PlatinumTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Yapma ya bilişim sektöründemisin allah allah.10 yaşındaki çocukları kandırabilirsin de 24 yaşındayım evlat ve bilişim sektöründeyim. Bu yapılan bir suç. Daha önce bu suçtan 6 ay ile 5 yıl arasında ceza yiyenler de oldu. Ek olarak:
Yaş olayını bu konuya müdahil ediyorsun önemli olan yaş değil akıldır. bugün 50 yaşındaki adamın yapamadığını 20 yaşındaki mühendis adayı yapabiliyorsa buradaki fark zekadır bilgidir.
Telefon numaranı gönder oradan tartışalım tartışmanın sonucu olarak da ses kaydı ekleriz tabi ses kaydı eklemek de özel hayatın gizliliği dolayısıyla suç frekans değiştirip eklerim. Forumun en büyüğü olduğunu sanıyorsun yaşını belirtmen de bunu gösterir kim daha büyük görelim.
Ayrıca hangi firmada çalışmaktasın bilişim sektöründeymişsin diplomanın fotoğrafını alalım.
ieü yazılım mühendisliği mezunuyum, iş yeri açma belgem ve yeteneklerimi belirten belge ve sertifikalarım var, bga Securtiy de staj yaptım şu an teknokentte bulunan bir firmada server management ve yazılım konusunda destek vermekteyim, atsis.net de detayları görüleceği üzere işleyen bir yazılım projem bulunmakta ilerleyen zamanlarda kendi işimi kuracağım ve şu an bunun çalışmalarını sürdürmekteyim peki sizin çalışmalarınız sertifikalarınız var mı ?
Bu sektörde olan boş insanlar ve dolu insanlar vardır siz hangi klasmandasınız ?
Talep ettiğim argümanları vermeden konuyu uzatmanın bir anlamı yok, sizin de benden bir kaç argüman talebinde bulunabilmeniz için taleplerimi karşılamanız gerekmekte kimin ne olduğunu görelim hodri meydan.
Gördüğüm üzere sadece TCK da yazılanları biliyor fakat bu işin pratiğini bilmiyorsunuz. Bilişim hukukuna dair ülkemizde nasıl işlediğine dair bir kaç makale okumanızı ve mahkeme sonuçlarını incelemenizi tavsiye ederim. Teorik, pratikten hep farklıdır ve ben bu işin pratiğini çok kez yaptım 4 yıl birileriyle uğraştım elde ettiğim hiçbir şey olmadı üstelik mahkeme dosya masrafları da bana girmiş oldu bunun yanında yaptığım ek çalışmalar loglama 24 sayfalık savunma çalışmalara ayırdığım zaman da boşa gitti.
Konuyu uzatmak istersen uzatabilirsin işim dolayısıyla bolca vaktim oluyor ve yazmayı da severim insanlarla uğraşmayı da severim işim dolayısıyla zaten sürekli insanlarla ve bilgisayarla uğraşırım.
şu an işe gidiyorum konuya tek cümlelik kaçamak yanıtlar vermeden yanıt vereceksen ver. Bir kaç saat sonra da cevabını alırsın.