saldırılarını raporlayamazsın kanıtlayamazsın senin bu porta yönelik verdiğin hizmetin detaylı bir şekilde noter onaylı herhangi bir açıklaması ...
10 yaşındaki çocukları kandırabilirsin de 24 yaşındayım evlat ve bilişim sektöründeyim. Bu yapılan bir suç. Daha önce bu suçtan 6 ay ile 5 yıl arasında ceza yiyenler de oldu. Ek olarak:
Türk Ceza Kanunu’nun 244. Maddesinde “bir bilişim sisteminin işleyişini engellemek” suç olarak kabul edilmiş ve yaptırımı 1-5 yıl arası hapis cezası olarak düzenlenmiştir.”