Aynen katılıyorum. Genel olarak böyle şehitlerle alâkalı tasarımlarda kendi kimliğini koymamaya çalış. Saygısızlık olurSol alt tarafta voorhees olmasaydı daha hoş olurdu ama normal olarak güzel olmuş eline sağlık.
Böyle bir tasarıma imzaya gerek yok bence herkesin kullanabilmesi daha iyi. Zaten çalma amaçları olsa ismini rahat silerler.Kendi kimliğimi ortaya koymamaya çalışmadım.
Sadece küçük bir imza.
Tasarım çalıntıların'da çalınmaktan o imza bile kurtarıyor isterseniz silebilirim.
Herşeyi sorgulamakla bir yere varamayız. Lütfen birazda iyi yanından bakalım, iyi düşünelim. Photoshop kullanmak için program hakkında bilgin olması gerek. Ve emin ol daha programda ki menülerin amacını bilmeyip kendisine grafiker/tasarımcı diyenler var. Bu arkadaş ise benden 1 tık daha bilgili veya daha düşük ya da aynı seviyedeyiz, gelişiyoruz. Tabii kendi düşüncen daha bir şey diyemem. Lütfen mesajımı yanlış anlama."Yaow bunlar hep ameriqanın oyunları songül yaqut öldürülmedi öldürüldü ben biliyom ya euheuhehu" şaka bir yana o imza çalınmasını engellemiyor biliyorsun dime bak 2 3 tıkla çalınmaması için değil benim yaptığımı belirtmek için diyorsan imzayı daha az göze batacak bir şekilde atabilirdin sol altta imza güzel çalışma olmuş eline sağlık.
![]()
Edit : Çelişkide kaldım bu kötü durmuş "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." ama her yazı yazmayı öğrenip kendini grafiker sananlardanda nefret ediyorum bunu oraya hiç koymasaydın daha iyi olur enazından şöle yaratıcı bir şey yaptın sadece üstüne yazı yazmak yerine beyaz bir katman açıp opaklığını kıstın basit ama hoş bir dokunuş olmuş.
Ayrıca opaklığını kısmadım beyaz bir katman üzerine ekledim ton ve doygunluğu ayarladım."Yaow bunlar hep ameriqanın oyunları songül yaqut öldürülmedi öldürüldü ben biliyom ya euheuhehu" şaka bir yana o imza çalınmasını engellemiyor biliyorsun dime bak 2 3 tıkla çalınmaması için değil benim yaptığımı belirtmek için diyorsan imzayı daha az göze batacak bir şekilde atabilirdin sol altta imza güzel çalışma olmuş eline sağlık.
![]()
Edit : Çelişkide kaldım bu kötü durmuş "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." ama her yazı yazmayı öğrenip kendini grafiker sananlardanda nefret ediyorum bunu oraya hiç koymasaydın daha iyi olur enazından şöle yaratıcı bir şey yaptın sadece üstüne yazı yazmak yerine beyaz bir katman açıp opaklığını kıstın basit ama hoş bir dokunuş olmuş.
Ayrıca opaklığını kısmadım beyaz bir katman üzerine ekledim ton ve doygunluğu ayarladım.
Klonlamakla imzayı silmek ayrı bir ironi olmuş haklısınız
Şunu'da ilaveten arka plandaki Songül Yakut olmadığını belirteyim yerli yersiz cevap vermemenizden önce.
O splash'ı'Da Songül Yakutun bir nebze olsun görünmesinden ekledim.
Arka plandaki Silah arkadaşıdır.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim iyi geceler, iyi forumlar![]()
Anlamadım ne oluyor lanHerşeyi sorgulamakla bir yere varamayız. Lütfen birazda iyi yanından bakalım, iyi düşünelim. Photoshop kullanmak için program hakkında bilgin olması gerek. Ve emin ol daha programda ki menülerin amacını bilmeyip kendisine grafiker/tasarımcı diyenler var. Bu arkadaş ise benden 1 tık daha bilgili veya daha düşük ya da aynı seviyedeyiz, gelişiyoruz. Tabii kendi düşüncen daha bir şey diyemem. Lütfen mesajımı yanlış anlama.
Büyüyünce öğretmen olmak isteyen bir çocuğa sürekli "Olamazsın!" dersen, çocuk inancını kaybeder. (Örn.)
Liderimizin imzasını "YAKUT" 'un yanına veya kendi imzanı silip sağ alta koyman daha güzel gösterirdi. Genede hoş çalışma olmuş başarılar.
Şehidimize hiçbir lafım yok fakat Minecraft Sunucu Yönetimi Grafik Şablonlarında böyle birşeyin olması çok saçma geliyor bana. Oyuncu formuna hiçbir türlü siyaset sokmamalılar. Burada her türlü laf dönebilir sonuç olarak yönetimi de bozacaktır bu. Bunlar için ayrı forumlar veyatta ayrı platformlar vardır elbet.Herşeyi sorgulamakla bir yere varamayız. Lütfen birazda iyi yanından bakalım, iyi düşünelim. Photoshop kullanmak için program hakkında bilgin olması gerek. Ve emin ol daha programda ki menülerin amacını bilmeyip kendisine grafiker/tasarımcı diyenler var. Bu arkadaş ise benden 1 tık daha bilgili veya daha düşük ya da aynı seviyedeyiz, gelişiyoruz. Tabii kendi düşüncen daha bir şey diyemem. Lütfen mesajımı yanlış anlama.
Büyüyünce öğretmen olmak isteyen bir çocuğa sürekli "Olamazsın!" dersen, çocuk inancını kaybeder. (Örn.)
Liderimizin imzasını "YAKUT" 'un yanına veya kendi imzanı silip sağ alta koyman daha güzel gösterirdi. Genede hoş çalışma olmuş başarılar.
Tasarımın her zaman çalınacak her zaman,Kendi kimliğimi ortaya koymamaya çalışmadım.
Sadece küçük bir imza.
Tasarım çalıntıların'da çalınmaktan o imza bile kurtarıyor isterseniz silebilirim.
Siyaset derken?Şehidimize hiçbir lafım yok fakat Minecraft Sunucu Yönetimi Grafik Şablonlarında böyle birşeyin olması çok saçma geliyor bana. Oyuncu formuna hiçbir türlü siyaset sokmamalılar. Burada her türlü laf dönebilir sonuç olarak yönetimi de bozacaktır bu. Bunlar için ayrı forumlar veyatta ayrı platformlar vardır elbet.
Bırak artık şu egonu bir kenara (:Yaş kitlesi 10-18 olabir forumdan bahsediyorsun dostum. Bu konuşmayı tatlı bir şekilde özelden yapabiliriz. Bununla beraber minecraft ksımının grafik şablonları bölümündesin dikkatini özellikle çekiyorum.