xFallPvP Rehber Alımları

OkanRG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:okan
Soyadınız:Bıyıkloglu
Yaşınız:14
Skype adresiniz:okanRG
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:okanRG
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 - 2 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Ve Kaliteli
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Roescraft (REHBERİM) - KingOfPvp (Yetkili) - PonPonCraft (Yetkiliydim) BetaCraft (ModDum)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serverde Hileleri İzlemek , Haklı Ve Haksızı Ayırmak Küfür VB. İçerikleri Gaglamak
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendi Özelliklerim Ve Oyuncuların Özellikleri
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Güzel Hileleri Şikayet Ediyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Güzel Buildler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Spawn Daki Bazı Dekorları

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Roescraft (REHBERİM) - KingOfPvp (Yetkili) - PonPonCraft (Yetkiliydim) BetaCraft (ModDum)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Serverde Hileleri İzlemek , Haklı Ve Haksızı Ayırmak Küfür VB. İçerikleri Gaglamak
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendi Özelliklerim Ve Oyuncuların Özellikleri

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Başvurunuz için teşekkürler, kararımız olumsuz.

Cheytah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burak
Soyadınız: Ozyer
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: live:burakozyer
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: ItsJustPikachu
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4.5 senedir oynuyorum .
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): geçen yaz girmiştim en son bugun tekrar girdim ancah hesabım silinmiş tekrar kaydoldum :)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kalitenizi her türlü belli ediyorsunuz .
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): malesef .
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): CastielNW(mod),StarCraft(admin),SkyLine(yönetici)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabikide hazırım bunu hevesim için degil oyunculara yardım etmek için yapmak istiyorum .
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kalitenizden,Uzun sureli ayakta kalmanızdan, saygılı ekibinizden dolayı sizin ekibinize girmek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): sadece ekibinize degil tum oyuncularınıza uyum saglayabilecegimi dusunuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bilgim,Dürüstlüğüm,Tecrübelerim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hiç yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): bir kere geçen sene yemiş olabilirim tam olarak hatırlayamıyorum. (hesabım silinmeden once)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benden beklendigi gibi herkese saygı çerçevesi içinde davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: bounty olayını biraz ucuzlatmak sonuçta pvp iyi atamayan arkadaşlarımızı sunucudan uzaklastıran bir olay.Yeni arenalar eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey silmek istemem :))

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer
Soyadınız: ŞERAN
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: OmerSRN
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yan hesaplarım dahil 1 yıl olmuştur.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bazı hatalar ve lag sorunları hariç güzel.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şuana kadar hiçbir yere başvuru yapmadım. Bu sebeple yetkili olamadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet son derece hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Rehberler Moderatorler olsun gayet anlayışlı her konuda yardım ediyorlar.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabii ki.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında ayıran ne olabilir ki? Hepimiz insanız. Skript bilgim komut bilgim vs var.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Galiba 2 kere ban yemiştim hileden. (Ama hile değildim.)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 Kez "Küfür" sebebiyle yemiştim "Nah" ve "b*k" yazdım diye.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gayet nazik ve kibar davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Stabilite ve optimize.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Gereksiz eklentiler/skript vs.

RootBeerBOY26

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Aytuğ
Soyadınız: Dal
Yaşınız:13
Skype adresiniz: AytuğDarkness
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: RootBeerBOY26
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: bu sunucuya yeni girdim ve yapılacak çok şey var
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucu biraz kötü(düzeltilmesi gerek).Bu konuda çok iyiyimdir
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: xZamanPVP de Sr.Adiminim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Diğer sunucularda acemiliğimi atıp gerçek sunucularda ve hileleri durdurmak için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hırs gibi kendini sinirden parçalama gibi duygularım yok . insanların sorularını cevaplamaya ve onlara yardım etmekten hoşlanıyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Kurucuları, Admini, Sr.Moderatoru, Moderatorları, Rehberleri ve Denemerehberi eleştirip doğru yola saptırdığım için sınırsız uzaklaştırma yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Pluginner e plugin seçimine yardım ederken yanlışlıkla site adi verdim ve mutelendim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): herkes yetkililerin biryerleri kalkmış gibi davranıyor bende bu konuda onları uyarıp tekrar yaparlarsa muteliyorum 1 dakika uyarı mutesi aynı şeyi tekrar yaparsa 30dk mute
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sayaç . Bunun yanında kill auraları tespit etmek için cpu sayısı eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hile koruma ayarlarını silip tekrar yeni pluginler yüklerdim

Sukelaci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alper
Soyadınız: Ovalı
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: alper.ovalii74
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: JPizzleinsane
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yada 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Bu isimle daha yeni kayıt oldum ama önceden de oynuyordum 2 ay kadar tahminimce
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Garip bir soru ama güzel hoş sade
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Gamecraft da yetkili oldum craftrise de 1 hafta builder oldum ama ercanı tanırsanız sorun yasadıgımız için attılar
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Profosyonel insanlar arıyorum ve aternos dan ordan burdan açanlar pek profosyonel olmuyor ve zevk için zevzek işler yapıyorlar
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünmesem burda işim ne :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyunculardan ayıran demeyelimde farklı kılan Minecraft oynamaya ilk basladıgımda takıntım vardı dağlara karsı yada maplerde olsun falan hep böyle daha iyi yapmaya çalısırdım sonradanda build imin gerçekten iyi oldugunu ve işte bu bnm tarzım farkım dedim yani farklı kılan build yapmak yani
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yani sorunları olursa tabii ki cevap vermek lazım ama onun dısında gereksiz konusmalar yaratmam chatte
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlasirim tatli dilimin oldugunu söylerler alım olmayan serverlerde bile tatlı dilim devreye girer ve builder alırım :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Tabii bir builder olarak ekleyebileceğim buildler ile kısıtlı o yüzden bu soruya cevap veremeyeceğim ama tabda yetkilerimizin yazma komutunu kullanarak onu ekleyebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmem bir şey sanırım

Gabrielis0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Hakkı
Soyadınız: ASİLTÜRK
Yaşınız: 17.5
Skype adresiniz: TjBank..
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: TjTeam
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum.
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani bilgili olduğumu düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Tek sorunum sunucuda yeni olmam.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hem yetkili bakımından hem de oyunun içindekiler açısından çok kaliteli bir sunucu yani güzel buluyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Ghostmc'de yetkiliydim uzun süre.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda birşeyler yapacağıma güveniyorum. Ve kendimi geliştirmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet sağlayacağıma inanıyorum. Çünkü hepsi iyiler yani neden sağlıyamayim ki.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bütün oyuncular aynıdır. Eğer yetkili olursam aramızdaki tek fark birkaç yetki olucak ve oyunda sık durmam olur. Onun haricinde herkes eşit.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: 1. kez bi uyarı veririm ve yanlış yaptığını güzel bir dille anlatırım. Hala aynısını tekrarlamaya devam ediyorsa üst yetkililere yani kuruculara bildiririm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim çünkü yeniyim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yani sıcak kanlıyımdır herkesle kolayca kaynaşıp anlaşabilirim. Neden kötü davranayim ki sonuçta oda oyunca bende oyuncuyum aramızda fark yok.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, kesinlikle anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Scooreboard'da değişiklikler olabilir. Ölme sayısı gibi.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silincek bişe yok, sunucu çok iyi.

Son düzenleme:

Vaerox

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Hasan
Soyadınız:Erbek
Yaşınız:15
Skype adresiniz:hasan.erbek3
Mikrofonunuz var mı:Var Damage oyun mikrofonu
Oyun içi isminiz:Vaerox
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Kaliteli
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eski bir serverde builderdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Herzaman
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sevdiğim sunucu ilerde gelişeceğine inanıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Herzaman
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran bir şey yok PVP diyelim :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim Hile diye ama yalnış anlaşılma olunca açıldı
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim hatırlamıyom
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım herzaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Top 20 ye saatte 1 yenilenme
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:UHC FFA hacklerden dolayı

SamoStrafe

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet
Soyadınız: Ulusoy
Skype adresiniz: samettrr
Mikrofonunuz var mı: yok ama alırım :)
Oyun içi isminiz: Liseli
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): pingi düşse efsane
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir sunucuda
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucuyu dunya çapında büyütmek için olabilir mesela
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Olta :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: launcher
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şu anlık hiçbirşeyi

xEnesAkmanYT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Enes
Soyadınız:Turco
Skype adresiniz:enes.dilsiz3
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:xEnesAkmanYT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucuyu 1 sene önce arkadaşım önermişti ogündür oynuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):uniocraft skyblock rehberdim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucu çok iyi ve kaliteli sunucu oldugu için sunucuya destek çıkmak istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaletli Olmam Ve CanaYakın Yardımsever olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hile diye 2 gün ban yedim sonra kanıtlarımı atınca açıldı
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet yedim gg yazdıgımda filan
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara iyi yanla yardımsever cana yakın bir şekilde davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hile koruması ve değişik pluginler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşeyi sunucu her haliyle güzel

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucuyu 1 sene önce arkadaşım önermişti ogündür oynuyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):uniocraft skyblock rehberdim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucu çok iyi ve kaliteli sunucu oldugu için sunucuya destek çıkmak istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adaletli Olmam Ve CanaYakın Yardımsever olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hile diye 2 gün ban yedim sonra kanıtlarımı atınca açıldı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara iyi yanla yardımsever cana yakın bir şekilde davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hile koruması ve değişik pluginler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşeyi sunucu her haliyle güzel
Hile koruması derken ? Sunucuda AC Plugini mevcut.

Flqre_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: EFE
Soyadınız: USTABAS
Skype adresiniz: efegaming81
Mikrofonunuz var mı: VAR
Oyun içi isminiz: Flqre_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): çok kaliteli
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiç yetkili olmadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok güzel bir server olduğu için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): belki biraz daha pvp'im iyidir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): evet makrodan ama yoktu kontrol edildim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyi hoşgörülü yaklaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: takımlı pvp yani 2v2 3v3 falan
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: uhcffa olabilir

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: EFE
Soyadınız: USTABAS
Skype adresiniz: efegaming81
Mikrofonunuz var mı: VAR
Oyun içi isminiz: Flqre_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): çok kaliteli
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiç yetkili olmadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok güzel bir server olduğu için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): belki biraz daha pvp'im iyidir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): evet makrodan ama yoktu kontrol edildim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyi hoşgörülü yaklaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: takımlı pvp yani 2v2 3v3 falan
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: uhcffa olabilir
Zorunlu yazılan yerlere kısa cevaplar vermişsin , Bizimle değilsin.

Adınız: Hakkı
Soyadınız: ASİLTÜRK
Yaşınız: 17.5
Skype adresiniz: TjBank..
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: TjTeam
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum.
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani bilgili olduğumu düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Tek sorunum sunucuda yeni olmam.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Hem yetkili bakımından hem de oyunun içindekiler açısından çok kaliteli bir sunucu yani güzel buluyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Ghostmc'de yetkiliydim uzun süre.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda birşeyler yapacağıma güveniyorum. Ve kendimi geliştirmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet sağlayacağıma inanıyorum. Çünkü hepsi iyiler yani neden sağlıyamayim ki.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bütün oyuncular aynıdır. Eğer yetkili olursam aramızdaki tek fark birkaç yetki olucak ve oyunda sık durmam olur. Onun haricinde herkes eşit.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: 1. kez bi uyarı veririm ve yanlış yaptığını güzel bir dille anlatırım. Hala aynısını tekrarlamaya devam ediyorsa üst yetkililere yani kuruculara bildiririm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim çünkü yeniyim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yani sıcak kanlıyımdır herkesle kolayca kaynaşıp anlaşabilirim. Neden kötü davranayim ki sonuçta oda oyunca bende oyuncuyum aramızda fark yok.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, kesinlikle anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Scooreboard'da değişiklikler olabilir. Ölme sayısı gibi.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silincek bişe yok, sunucu çok iyi.
Sunucuda daha yeni oynamış olan bir kişi yetkili olamaz , Bizimle değilsin.

Adınız: Samet
Soyadınız: Ulusoy
Skype adresiniz: samettrr
Mikrofonunuz var mı: yok ama alırım :)
Oyun içi isminiz: Liseli
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): pingi düşse efsane
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir sunucuda
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucuyu dunya çapında büyütmek için olabilir mesela
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Olta :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): iyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: launcher
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: şu anlık hiçbirşeyi
Zorunlu yazan yerlere kısa cevaplar vermişsin Bizimle değilsin.

Adınız:Hasan
Soyadınız:Erbek
Skype adresiniz:hasan.erbek3
Mikrofonunuz var mı:Var Damage oyun mikrofonu
Oyun içi isminiz:Vaerox
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Kaliteli
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eski bir serverde builderdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Herzaman
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sevdiğim sunucu ilerde gelişeceğine inanıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Herzaman
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran bir şey yok PVP diyelim :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim Hile diye ama yalnış anlaşılma olunca açıldı
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim hatırlamıyom
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım herzaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Top 20 ye saatte 1 yenilenme
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:UHC FFA hacklerden dolayı
Zorunlu yazan yerlere kısa cevaplar vermişsin Bizimle değilsin.

Adınız: Aytuğ
Soyadınız: Dal
Yaşınız:13
Skype adresiniz: AytuğDarkness
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: RootBeerBOY26
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: bu sunucuya yeni girdim ve yapılacak çok şey var
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucu biraz kötü(düzeltilmesi gerek).Bu konuda çok iyiyimdir
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: xZamanPVP de Sr.Adiminim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Diğer sunucularda acemiliğimi atıp gerçek sunucularda ve hileleri durdurmak için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hırs gibi kendini sinirden parçalama gibi duygularım yok . insanların sorularını cevaplamaya ve onlara yardım etmekten hoşlanıyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Kurucuları, Admini, Sr.Moderatoru, Moderatorları, Rehberleri ve Denemerehberi eleştirip doğru yola saptırdığım için sınırsız uzaklaştırma yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Pluginner e plugin seçimine yardım ederken yanlışlıkla site adi verdim ve mutelendim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): herkes yetkililerin biryerleri kalkmış gibi davranıyor bende bu konuda onları uyarıp tekrar yaparlarsa muteliyorum 1 dakika uyarı mutesi aynı şeyi tekrar yaparsa 30dk mute
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sayaç . Bunun yanında kill auraları tespit etmek için cpu sayısı eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hile koruma ayarlarını silip tekrar yeni pluginler yüklerdim
Yetkili olacak kişi ana dilini iyi bir şekilde kullanmalı , Bizimle değilsin.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burak
Soyadınız: Ozyer
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: live:burakozyer
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: ItsJustPikachu
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4.5 senedir oynuyorum .
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): geçen yaz girmiştim en son bugun tekrar girdim ancah hesabım silinmiş tekrar kaydoldum :)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kalitenizi her türlü belli ediyorsunuz .
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): malesef .
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): CastielNW(mod),StarCraft(admin),SkyLine(yönetici)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabikide hazırım bunu hevesim için degil oyunculara yardım etmek için yapmak istiyorum .
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kalitenizden,Uzun sureli ayakta kalmanızdan, saygılı ekibinizden dolayı sizin ekibinize girmek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): sadece ekibinize degil tum oyuncularınıza uyum saglayabilecegimi dusunuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bilgim,Dürüstlüğüm,Tecrübelerim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hiç yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): bir kere geçen sene yemiş olabilirim tam olarak hatırlayamıyorum. (hesabım silinmeden once)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benden beklendigi gibi herkese saygı çerçevesi içinde davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: bounty olayını biraz ucuzlatmak sonuçta pvp iyi atamayan arkadaşlarımızı sunucudan uzaklastıran bir olay.Yeni arenalar eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey silmek istemem :))
Reddedildi
Adınız: Alper
Soyadınız: Ovalı
Skype adresiniz: alper.ovalii74
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: JPizzleinsane
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yada 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Bu isimle daha yeni kayıt oldum ama önceden de oynuyordum 2 ay kadar tahminimce
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Garip bir soru ama güzel hoş sade
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Gamecraft da yetkili oldum craftrise de 1 hafta builder oldum ama ercanı tanırsanız sorun yasadıgımız için attılar
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Profosyonel insanlar arıyorum ve aternos dan ordan burdan açanlar pek profosyonel olmuyor ve zevk için zevzek işler yapıyorlar
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünmesem burda işim ne :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyunculardan ayıran demeyelimde farklı kılan Minecraft oynamaya ilk basladıgımda takıntım vardı dağlara karsı yada maplerde olsun falan hep böyle daha iyi yapmaya çalısırdım sonradanda build imin gerçekten iyi oldugunu ve işte bu bnm tarzım farkım dedim yani farklı kılan build yapmak yani
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yani sorunları olursa tabii ki cevap vermek lazım ama onun dısında gereksiz konusmalar yaratmam chatte
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlasirim tatli dilimin oldugunu söylerler alım olmayan serverlerde bile tatlı dilim devreye girer ve builder alırım :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Tabii bir builder olarak ekleyebileceğim buildler ile kısıtlı o yüzden bu soruya cevap veremeyeceğim ama tabda yetkilerimizin yazma komutunu kullanarak onu ekleyebilirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmem bir şey sanırım
Reddedildi
Yazım dilinizi düzeltmenizfe fayda var. Reddedildi

Adınız: Ömer
Soyadınız: ŞERAN
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: OmerSRN
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yan hesaplarım dahil 1 yıl olmuştur.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bazı hatalar ve lag sorunları hariç güzel.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şuana kadar hiçbir yere başvuru yapmadım. Bu sebeple yetkili olamadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet son derece hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Rehberler Moderatorler olsun gayet anlayışlı her konuda yardım ediyorlar.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabii ki.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında ayıran ne olabilir ki? Hepimiz insanız. Skript bilgim komut bilgim vs var.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Galiba 2 kere ban yemiştim hileden. (Ama hile değildim.)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 Kez "Küfür" sebebiyle yemiştim "Nah" ve "b*k" yazdım diye.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gayet nazik ve kibar davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Stabilite ve optimize.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Gereksiz eklentiler/skript vs.
Haksız ban yemiş olsaydınız yetkililere geri dönüt yapmanız gerekirdi. Bunu bize tam zamanında kanıtlayamadığınız için reddedildiniz.