on command "warp warpadi":
send resourcepack "https://www.deneme.com/deneme.zip" to player
aslında basit bi işSanırım server texture pack'i yapmak çok basit bir şey sanıyorsun
aslında basit bi iş![]()
zaten skript başından sonuna kadar bug olabilir bu iş için skript kullanmak akıl kârı değil eklentiler ne güne duruyorGirdiği gibi texture pack değişemeyebilir. sürekli warp değiştirerek buglar çıkartılabilir.
bende senin düşündüğünü düşünüyorum fakat bu eklentiyi nerden bulacağımzaten skript başından sonuna kadar bug olabilir bu iş için skript kullanmak akıl kârı değil eklentiler ne güne duruyor
zaten skript başından sonuna kadar bug olabilir bu iş için skript kullanmak akıl kârı değil eklentiler ne güne duruyor
yaklaşık 3-4 tane plugin var inventivetalent in yaptığı texture pack downloader plugini çok iyi bence hayır a basınca oyundan atıyor yani kabul etme dışında bi seçeneğin olmuyor onu indirebilirsin "use Google"bende senin düşündüğünü düşünüyorum fakat bu eklentiyi nerden bulacağım
"sonuna kadar bug olabilir" olabilir diyorum ve cidden bazen ciddi buglar oluyor bunun örneği blazzerd a bakabilirsin diyebilirim eklenti her zaman daha iyidirSkript ile yaptın diye illa bug olacak diye bir şey yok ben arkadaşın istediğini attım buglarıda yine gerekli kodlar ile kapatabilirsin.
malesef bukkit için olanını bulamadım spigot vartexture pack downloader
Buna hak vermemek elde değil hocamzaten skript başından sonuna kadar bug olabilir bu iş için skript kullanmak akıl kârı değil eklentiler ne güne duruyor
yaklaşık 3-4 tane plugin var inventivetalent in yaptığı texture pack downloader plugini çok iyi bence hayır a basınca oyundan atıyor yani kabul etme dışında bi seçeneğin olmuyor onu indirebilirsin "use Google"
"sonuna kadar bug olabilir" olabilir diyorum ve cidden bazen ciddi buglar oluyor bunun örneği blazzerd a bakabilirsin diyebilirim eklenti her zaman daha iyidir
spigot bukkit fark etmiyor dostum, zaten protocollib kullanıyor yani bunun anlamı nms kullanılmıyor eğer ki nms kullanılsa bukkit spigot önemi olurdu rahatlıkla kullanabilirsin ayrıca bende kullandıım o plugini cidden çok iyi profesyolen bir inventivetalent şaheseri cidden öneririm herkesemalesef bukkit için olanını bulamadım spigot varbenim server craftbukkit