Songül Yakut Tasarımı

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Sol alt tarafta voorhees olmasaydı daha hoş olurdu ama normal olarak güzel olmuş eline sağlık.

Voorhees

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi kimliğimi ortaya koymamaya çalışmadım.
Sadece küçük bir imza.
Tasarım çalıntıların'da çalınmaktan o imza bile kurtarıyor isterseniz silebilirim.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Sadece küçük bir imza.
Tasarım çalıntıların'da çalınmaktan o imza bile kurtarıyor isterseniz silebilirim.
Böyle bir tasarıma imzaya gerek yok bence herkesin kullanabilmesi daha iyi. Zaten çalma amaçları olsa ismini rahat silerler.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Yaow bunlar hep ameriqanın oyunları songül yaqut öldürülmedi öldürüldü ben biliyom ya euheuhehu" şaka bir yana o imza çalınmasını engellemiyor biliyorsun dime bak 2 3 tıkla çalınmaması için değil benim yaptığımı belirtmek için diyorsan imzayı daha az göze batacak bir şekilde atabilirdin sol altta imza güzel çalışma olmuş eline sağlık.

Edit : Çelişkide kaldım bu kötü durmuş "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" ama her yazı yazmayı öğrenip kendini grafiker sananlardanda nefret ediyorum bunu oraya hiç koymasaydın daha iyi olur enazından şöle yaratıcı bir şey yaptın sadece üstüne yazı yazmak yerine beyaz bir katman açıp opaklığını kıstın basit ama hoş bir dokunuş olmuş.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
"Yaow bunlar hep ameriqanın oyunları songül yaqut öldürülmedi öldürüldü ben biliyom ya euheuhehu" şaka bir yana o imza çalınmasını engellemiyor biliyorsun dime bak 2 3 tıkla çalınmaması için değil benim yaptığımı belirtmek için diyorsan imzayı daha az göze batacak bir şekilde atabilirdin sol altta imza güzel çalışma olmuş eline sağlık.

" ama her yazı yazmayı öğrenip kendini grafiker sananlardanda nefret ediyorum bunu oraya hiç koymasaydın daha iyi olur enazından şöle yaratıcı bir şey yaptın sadece üstüne yazı yazmak yerine beyaz bir katman açıp opaklığını kıstın basit ama hoş bir dokunuş olmuş.
Herşeyi sorgulamakla bir yere varamayız. Lütfen birazda iyi yanından bakalım, iyi düşünelim. Photoshop kullanmak için program hakkında bilgin olması gerek. Ve emin ol daha programda ki menülerin amacını bilmeyip kendisine grafiker/tasarımcı diyenler var. Bu arkadaş ise benden 1 tık daha bilgili veya daha düşük ya da aynı seviyedeyiz, gelişiyoruz. Tabii kendi düşüncen daha bir şey diyemem. Lütfen mesajımı yanlış anlama.
Büyüyünce öğretmen olmak isteyen bir çocuğa sürekli "Olamazsın!" dersen, çocuk inancını kaybeder. (Örn.)

Liderimizin imzasını "YAKUT" 'un yanına veya kendi imzanı silip sağ alta koyman daha güzel gösterirdi. Genede hoş çalışma olmuş başarılar.

Voorhees

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Ayrıca opaklığını kısmadım beyaz bir katman üzerine ekledim ton ve doygunluğu ayarladım.
Klonlamakla imzayı silmek ayrı bir ironi olmuş haklısınız :)
Şunu'da ilaveten arka plandaki Songül Yakut olmadığını belirteyim yerli yersiz cevap vermemenizden önce.
O splash'ı'Da Songül Yakutun bir nebze olsun görünmesinden ekledim.
Arka plandaki Silah arkadaşıdır.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim iyi geceler, iyi forumlar :)

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca opaklığını kısmadım beyaz bir katman üzerine ekledim ton ve doygunluğu ayarladım.
Klonlamakla imzayı silmek ayrı bir ironi olmuş haklısınız :)
Şunu'da ilaveten arka plandaki Songül Yakut olmadığını belirteyim yerli yersiz cevap vermemenizden önce.
O splash'ı'Da Songül Yakutun bir nebze olsun görünmesinden ekledim.
Arka plandaki Silah arkadaşıdır.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim iyi geceler, iyi forumlar :)
Herşeyi sorgulamakla bir yere varamayız. Lütfen birazda iyi yanından bakalım, iyi düşünelim. Photoshop kullanmak için program hakkında bilgin olması gerek. Ve emin ol daha programda ki menülerin amacını bilmeyip kendisine grafiker/tasarımcı diyenler var. Bu arkadaş ise benden 1 tık daha bilgili veya daha düşük ya da aynı seviyedeyiz, gelişiyoruz. Tabii kendi düşüncen daha bir şey diyemem. Lütfen mesajımı yanlış anlama.
Büyüyünce öğretmen olmak isteyen bir çocuğa sürekli "Olamazsın!" dersen, çocuk inancını kaybeder. (Örn.)

Liderimizin imzasını "YAKUT" 'un yanına veya kendi imzanı silip sağ alta koyman daha güzel gösterirdi. Genede hoş çalışma olmuş başarılar.
Anlamadım ne oluyor lan :D çok kötü olmuş demedim ki hatta güzel bir çalışma olduğunu bile sölemedim yarım mı okuyorsunuz anlamıyorum ki :( sadece ufak bir eleştiri yaptım oda sert değil bol süt tozlu kahve gibi bir eleştiriydi işte sadece imzayı daha görünmez at dedim ve bunu @Voorhees yada sana demedim ki "ama her yazı yazmayı öğrenip kendini grafiker sananlardanda nefret ediyorum" sadece günümüzde bunların çok olduğunu belirttim tekrardan "güzel çalışma olmuş eline sağlık." bu arada... imzayı klonlama ile silmedim spot healing brush ile sildim :D

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1

Şehidimize hiçbir lafım yok fakat Minecraft Sunucu Yönetimi Grafik Şablonlarında böyle birşeyin olması çok saçma geliyor bana. Oyuncu formuna hiçbir türlü siyaset sokmamalılar. Burada her türlü laf dönebilir sonuç olarak yönetimi de bozacaktır bu. Bunlar için ayrı forumlar veyatta ayrı platformlar vardır elbet.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece küçük bir imza.
Tasarımın her zaman çalınacak her zaman,
adamlar koskoca watermarkları siliyor fotoğraflar üzerindeki artık bir şey silmek çok kolay :(

Bu arada eline sağlık, güzel olmuş ):

Voorhees

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şehidimize hiçbir lafım yok fakat Minecraft Sunucu Yönetimi Grafik Şablonlarında böyle birşeyin olması çok saçma geliyor bana. Oyuncu formuna hiçbir türlü siyaset sokmamalılar. Burada her türlü laf dönebilir sonuç olarak yönetimi de bozacaktır bu. Bunlar için ayrı forumlar veyatta ayrı platformlar vardır elbet.
Siyaset derken?
Bir şehidin her türlü siyaset içerikli bir yere varacağını'da nereden çıkarttınız?
Daha devam edecekseniz konuyu editlemek zorunda kalacağım.
Kök söktüren eleştirileriniz aşırı derecede. Konu tartışmaya gitmesin lütfen.
Ayrıca bayağı bir forumda bulundum.
Oyun hileleri içerikli , siber ordu sitelerin'de , hatta belli bir oyunun forumun'da böyle paylaşımlar yaptım.
Lütfen bu şehitliği siyasetle yan yana getirmeyin. iyi akşamlar.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş kitlesi 10-18 olabir forumdan bahsediyorsun dostum. Bu konuşmayı tatlı bir şekilde özelden yapabiliriz. Bununla beraber minecraft ksımının grafik şablonları bölümündesin dikkatini özellikle çekiyorum.
Bırak artık şu egonu bir kenara (:
Adam konusunu ve tasarımını yanlış yere açmış. AH BİR DAKİKA HEMEN ELEŞTİRMELİ VE AŞŞAĞILAMALIYIM Kİ EGO KASAYIM.
Rapor et geç. Uyarmak senin haddine değil :)