vds derken ? kendi bilgisayardım başlat.bat dan başlatıp yapıyorumilk defa böyle bir sorun görüyorum acaba sunucunuz vds mi
büyük ihtimal internet hızın yetmiyordur direk bi plugin paketi koyup öyle yapmayı dene ve başka biri yapıncadamı aynı hata oluyorvds derken ? kendi bilgisayardım başlat.bat dan başlatıp yapıyorum
serveri yeniden başlatınca düzeldi ilgin için çok teşkkür ederimbüyük ihtimal internet hızın yetmiyordur direk bi plugin paketi koyup öyle yapmayı dene ve başka biri yapıncadamı aynı hata oluyor
internet le bi alakası yok zaten ..miyordur demiş zaten yani muhtemelen, olasılık dahilinde anlamında ama internetin zaten olay ile alakası yok sorun spigot ve ya bukkit sürümden kaynaklı bi bug olması olabilir herkesin başına gelebilir ama bu bi bug herkes bulamaz .-.Arkadaş sorunu çözmüş ama merak ettim. Benim de internetim çok yavaş ama ben kendi bilgisayarımda disconnect sorunu yaşamadım. İnternet ile nasıl bir bağlantısı var açıklar mısın ?
ihtimalini neden verdiğini bilmiyorum ama ben ihtimal vermezdim gereksiz bi yorum olduğunu düşünüyorum, login konusunda belki site destekli yaptığı için net bağlantısından etkileniyor olabilirİyide ben neden ihtimal verdiğini öğrenmek için soruyorum.of:
Belki internet bağlatısı yüzünden böyle bir olay gelmiştir başına.
Bir arkadaş server açıp çağırmıştı bizi, interneti yavaş olduğundan /login yapamıyorduk sonrada atıyordu.
bilemiyorum her şey olabilir durumu bilmediğim için sürüm vs. ayrıntılar vs vs bunlar önemli bunu bilmek bildirmek gerekiyor ki çözüm bulabilelimO serveri kendi bilgisayarından hamachisiz açmıştı.
Belki paket gönderimi geç sürüyordur bundan dolayı da zaman aşımı oluyordur falan.![]()
anlamadınız galiba kendi bilgisayarında açmış sunucuyu başka neyden olabilir ilk defa duydum ve aklıma bu geldiArkadaş sorunu çözmüş ama merak ettim. Benim de internetim çok yavaş ama ben kendi bilgisayarımda disconnect sorunu yaşamadım. İnternet ile nasıl bir bağlantısı var açıklar mısın ?