serverimde gamemode 1 de iken envanteri açınca disconnect diyip serverden atıyor

TheAvc31

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
serverimde gamemode 1 de iken envanteri açınca disconnect diyip serverden atıyor envanteri açam tuşunu T de yaptım ama yine olmadı

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
bu gibi sorundalar daha açık bi konu yazmalısın kullandığın sürüm, model(spigot,bukkit) , hata kodu(logs klaösründe) bunları paylaşman gerekiyor ki daha hızlı ve sağlıklı bir yardım yapalım :)

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Arkadaş sorunu çözmüş ama merak ettim. Benim de internetim çok yavaş ama ben kendi bilgisayarımda disconnect sorunu yaşamadım. İnternet ile nasıl bir bağlantısı var açıklar mısın ?
internet le bi alakası yok zaten ..miyordur demiş zaten yani muhtemelen, olasılık dahilinde anlamında ama internetin zaten olay ile alakası yok sorun spigot ve ya bukkit sürümden kaynaklı bi bug olması olabilir herkesin başına gelebilir ama bu bi bug herkes bulamaz .-.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
İyide ben neden ihtimal verdiğini öğrenmek için soruyorum. :pof:
Belki internet bağlatısı yüzünden böyle bir olay gelmiştir başına.
Bir arkadaş server açıp çağırmıştı bizi, interneti yavaş olduğundan /login yapamıyorduk sonrada atıyordu.
ihtimalini neden verdiğini bilmiyorum ama ben ihtimal vermezdim gereksiz bi yorum olduğunu düşünüyorum, login konusunda belki site destekli yaptığı için net bağlantısından etkileniyor olabilir

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
O serveri kendi bilgisayarından hamachisiz açmıştı.
Belki paket gönderimi geç sürüyordur bundan dolayı da zaman aşımı oluyordur falan.:hmm1:
bilemiyorum her şey olabilir durumu bilmediğim için sürüm vs. ayrıntılar vs vs bunlar önemli bunu bilmek bildirmek gerekiyor ki çözüm bulabilelim

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Arkadaş sorunu çözmüş ama merak ettim. Benim de internetim çok yavaş ama ben kendi bilgisayarımda disconnect sorunu yaşamadım. İnternet ile nasıl bir bağlantısı var açıklar mısın ?
anlamadınız galiba kendi bilgisayarında açmış sunucuyu başka neyden olabilir ilk defa duydum ve aklıma bu geldi