bir warpa gidince belirlediğim texture packın aktif olması plugini var mıdır acaba ?

TheAvc31

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir warpa gidince belirlediğim texture packın aktif olması plugini var mıdır acaba ?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
zaten skript başından sonuna kadar bug olabilir bu iş için skript kullanmak akıl kârı değil eklentiler ne güne duruyor

Skript ile yaptın diye illa bug olacak diye bir şey yok ben arkadaşın istediğini attım buglarıda yine gerekli kodlar ile kapatabilirsin.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
bende senin düşündüğünü düşünüyorum fakat bu eklentiyi nerden bulacağım
yaklaşık 3-4 tane plugin var inventivetalent in yaptığı texture pack downloader plugini çok iyi bence hayır a basınca oyundan atıyor yani kabul etme dışında bi seçeneğin olmuyor onu indirebilirsin "use Google" :)

Skript ile yaptın diye illa bug olacak diye bir şey yok ben arkadaşın istediğini attım buglarıda yine gerekli kodlar ile kapatabilirsin.
"sonuna kadar bug olabilir" olabilir diyorum ve cidden bazen ciddi buglar oluyor bunun örneği blazzerd a bakabilirsin diyebilirim eklenti her zaman daha iyidir

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
yaklaşık 3-4 tane plugin var inventivetalent in yaptığı texture pack downloader plugini çok iyi bence hayır a basınca oyundan atıyor yani kabul etme dışında bi seçeneğin olmuyor onu indirebilirsin "use Google" :)

"sonuna kadar bug olabilir" olabilir diyorum ve cidden bazen ciddi buglar oluyor bunun örneği blazzerd a bakabilirsin diyebilirim eklenti her zaman daha iyidir

Sen bugsuz yaparsan bugsuz olur. Eklenti yazarkende aynı bugların olacağına eminim. tabii ki bizim burada konu sahibine yardımcı olmak için 2 dakka zaman ayırıp yazdığımız Skript'ler ile Spigot/Bukkit gibi büyük platformlarda paylaşılan Eklentiler aynı değil, onlar sürekli günceller, bugları düzeltir. Demek istediğin şey sanırım bu, yoksa skriptle yaptın diye bug olacak diye bir şey yok.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
malesef bukkit için olanını bulamadım spigot var :D benim server craftbukkit
spigot bukkit fark etmiyor dostum, zaten protocollib kullanıyor yani bunun anlamı nms kullanılmıyor eğer ki nms kullanılsa bukkit spigot önemi olurdu rahatlıkla kullanabilirsin ayrıca bende kullandıım o plugini cidden çok iyi profesyolen bir inventivetalent şaheseri cidden öneririm herkese